Ciklus beállítása babavárás érdekében (beszélgetés)
Nagyon édes a párod!
Ha szóban nem is, de tettekben azért beismeri a hülyeségét.
Erről foglalmam sincs, bár nem is igazán érdekel.
Úgyis mindent megold nélkülem mindig. Sose lehet önálló lépésem.
Nem lehet, hogy holnapra kialussza ezt az egész kósza ötletet?
Ja nem is mondtam, hogy tegnap Gy. egy gyönyörű rózsával állított haza...mondtam is, hogy most ez romantika, vagy csak belátta, hogy egy hisztis pi*aként viselkedett szerdán??? bár továbbra is állítja, hogy én voltam a hibás, amiért megpróbálták őt átverni! köszi!
És milyen albérletet talált?
És még iskola előtt oda akar titeket költöztetni?
Hajni!
Felvettem a kapcsolatot a csajszival, de azt mondta, hogy már többször írtak erről a témáról, és sajna a 3 oldalas orvosi rovat kevés ahhoz, hogy mindig ezzel foglalkozzanak, hiszen más témák is vannak.
DE, nem vetették el végleg a témát, úgyhogy ha előkerül, akkor felkeresnek.
Sajnálom, hogy csak ennyi sikeredett.
Lujzika!
Most nézem csak, milyen cuki kisbabát tettél fel az adatlapodra:)))
Nem fogunk visszaköltözni. Albérletben fogunk lakni, amíg nincs meg az új lakás.
Én már öreg vagyok ahhoz, hogy évek múlva újrakezdjük a a babaprojektet, úgyhogy annak végleg befellegzett.
Na ez marha király!
Teljesen átérzem a helyzetedet...úgy sajnálom, hogy ilyen kész tények elé állít mindig!
De ez most tényleg azt jelenti, hogy kész, vége nem lesz bébi????
Egyébként ha kész lesz teljesen a ház, akkor visszaköltöztök nem? Vagy már vevőt is talált rá?
Tegnap kaott állítólag egy jó ajánlatot egy albérletre.
Én már inkább nem ellenkezem, beleegyezek minden hülye ötletébe,mert unom az állandó vitát. Belefásultam abba, hogy ha én kicsit is ellentmondok, rögtön nekemugrik.
Régebben szerettem volna mindenképp visszaköltözni, de most végre tényleg olyan lesz a ház, amilyennek 11 éve megálmodtuk. Akkor nem volt mindenre pénz, ezért folyamatosan alakítgattuk.
A gyerekeknek viszont a suli miatt mindenképp jobb lesz, úgyhogy nem állok az útjukba.
Ebben a helyzetben, amikor most olyan lent vannak az ingatlan árak (ezt ugye neked nem kell mondanom) ő azt hiszi, hogy hipp-hopp csak úgy egyik napról a másikra el lehet adni egy házat???
és milyen albérletbe akar titeket bepaszírozni? és abba belegondolt, hogy azért mennyit kell fizetnie havonta? és hogy akarja folytatni a vállalkozást, távirányítóval irányít? nem értem a pasikat, őrület!!!!!
nagyon megértelek, ugyanakkor hihetetlen, hogy csak így a semmiből előáll egy ilyen ötlettel!
És ezt éjszaka találta ki???
vagy már régóta morfondírozott ezen, csak most jutott eszébe szólni?!
Egyáltalán a ti (te és a gyerekek) véleménye számít egyáltalán?????
Vagy most jó anyagi lehetőséget lát a hát eladásában????
mi tört rá????
és főleg így egyik napról a másikra?
én ezt nem is értem!
Szia Moncus!
Ma reggel olyan hírekkel szolgált a párom, hogy nem térek magamhoz.
Most, hogy végre már olyan lesz a házunk, amilyennek anno megálmodtuk, kitalálta, hogy költözzünk vissza Pestre. Ez még nem lenne gond, de 1,5 évig albérletben akar lakni, hogy befejezze a házunk átalakítását és el tudja adni. Csak utána keres egy végleges lakást nekünk.
Hát így nem lehet babát vállalni.
Lujzika!
Itt integetek!
De lehet, hogy már túl későn????
AZért kérlek jelentkezz, hogy mizu Veled!!!
Sziasztok Lányok!
Lujzikám!
Mi történt?????
Tegnap még annyira, de annyira sínen volt minden!!!!
Látom, magamra maradtam. Megyek, úgysincs már igazán jogom ide irogatni, mert leállt a babaprojekt örökre.
Sziasztok!
Szia Hajni!
Ezek nagyon jó hírek!
Legutoljára nekem is 4 napig volt tojcsi. Szerintem nagy esélyed van arra, hogy most összejön a bébi.
Ha tényleg jól esik a mozgás, ráadásul még használ is, ne hagyd abba, járj ahányszor jól esik 1 héten.
Szia Kriszta!
Itt vagyok már!
Jó vásárlást és ha már nem találkozunk, akkor jó utat és kellemes pihenést!
Sziasztok!
Most nem leszek délelőtt,mert megyünk a Metro-ba Benővel,este meg utazunk,de ha hazajöttünk a vásárlásból benézek,remélem lesz vki!
Lujzika,Hajni!!! :)))
Egyébként nem tudom mi változott, elindult bennem de azt érzem valami elkezdődött.De hogy mi azt nem tudom, de pár napja érzem hogy valami más mint eddig.
Ja és nagyon örülök,mert ma kellett elkezdenem 3x szedni a metet é semmi de semmi bajom tőle, mondjuk eddig sem volt szerencsére. Ja és ma az anyósom is megjegyezte hogy más lett az alakom is. Ezt én is tapasztaltam a nadrágom övénél. :)))) És megbeszéltük apával hogy menjek heti 5x vizizni, bár nem kevés pénz (18rugó/hónap) de MUSZÁLY és ha még élvezem is. :)))))
Na mostmár tényleg lépek.
sziasztok!
csak gyors bekukk volt. :)
Ma is csináltam lh-t de ma már egyáltalán nem volt csíkom a t vonalnál.Szóval lehet volt pé-m csak nem tgnp hanem akkor amikor elkezdődött a pocifájdogálás. Azért tegnap volt össszebújka. :) Meg 18.-án amikor elkezdett fájdogálni a pocóm és először jelentkezett a tojcsi.
Lehet hüleséget kérdek de lehetséges az hogy 4 napig volt tojcsim? merthát én néztem és volt.
Amúgy Csudiszép lettem:bajusz kiszőkítve, szemöldök helyreigazítva, szempilla kifestve.
És vettem fini norbis kakajót aminek a tetjére az vagyon írva:bedeco :))) merthát ugye neszkviknyuszit nem ihatok a cukortartalma miatt.
Na menek aluszkálni! Pusz-pusz
Nagyon picit bekukk!
Az a csaj ott Moncuséknál tiszta idegesítő!Vica is kivolt tőle,én is,és még páran.De látom,nyalizni nagyon tud.Hát jól felhúztam megint magam!
Sziasztok!
Megyek én is dolgomra.
Én is megyek,megjött tesókám,kell neki a net egy picit,én meg úgy is ebédelek.Benő bealudt! :))
Ma majd csak este jövök,mert nemsokára talizom a csajjal teszt és gyogyi ügyben,aztán mennünk kell lakást nézni.
Puszi!!
ez jó kérdés!
Bocsi most mennem kell mert nagyon elszaladt az idő és mindjárt 2 óra, menni kell a kozmihoz. :)
Pussz nektek!
Lujzika: várom jelentkezésed Tina ügyben!
Nem győzöl meg,lujzika!
Én maradok a sötét paraszt! :)
(imádok sakkozni!)
Párom sem támogatna benne,egyedül meg nem is tudnám.Néha eszembe jut,például a múltkor kint a ringen,hogy anno mikor írtam róla.... Rég volt,szép volt,ennyi!!!
További ajánlott fórumok:
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Kalóriaszegény és zsírszegény édességek a jó alak és megelégedés érdekében
- Mit teszel meg annak érdekében, hogy megőrizd vagy visszanyerd az egészséged?
- Minden áron gyereket, avagy mit tennél meg, annak érdekében, hogy babád születhessen?
- 45 évesen babavárás