Ciklus beállítása babavárás érdekében (beszélgetés)
Na,látom jobb,ha megyek.
Sziasztok!
Mi régebben olyan házban laktunk ahol nagyon nagy volt az összefogás. Voltak mindenféle klubhelyiségek.
Fotólabor, videozós szoba.
És foglalkoztak a gyerekekkel az ilyen klub helyiségekben délután meg hétvégén.
És volt egy tanár a házban aki vitte mindig kirándulni a házban lévő gyerekeket!
Nagyon jó volt!
A buli az jó,Chris!
irigyellek érte!Mi nem szoktunk bulizni,egyikünk sem egy bulizós fajta,mi inkább társasozni,kártyázni járunk össze a barátokkal.
nálunk borús az ég. Lóg az eső lába...jó lenne már egy félnapos kis áztató eső!
Képzeljétek, anyukáméknak Szabolcsban van almásuk. És a 200akárhány almafán összesen 4 azaz négy darab alma termett, annyira elfagyott a tavasszal. Még semmi biztosítási vagy egyéb kártérítést nem kaptak.Hát ezért tüntetnek a gazdák...
Megvagyok köszi!
Bulizgattunk este!
Biztos azért nem láttál mert elmentem hamizni és ugye nem irogattam közben!
:-)))
Te hogy vagy?
Én ezer éve tesztelgettem,de mivel ovu-m eddig kétszer volt csak,úgy döntöttem,hogy többet erre nem is költök.Majd ha esetleg a dokim azt mondja,hogy most tutti lesz,mert...
De ilyen mikor lesz????
Jaj,szia Chris!
Nem láttam,hogy itt vagy,bocsi,nem olvastam vissza! :))
Mizújs?
nem tudom Moncsi,valamilyen szinten biztos hat rá,de pozitivat nem fogsz pisilni a boroskólától:)pláne hogy már korábban is az volt,szóval mindenképpen kapd el apát!!!!:)
és a ciklus levette a függőleges vonalamat.most nincs ott semmi:((((de hátha majd ezután jó helyre teszi:)
Moncsi,neked hány napig pozitív az ovu-teszted??
Szió Vica!
Semmi hír,kaja kész,fiúk elmentek,vmi fiús programra.
szia Kriszta!
Mi újság?
De ez nagyon jó!!!!!Sokkal jobb,mintha azt sem tudnátok ki lakik a szomszédban.Mindenhol igy kellene,na de persze ez az embereken múlik elsősorban.Minden esetre nagyon jó lehet!
Pé-vel mi újság?Volt tojásfehérje vagy szurka vagy valami??
szia Moncsi!!!
Akkor jól telt az estéd!Úgy látszik tegnap mindenki iszogatott:))de néha tök jó.Pláne ha jó a társaság!
További ajánlott fórumok:
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Kalóriaszegény és zsírszegény édességek a jó alak és megelégedés érdekében
- Mit teszel meg annak érdekében, hogy megőrizd vagy visszanyerd az egészséged?
- Minden áron gyereket, avagy mit tennél meg, annak érdekében, hogy babád születhessen?
- 45 évesen babavárás