Csak az én fórumom! Belépni tilos! (beszélgetés)
köszönöm szépen,
az apjukom is most indul söpreni,
előttünk nem hosszú a járda,de a sarkon lakik egy nagyon idős házaspár ott is leszokta takaritani,
most a legrosszabb fajta hó esik,apró porhó,kotorja a szél rendesen,
nekem is mennem kell a boltba,csak még lelkierőt gyűjtök,
Piroska! Nagyon sok boldogságot kívánok a 28 éves lánykádnak.
Én is szeretem a havat. Mondanám, hogy a februári születésűeknél ez természetes, de valamiért a férjemre ez nem áll. Ő csak a gondot látja benne. Én nagy örömmel láttam ma korán reggel, hogy mehetek lapátolni. Jó kis reggeli torna. Igaz, még a meleg kesztyűben is fáztak az ujjaim, mert nagyon hideg volt. Lapátolni való pedig elég hosszú, mert sarokház a miénk és jó hosszan elnyúlik mindkét oldala. Tegnap a nagy hidegben szerencsére nem kellett mennem sehová. De szombaton "Ösvénytaposó" túra lesz. Fiatalabb unokámmal 22 km-est terveztünk, de elég lesz ekkora hóban a 7,5 is. Évek óta "taposunk". Volt már sár, köd. Talán most csak fagyos havat taposunk.
nem volt kérdés, tudtuk hogy lány,
az apja mindig azt mondta ha kérdezték hogy mi lesz,
,,,biztos hogy lány! mert az anyja a 4.fiúval nem volt ilyen hisztis,de hát két nő ilyen szűk helyen nehezen fér meg egymással,,,
csodájára járt az egész szülőotthon,hogy 4-fiú után csak sikerült a lány,
az apjának osztálytársa volt a szülésznő,
kibontotta a pólyából úgy mutatta meg hogy lássa biztos hogy lány,
jó reggelt,
azért mert Évikémnek születésnapja van,
ma 28-éves,
azért esik a hó,mert imádja a hóesést,
szép napot mindenkinek,
jó reggelt ,
azért ilyen hidegben is esett már a hó,csak régen volt már,
reméljük itt ragad,
régebben kicsit többen voltunk,
Szevasztok! Itt vagyok már én is! Tegnap-ma egy kicsit elkeveredtem, ez a hirtelen hideg engem is eltérített erre-arra.
Jól látom? Van egy új fórum-tagunk? Vagy csak a hideg elől egy kis melegedésre kopogtatott be. A rászorulókat, a bajban levőket mindig szívesen látjuk, különösen, ha jó szándékkal nyitják ránk az ajtót!
itt is jó reggelt,
szorgalmas voltál,látom,
megittam a kávém,mennem kéne a boltba,de olyan hideg van,
pedig én birom a hideget,de most rosszul esik kimozdulni,
gondolom milyen szép lehet,
itt nincs hó csak napsütés,
szép napot,
Jó reggelt!
A Bakony csodálatos. Elült a szél. Ragyog a nap. Csillog a hótakaró. A cinkék csipegetik az eleséget az udvarban. Már melegszik, csak -9 fok van. Reggel -12 volt.
Mielőbbi gyógyulást!
jó reggelt,
na Mátyás kitett magáért rendesen -10fokot mutat a hőmérő,
igaz süt a napde a szél nagyon hideg,
pedig mennem kell a boltba,de csak várok egy kicsi hagy verődjön az idő,
hállom megint szirénázik a mentő,igy ment tegnap is egésznap,
a szomszédunkat is elvitte tegnap a rohammentő,
beteg a szive,és ez a sok időváltozás biztos nem használ,
én is begyűjtöttem valami nyavaját megint,pedig még az előzőből sem másztam ki,
Mária,mi a helyzet a bakonyban?
szép napot mindenkinek,
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tudok belépni az Ügyfélkapu+-ra?
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Van még valaki, aki tegnap vagy ma nem vagy csak nagyon nehezen tudott belépni a Hoxára?
- Miért nem tudok belépni a saját menümbe, csak hosszas próbálkozás után.Amikor bejelentkezem, kiirja, hogy valószinüleg elgépeltem a jelszava
- Egész nap nem tudtam belépni simán csak jelszómódosítással a Hoxa üzenetére kattintva szerintetek mi lehet elnyomtam valamit?
- Hogy lehet az, hogy 2 gépünk közül csak az egyiken tudok a nevemmel, jelszavammal belépni egy oldalra?