Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
ne már! gyorsan olvasok, vagy elaludtatok?DDD
Sziasztok!
vagytok még ????
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD..és a Te tipped???
jaja :))
gondolj bele, a nagytöbbség beszáll, már a játék kedvéért és utána küldhetik a csokit annak akinek, mire az illető ültében megeszi az egészet, már nem is tudják, csak kigurítani :DDDDD
és akkor lesz csak igazán kerek...DDDDDDDDDDDDDDDDD
várjatok!!!
csak egy tábla csokit kap az illető, vagy aki még beszáll, azoktól is kap egy táblát, azaz sok táblát :)))))
játszunk, de én nem tudok tippelni, mindig mellé megy, vagyis senki nem tudja jól kitalálni, hogy én mire gondolok :DDDDD
tudom, hogy ezt mondod, mert én is ezt mondom, így mindketten azt mondjuk, hogy naaaa :)))
Holnap este 21-22 óra között!!!
és hogy kapom meg a csokit ? :DDDDDD
legyen csütörtök 22-23 óra
Az én tippem péntek 16-17 óra között.
Tudom, csak hülyültem..DDDDDDDDDDDDDDDD
jóóóóvannna , nem ilyenre gondótam. Mondjuk egy doboz csokoládét.
Az kap egy náthát..DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
....aki a legközelebb áll a kerekség megtörténéséhez.
Gondolom igen, ha nem esik hétvégére, vagy valami más számomra fontos intézkedős napomra.
Tényleg most jutott eszembe játszunk tippelőset, mikor lesz a nagykerek. Az kap valaamit. :)
Én is ezt mondom, hogy na........DDDDDD
így szokott Eniss,
jön, megy, kuk, kakukk, aztán semmi :(
remélem Eniss a nagykereknél itt leszel Te is?
húúú az mindjárt itt lesz. Remélem utána jobban leszel megint.
Még nem voltál kórházban ugye? Nem maradtam le semmiről remélem, mert én most ott tartok még most mész a közeljövőben.
Így nem lesz nyugodt!!!!!!
Hé, hová ilyen nagy sebbel-lobbal??????
El vagyok.....))
Hiányoztatok, meg gondoltam ki ne maradjak a nagy, nagy kerekségből, így jöttem már...:-))
Mindenkinek nyugodt szép éjszakát kívánok!
Szia Anuszika!
Remélem jól vagy.
További ajánlott fórumok: