Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Citrommártásban sült zöldséges tilápiafilé recept

Citrommártásban sült zöldséges tilápiafilé recept

A Citrommártásban sült zöldséges tilápiafilé hozzávalói:
80 dkg fagyasztott tilápiafilé (vagy másfajta hal )
40 dkg vegyes zöldség tetszés szerint
10 dkg reszelt sajt

bors
kakukkfű
A citromos mártáshoz:
2,5-3 dl tejszín
fehérbors
kakukkfű

citrombors
citromlé
1 teáskanál reszelt citromhéj


A Citrommártásban sült zöldséges tilápiafilé elkészítési módja:
A halat kiolvasztom. A vegyes zöldségeket 10 percig előfőzöm sós vízben. Elkészítem a citromos mártást: egyszerűen összekeverem a hozzávalókat. Egy hőálló tálat kiolajozok, alulra kerülnek a zöldségek, ráteszem a megfűszerezett halszeleteket. Leöntöm a citrommártással, és előmelegített sütőben 20-25 percig sütöm. Az utolsó 10 percben rászóróm a reszelt sajtot, és együtt sütöm tovább. receptet Icupici küldte.


Kategória: Halas ételek receptjei


A citrommártásban sült zöldséges tilápiafilé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook