Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
vízzel-e?:)
ott is esik?
mit-mit-mit?
úgy hallgatnék vmi szépet...
de ötletem sincs ,h. mit...
most pont Rapülőket hallgatok, Áj Láw Jú, meg hasonlók...! :))
bocs, nem fogadtam a kézcsókot:.)
most láttam meg a kedves új tagot!
nem Te! Szivicsücsi! :))
Ő az életem megrontója! :D
akkor halasszam el a látogatást,..:))
nálunk nem esik.. csak borús,,s már sötét van..
a kisebb lányom elment egy előadásra, a ngyobb még dolgozik..most én uralom a gépet, zenét hallgatok a You-t--en..
Sziasztok:) Csak bekukk, megyek fogorvoshoz:(
Szoriccccccccccsatok értem:)
Aztán, ha megjöttem, benézek:)
Keziccsókolom, mindenkinek!
A lábam is megtöröltem.
:)
Tudom;)
félig-meddig? :)
fúúú, amúgy nálunk borzalmas az idő, mostmár nem esik, hanem szakad és teljesen esélytelen az esernyő, ígyis-úgyis sz@rrá ázol, mert úgy fúj a szél, mint a fene! :S
amúgy azt hiszem itt már mindenki ismer Téged!:)
Depis, Ő itt életem megrontója! :)))
de bolond vagy! :)
És mindenre Nekem kell téged megtanítani!!!???:))
Köszönj szépen a Hölgynek! :)))
Hát ez nem semmi! :OOO
Az tuti,h. jól megszenvedtél minegyikért, Te szegény...:(
Nem untatsz, Te csacsi! :)))
Én is leszek mami, legalábbis remélem! Jó ezekre felkészülni! :)
de hát ezek mind szép kis történetek...
Amúgy nekem is folyton baj van a vérnyomásommal...
ajjjaaajj...na most jól betojtam! :)))
Velem is, történt hasonló!
Nézetem a tévét, közben szeggel piszkáltam a fülem...
Egyszer csak el ment a hang..
Persze! Az elsőnél nagyon magas volt a vérnyomásom, eleve számítottak rá, de mivel első volt, simán kellett indítani. 3 nappal túlhordtam. aztán egész nap 170-180 volt a vérnyomásom és nem tudták semmivel lehúzni. Levittek a szülőszobára, tágítózselé, mert egy szemernyit sem voltam kitágulva, hiába hordtam már túl a csajszit. Másnap reggel dokibá megvizsgált, burokrepesztés. De nem tudta, hogy sikerült-é, mert egy csepp magzatvíz sem folyt el, meg épphogy anyit tágultam csak, hogy a tűt be tudta dugni! Végül is sikerült, mert fél óra múlva már fájásaim voltak. 7.30-kor repesztett, 8-ra kezdődtek a fájások, egyből 2-3 percesek. 11-kor elment a szívhang! Irány a műtő. A másodiknál eleve császárra készültek, mert elég szép nagydarab marha voltam (134), inzulinops cukros, előző császár. Meg nagyon nagy volt a hasam, és feszítette a heget. 37 hét 3 haposan ctg-re küldtek , ki volt írva egyébként is, de mivel egész nap nagyon fájt a hasam, ott marasztaltak egész nap( kaja nélkül, borzalmas!). Az volt a szerencsém(vasárnap volt), hogy az ügyeletes doko a fogadott dokim mellett lakott, és beszólt, hogy a hisztis kismamája egész nap nyávog, de fájása nincs. Fél 3-kor bejött a dokika, közölte, hogy gondoljam meg a dolgot, valóban fáj, vagy csak....
Egyébként is kedden vagy szerdán legkésőbb meg akart császározni, már ki van írva, csak nem tudta a műtő beosztását.Megállapodtunk abban, hogy, ha jobban fáj, akkor irány a műtő, nemsoká visszajön.Megvizsgált, szerintem érezhette, hogy nem stimmel valami a hegnél, mert nem izélkedett tovább.17.57-kor NEM sírt föl a gyerek, vagyis akkorra kiszedték, de rohantak vele oxigén alá, mert nem lila volt, hanem majdnem fekete.Nem tudták kiszedni normál vágással, fölfelé is vágtak majdnem középen kb6-7 cm.A kicsi meg már nem is születhetett volna simán, de annak is megvan a története.De nem akarlak untatni a szüléseim nyavajáival, ha érdekel majd megírom.
megjöttem!
most mondjátok,h. nem voltam gyors! :)))
júúújj!
mind3császár? az kemény...
de miért? gondolom volt rá vmi ok...
na majd elmondod,kb. fél óra múlva, mikor visszaértem! addig Te is dőlj le, meg vegyél be egy b6-ot! :)
találtam esernyőt mostmár tényleg mehetek le! :)
Vigyázz magadra!
Pussszzzz!:)
:(((
b6!és sok víz!
vagy jön a Baba! :DDD
na mostmár én is ledzsalok! :)
Addig Őzikepuszi Mindenkinek! :)