Ciklus beállítása babavárás érdekében (beszélgetés)
neked szólt....
és ez csak ma reggel jött,hirtelen?Ennyire váratlanul?és ez a dolog annyira fontos?Fontosabb mint hogy rendbejöjj?Bocs,én nem akarlak még jobban felidegesiteni a hülye kérdéseimmel...
Melyikünknek szól a kérdés?
Ha nekem,nem történt semmi különös,csak másra kell a pénz.Nem is ennyi,sokkal több,erre már nem maradt 50e(plusz a dokizsebe)pénzünk.De dráma nincs,nem szülök,annyira,de annyira nem érdekel az egész.Most menjek a vonat alá?Áh,sokan örülnének,nem teszem,inkább szép csendben azért kivizsgáltatom magam,de csak a mellem miatt,mert ott felmerül az agyalapi-mirigy daganata is.De ez sem baj,vmibe meg kell halni.
Szia Kriszta!
Bocsi de most rohanok is mert le kell mennem az itteni nődokihoz mielőbb!
Utána még jövök!
Kiderült,hogy holnap nem lesz mégsem műtétem.Ennek kizárólag pénzügyi okai vannak.Nem az,hogy nincs 50e ft-unk,hanem ERRE most nincs.Most az előbb beütött a mennykő,és hát másra kell a pénz,ráadásul sokkal több.
Most írhatnám,hogy ideges vagyok,meg hogy már kibőgtem magam,de akkor hazudnék.Vhogy éreztem,hogy ez lesz,mert nekem semmi sem sikerül mostanában.Mindegy,a vérvételekre,vizsgálatokra járok továbbra is,de így baba nem lesz.De mondjak vmit?Már annyira nem is teperek érte.Ha ennyi akadály van az útban,akkor ott fent nagyon nem akarják,hogy legyen nekem.Igy jártam.
jó reggelt csajok!
Totál kimerült vagyok.Én nem tudom mi volt az éjjel,de folyamatosan álmodtam!Konyhabútort cseréltem,bicikliztem,még ürhajóztam is ....és még egy csomó minden.8-kor akartam felkelni,de 9 lett belőle.Na nem is baj!
Ma itt is egy picit borongósabb idő van,igaz tegnap is igy kezdte,aztán semmi.
Na majd később bekukk!!!!!
Jó reggelt lányok!
Szupi,végre lehült a levegő!!!Már totálisan elegem volt a kánikulából.
Ma lusta voltam,és fél 8-ig aludtam,de Benő is csak most ébredt,így még csak most megyünk vásárolni.
Majd benézek később.
Puszi!
Sziasztok!
Jó reggelt!
Hajni tegnap írtam üzit a mail-re.
És itt egy mediterrén diéta: [link]
Alapjában jó!De akkor sem mindegy mennyi tésztát,buronyát... eszel!Sok bennük a szénhidrát ami nekünk nem kell csak kevés!
Puszi mindenkinek!Ma mentünk volna a balcsira,de ilyen időben nem hiszem!
Látom senki!
Akkor sziasztok és jó éjt!
Elvileg pé-d bármikor lehet.Nekem is sokszor van nagyon a ciklus elején!Ha érezted,akkor bizti volt!
De nem azt mondtad,hogy most fél évig nem eshetsz teherbe?Vagy az nem te voltál?Bocsi,picit fáradt vagyok. :((
Köszi, aranyos vagy!!
Szerinted lehetett/lehet most pé-m?
HAJNI!!
BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT KÍVÁNOK NEKTEK!Kívánom,hogy még vagy 50 évig éljetek így együtt,egészségben,boldogságban!
Puszillak!
Sziasztok!
Most mentek el a lurkók!Most megyek romeltakarítani,de aztán majd benézek.Szuper volt minden!Tegnap nézték a Maverick-et a gyerekek,úgy hogy ma nagy pókercsata volt 9 éves módra!Édesek voltak nagyon!Párom volt a sláger,ő ért igazán a gyerekek nyelvén,úgy csüngtek rajta! :))))
Ja,és sok szupi remekmű született a gipszkből,a java itt maradt,mindenki csak egy-egy képet vitt el,meg az állatkákat.Élveztem,annyira aranyosak voltak!Két hét múlva folyt. köv.!
Helló lányok!
Háát nem sokat kellett visszaolvasnom. :)
Szupi király volt a hétvége, a szállás is családias volt és a kaja is fini volt. PÉntek este mikor leértünk és vacsiztunk utána fürcsi is volt a balcsiba, olyna igazi esti fürdőzés. Szombaton egész délelőtt balatoni fürdőzés és a szállás medencéjét is használtuk. Királyul leégtem de úgy hogy szerintem napszúrást kaptam mert majd meg fagytam, remegtem mint a nyárfalevél,szédültem és majdnem elájultam vacsi közben. Lehet baj volt hogy nem nagyon figyeltem hogy mit eszek és ugye szedem a metet és diétáznom kellene. (Egyébként azt vettem észre hogy amióta szedem - csüt - alig kívánom a kaját, nagyon keveset eszek.)De ledőltem picit mert elég fáradt is voltam és aztán már semmi bajom nem volt. Éjjel is tudtam aludni szerencsére. Húúúú csajok olyan jó volt az ágy hogy csuda, fel is avattuk apával :)))
Tényleg szerintetek előfordulhat az hogy a 9-10.napon van pé? Pénteken szurka is volt, hőm lement szombat reggel 36,2re, ma meg felugrott 37,1re. Bár ez lehet attól hogy le vagyok égve, bár nem voltam lázas szerencsére. Mikor ma hazértünk vettünk pantenolt mert ami itthon volt le volt járva. Így mostmár nem fájok annyira.
Na megyek kutakodok picit hátha találok mediterrán diétát valahol, merthogy aszerint kellene kajáznom, meg ki kell magam okosítani hogy mit ehet és mennyit, mit nem ehet egy cukorbeteg.
Pussz
Elvileg csak 6 gyerek lesz,de ez a lakás nagyon pici,úgyhogy ügyesen kellett pakolásznunk,hogy majd kényelmesen elférjenek.A szülők nem maradnak,majd jönnek a gyerekekért.Csak egy pár marad,mert ők vidékiek,nem tudnának közben már hazamenni.Meg velük amúgy is közelebbi a viszonyunk.
Festenek majd a srácok,úgyhogy lesz mit utána takarítani.De majd Benő besegít biztos.
Vettünk egy csomó jégkrémet,üditőt,rágcsának kekszet,lesz lufizás,tisztára mint egy szülinapi buli,csak épp torta nélkül. :)))
Szia Kriszta!
Ma megszállják a lakást a gyerekek.mennyien is mennek?háááát,utána én sem szivesen takaritanék:)
Jó reggelt csajok!!!
Moncsi,neked már megint olyan jó lesz,mert Bogizol!!!Vegyétek a mintát szorgalmasan:)Érezzétek jól magatokat az unokatesóddal is!
Kriszta,szuper,hogy ilyen szorgalmas a fiad!
Én csak most tértem magamhoz.Álmos vagyok.Ma nem hiszem,hogy fogok főzni,de igy is lesz dolgom.Mosni akartam,de most borongós az ég,nagyon jól jönne egy kis eső.Hát majd meglátjuk!
Szép jó reggelt mindenkinek!
Nálunk ma is 6 óra óta zajlik az élet,takarítás,pakolás,rámolás,a lakás átrendezése,hogy délután a sok kis gyerek jól elférjen.
Várom már a kis alkotókat,de hogy utána a takarítást???Na,azt annyira nem.
Hát, napsütéses jóreggelt mindenkinek!
El sem hiszem, hogy én vagyok az első!
Ma (is) hézagozan leszek, mert főzök, takarítok. Holnap jönnek hozzánk az unokahúgomék (a Niki, akiről azt hittem egyszer, hogy véletlenül kiutálódott innen, meg a pasija). Nagyon örülök nekik, mert nagyon szeretem a kiscsajt.
DE! Előtte holnap Bogizunk egyet, mert a tesóméknál kezdik a látogatást, és elmegyünk oda eléjük.
Tökjó, tökjó!!!
Ja, és péntek reggelig maradnak.
Hát ma nagyon kitett magáért a fiam!Végre kiolvasta a kötelezőt,kész az olvasónapló,végzett a nyelvtan és a matek vakációs füzettel,már csak az angol van.Most már csak szinten tartjuk a tudást,bár szerencsére jó esze van,nem felejt egykönnyen.Ma is önszorgalomból tanult.De én fáradtam el teljesen.
Most lementek apjával sétálni,én meg vacsit gyártok nekik mindjárt.
További ajánlott fórumok:
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Kalóriaszegény és zsírszegény édességek a jó alak és megelégedés érdekében
- Mit teszel meg annak érdekében, hogy megőrizd vagy visszanyerd az egészséged?
- Minden áron gyereket, avagy mit tennél meg, annak érdekében, hogy babád születhessen?
- 45 évesen babavárás