Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Még szerencse!!..DDDDD
Jó éjszakát!!!!!
akkor minden rendben mehetett :))
szép álmokat Neked is :)
Igen, de még él:-))
Megyek aludni, ennyire futotta most tőlem:-))
Szép álmokat, jó éjszakát!
Eniss,
helyesírás az nem rossz dolog, csak éppen tanyúni kék :))
azérám eltudtamovasni :))
mint látod, egyelőre,vagyis ma estére már nagy a csönd :)
és felétek?
gyerek koszorúzott? :)))
max a szemhéján keresztül :DD
biztosan elfáradr, kidőlt a csatasorból.
tudod, rajtunk kívül és néha Eniss néz be még ilyenkor, már alig van valaki.
van elég gondja, baja, problémája, amellett diákoskodik és az bizony sok tanulással jár, de Neked nem kell mondani, hiszen ott a két gyereked.
Emiatt nem jött ide sem, már régóta. :(
ugye?
mert csak jössz mész rohangálsz mindig :)))
Gyerekek,
hát higgye el mindenki, aki itt van és aki nincs, hogy bárki nem tud jönni, akár maga, akár más okok miatt, mindnyájan hiányoztok.
Nem hiszem, hogy ehhez naponta kellene felsorolni a csapattagok neveit, hogy ki miért és hogy nincs.
Ez szerintem egy olyan fórum, ahova beszélgetni, kérdezni, néha csak beköszönni járunk :))).
De itt vagyunk, aki ráér. Akinek dolga, gondja, problémája akad, majd jön ha tud, ezt nem lehet és nem is szabad erőltetni.
Persze szeretnénk segíteni bárki baján, de max annyiban tudunk, hogy meghallgatjuk, kifaggatjuk, és ha testileg nem is, de lelkileg mellé állunk.
Nagyon szeretném, ha nem sértődnétek meg, amikor valamelyikőtök nem jön sokáig és emiatt nem is emlegetjük naponta, mert mindenki maga tudja, hogy miért nincs közöttünk.
Mi van, ha azt mondjuk, hogy mi nem hiányzunk?
Mert minden két, avagy jobban mondva három oldalú.
Ezúton szeretném elmondani, ha valaki nincs itt, nekem és a többieknek is nagyon hiányzik.
Ezt ma elmondom, többet és később nem, hiszen ha ismertek bennünket, akkor tudjátok, ezt a fórumot a szeretet és az egymás iránti aggodalom is tartotta és tartja össze.
Sokszor és sok mindenkinek elmondtam már magán beszélgetésekben, hogy ha nincs is ideje, vagy kedve jönni naponta, legalább heti egy alkalommal köszönjön már be, hogy nincs semmi baja, ne aggódjuk magunkat halálra, hiszen a nem emlegetés nem jelenti a szeretetlenséget.
Köszönöm, hogy meghallgattatok. puszillak Benneteket.
nah, ügyesen visszaolvastam,
feltettem a reggeli ajándékokat, kv-kat, teát és köszi a galagonyát is mellé :DD
hát itt :DD
sziasztok :DDD
na és ki lett a kiskerek?
na ki?, most nem Naki, hanem Nuci :DDDDDDDDDD
Viki, szomorúan olvastam a soraidat, tévedsz, ha arra gondolsz, hogy nem vesszük észre a hiányodat!!!
Megértem, az okokat, de igen is hiányzol nagyon, nagyon!!!!!!!!
Szia, üdvözöllek a fórumon!
Mindig nagy öröm, ha új taggal bővülünk!!!!
Bolyongtam a naplók között, és mire visszajöttem már el is mentél..
Köszi, tűrhetően.
Várlak!!!!!
Helló!
Érezd jól közöttünk Magadat !
Köszönjük, igazán kedves vagy !
A naplómban fel is van téve a mai nap tiszteletére.