Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Küldöm, kívánságod szerint holnap !
Az én gyerekeim is cukorral eszik !
Dolgoznom kell...pedig nem akaródzik....
jó éjt nektek.
Az egyik egyházközség új lelkésze annyira lámpalázas volt, amikor az első szentbeszédét tartotta, hogy alig tudott megszólalni.
Második szentbeszédje előtt felkereste a feljebbvalóját, és megkérdezte, hogyan tudná leküzdeni idegességét. Azt a választ kapta, hogy tegyen egy kis vodkát a vízbe, és néhány korty után már mindjárt lazábban fogja tudni folytatni.
A következő vasárnap a lelkész gyakorlatba ültette a tanácsot, úgy érezte, hogy még hatalmas égzengés közepette is tudna beszélni, egyáltalán, pompásan érezte magát.
Amikor visszatért a plébániára, talált egy levelet a feljebbvalójától, amely a következoket tartalmazta:
"Kedves Testvérem!
Legközelebb kortyokat igyon, és ne döntse le egyben az egészet.
Nem teszünk jégkockát és citromkarikát a misekehelybe. A misekönyv nem poháralátét és az oltár terítőjét nem használjuk szalvétának
Tíz parancsolat van és nem tizenkettő, viszont tizenkét tanítvány volt és nem tíz
Nem utalunk a keresztre mint arra a "nagydarab T-beture" és nem konferáljuk be
Jézust és tanítványait mint "DJ JC-t és bandáját
Dávid Góliátot egy parittyával győzte le és nem "lőtte szitává a rohadt seggét egy Magnum 357-essel" mint ahogyan azt Testvérem mondotta volt.
Továbbá nem utalunk Júdásra mint arra "a faszfej"-re sem.
A Pápa szent, nincs kigolyózva és nem nevezzük "Keresztatyának"
Az Atya, a Fiú és a Szent Lélek pedig nem a Fater, a Kiccsávó és a Kriptaszökevény.
Júdás harminc ezüst pénzen adta el Jézust az olajfák hegyén és nem két fillérért a
kínai piacon.
És egyébként is, a bűnösök a pokolra mennek és nem a büdös picsába.
A Monsignor"
:DDD mi van a sünnel aki felétek dörög :DDD
vagy eső lesz ? :DDDD és attól dörög ? :)))))
jó, hát Te vagy esetleg az egyetlen, vagy kettetlen, aki nem nézi, én is csak lesem :)
de ha aludni szeretnél, akkor puszi :)
halijóóóó,
megjöttem, tudom most mindenki oda van dobozot mereven bámulni, de azért szólok, hogy tudjátok, mégis sikerült megjönnöm :)
hogy miért? mert nem akart a firefox beengedni, így is harmadjára sikerült csak :((
jah, meg délután mint a gyerekek odalófráltunk a párommal :))
olyan jó volt, nem kellett rohanni, nem voltunk túlságosan fáradtak, szóval élveztük :)
:DDDDDDD
Szia:)
szia Katica!
ide jöttem, hogy köszönjek neked!....))
Én változatlanul....
Tudom sok a dolgod, de azért vigyázz Magadra!!!!
Most jöttem:)
Ha hiszitek, ha nem, sokat dolgozom:( Sokat utazom és családom is van, akiket nagyon szeretek. És ráadásul a párom munkaeszköze a gép, így ha tudnék sem mindig tudok itt lenni:( Csak egy napot hiányoztam:) De többheti naplóolvasás elmaradásom van:( Zsupszi barátnémnál képben vagyok:)
LÁM EZ AZ EMLEGETETT SZAMÁR ESETE:)))))))))
Megjöttem egy kicsit....
Katicáról kitud valamit? Már olyan régen láttam..
Két kisgyermek beszélget, az egyik észrevesz egy macskát és elkezdi hívni:
"Tita, titaaa"
- Mire a másik
"De béna vagy! Nem tudod kimondani, hogy makka?!"
Szép napot Mindnyájatoknak !
Még nem is köszöntem be, most vettem fel a domimat. és benéztem mi történik,
Látom dolgoztok serényen, ki így, ki úgy ! :)))
En ma a konyhába vetettem be magam, a töltött káposztám /nyári/, mindjárt kész, a lereszelt káposztát délután megpirítom, holnap csak a tésztát kell megfőznöm rá.
Aztán megint alma, és alma, most ennek van szezonja, hámozom, reszelem, párolom, és holnap hozok rétes lapot, és sütök finom almás rétest.
Ma meg kompótot főzök.
Tegnap a kifli sütés elmaradt, majd ma délután pótolom.
Óóóó, leveske meg nincs is, akkor csirke aprólékból /Lili örömére/ főzök, jó kis ragu levest !
Ma konyhamalac vagyok főképpen.
További szép napot !