Csak Anya? (beszélgetés)
Szerinted én?????????
Néha én nyugtatgatom a férjem van amikor ő engem:)
A nagyobbikkal nincs is ilyen téren gond, őt csak a kicsi viszibele.
De jó, hogy az enyémek sose csináltak ilyet. Nagy dilemma előtt álltam volna, hogy agyon üssem-e vagy sem?
:DDDDDDDDD
Te írtad, hogy a szervezeted nem engedte,hogy dolgozz. Itt gondolom a napi 8-12 órás munkahelyen történő dolgozásra gondoltál.
Tehát ergo nem feltétlenül a te választásod, döntésed volt, hogy nem mész dolgozni. Erre gondoltam.
Na, egy újabb dolog, amit a nőkre lehet verni...
Nem attól működőképes egy család, mert az egyik fél otthon ül állandóan. Ráadásul egy házasságot a benne lévő felek tartani össze, úgy, hogy mindketten tesznek érte-ugyanez a család is.
Ezeken mi is túl vagyunk mind.
A kocsi festést kaviccsal rajzolgatták szépre. Eleinte kiakadtunk, de a férjem szerint a kocsi van értünk és nem fordítva.
Csak az vigasztal, hogy majd felnőnek és akkor, majd visszasírom a régi szép időket
Jó, élhettem volna a hszben említett "kecskékkel" is...
Lényeg a lényeg...hozzátartozik a gyerekneveléshez a pisi-felmosás is naponta többször és ne is beszéljünk arról, mikor éjjel megy be és nemcsak fel kell kelni, hogy ágyneműt cseréljünk, de az esetek nagy részében úgy elázik, hogy kapásból matracot súrolni vizes-mosószeres ronggyal és garantált, hogy ugye ott már aznap éjjel nem tud elaludni, marad a szülői ágy...
:DDDDDD
Ezek közül majdnem mindegyik megtörtént, de kimaradt, hogy: pisilj a padlóra és takarítsd fel, naponta 5x?? (szobatisztaságra nevelés...):DDDD
Nem tudjuk előre, mi vár ránk.
Nekem semmi bajom az anyasággal, a család összetartásával (már, ami megmaradt), a háztartás vezetésével. A család olyan, mint egy nagy cég - csak kicsiben. Vedd ki az anyát belőle, és az egész egy nagy káosz. Nem véletlenül esnek szét milliószámra az otthonok, a családok. Mert nincs, aki összetartsa. Fél szívvel nem lehet egyiket sem.
bocsi kimosott a gépem, kikellett teregetni és nyakamon az ebéd...
sziasztok, élmény volt beszélgetni erről...
Nem értem mi a problémád ezzel?! :D
Anyának lenni az magába foglalja a világ egyik felét,hagyjuk a másik felét a férfiaknak.
Ahány ember annyi féle és ez így van jól.
A legtöbb nő manapság már csak álmodhat arról hogy 100%-os anya lehessen és ne szaggassa magát 1000 felé én így látom.
jaj dehogy nem!!!
Lányunk nagyon Apás is ráadásul, pont hogy ezt látom másoknál...
míg a nő kihajtja a belét otthon, a férfi csak családfenntartó szerepre összpontosít és elfelejti hogy Apa is....
Mi tudjuk a gyerekünket összhangba nevelni....
Mert a nő ezer dologra oda tud figyelni és ez ösztönből jön neki.
A férfi egy dologra de arra nagyon.
Mindenkinek meg volna a szerepköre, csak sokan átesnek a ló tú oldalára.
mert Én meg pont ezt látom a környezetembe, hogy a férfi elmegy dolgozni és nem veszi ki a szerepét az apaságból!
az Én Páromnak mondjuk fontos nagyon, de teljesen más értékrendű családból is jött mint az átlag
viszont el kell fogadjam ha fáradt egy egész napos meló után, hogy még Őt is támogassam és segítsem abba hogy jó Apa lehessen....