Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
apropó izmos :))
most lett vége a dr Csontnak, na ott az a fickó, az tetszik, csupa izom :))
és fekete és szép a szeme :))
a kedvencem :))
bár a férjem izmos és magas, de barnásvörös és göndör, de olyan gyönyörű barna szeme van, és ahogy tud nézni rám :DDD
keresztapám feleségének volt egy olyan hatalmas fehér cicája, hogy beterítette az asztalt :)
az valahogy nem volt szép :(
bocsássatok meg, de nekem ez a túlzott önérzet nem éppen tetszik, azért is nem ragaszkodnék, hogy macskánk legyen, bár a férjem egészségének jót tenne.
kutyát nem idomítani kell, szeretni és tanítani :)
a miénk ezt még ne tanulta meg...viszont most ugrott bele a kádba..csak egy kicsit lett vízes!
a szívbajt hozta rám!
Nem akartam:(
De nekem is vannak emlékeim.
A macska mindenekfelett:))))))))
:((
Na kizökkentettél a hangulatomból:(
Na és akkor mi van??????????
Ilyen már nálunk s is elôfordult és ............ jót nevettünk, és szerettünk:) És boldogan éltünk, míg........ a mesének vége lett.........
Házőrző MACS! :)))
Kulcsra kellett zárni minden ajtót, mert egyébként mindent kinyitott. Ugrás a kilincsre, fél kézzel függeszkedés, másik kézzel ajtónyitás! :DDD
miért?
csak azt érti?
cöccccö :))))
kislány, vagy kisfiú lesz?
bár a barátnőm fiú nevet adott a lánymacsnak :DDD
Főleg ha lány lesz az a fiú :)
Nekünk volt egy cicánk Tomi lett a lelkem, mert úgy látták kölyökként az biza fiú...hát nőnemű lett, de neve maradt. :)
Ha nem tudsz pipilni, akkor ajánlom "A cicáim (cikk)" c. fórumot, ott úgy tudják elmesélni, hogy mit művelnek a maccsok, hogy tényleg olvasni sem lehet, mert folyik a könnyem nekem is.
Van egy közös napló is, a " Cicák :D " . Itt láthatsz olyan képeket, és olyan szövegeket, hogy becarás! :)