Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Ciklus beállítása babavárás érdekében fórum

Ciklus beállítása babavárás érdekében (beszélgetés)

❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
2007. aug. 26. 18:49

Msn-eztünk a nagy keresztlányommal(van kicsi is!),nagy nehezen odavarázsoltuk az én oldalamat,és összehoztuk a rokonságot!Szuperul vagyok,remélem ti is!

Puszi-puszi!

Lujzika,holnap írok reggel,első dolgom lesz!

2007. aug. 25. 14:09

Akárhol vagyok,a forma1 az forma1!Most is néztem és ámultam,csodáltam!

Műtétről még nincs döntés,de lujzika,neked majd feltétlen jelzem,hogy mi lesz,megyek-e!

Sziasztok lányok!

2007. aug. 25. 11:22

Csak egy mondat:

Vica,én így hordtam ki Benőt annak idején,és hála istennek semmi baj nem volt!Veletek sem lesz!!

Puszi,puszi,puszi!

Megyek,mert most készülünk lassan az ebédhez,majd este mikor nyugi lesz,benézek.

Szép hétvégét mindenkinek,mi jól érezzük magunkat nagyon!!!

2007. aug. 24. 20:21

Sziasztok csajok!

Gyors helyzetjelentés!

Ma lett meg a vérvizsgálat eredménye.Hááát....so-so.

Kimutatta a toxoplazmát is,meg egy másik bacit ami nemi úton terjed és vetélést is okozhat.Valami mycoplasma hominis/lehet hogy nem pontos,fejből irom/ a neve.KAptam gyogyit,nem erőset a baba miatt.A doki szerint minden rendben lesz,remélem.Szóval az a lényeg,hogy nincs nagy baj.Be kell szednem a bogyót,amikor elfogy egy újabb vérvizsgálat és akkor remélhetőleg nyoma sem lesz ezeknek.De ha mégis azt mondta a doki,akkor sincs semmi baj,még egy kúra,ami remélhetőleg hatni fog.Ha nem ,akkor a szülésnél kell majd odafigyelni jobban.Szóval minden ok.Eleinte ideges voltam,de mostanra megnyugodtam.Ebben közrejátszott Moncus is:)

Úgyhogy ez van.Gondoljatok rám

puszi

2007. aug. 24. 17:06

Lassan indulunk,szép hétvégét mindenkinek,majd benézek hozzátok amint tudok!

Lujzika,gondolok rád sokat! :))

2007. aug. 24. 14:34

Egy ismi visz minket le,majd 6 fele indulunk csak,addig még gyors hűtőleengedés,meg ilyenek.De lesz net,ahova megyünk,sőt,a mi szobánkban van a gép,úgyhogy azért be tudok nézni hozzátok majd!

Lujzika!Neked majd írok privit,de majd csak sztem holnap,holnapután,mert most őrült rohanásban vagyok! :))) Puszillak!!!!

2007. aug. 24. 14:20
Sziasztok,megjöttünk!Reggel 9 óta úton voltunk,most estünk haza.Hulla vagyok...
8495. Hajni. (válaszként erre: 8493. - Moncus)
2007. aug. 24. 13:39

jaj nagyon köszi, a teilszámokat meg kikeresem

1000hála és puszika érte :))))

nemsoká megyek apáért meg libriba mediterrán kajás könyvet venni. jó hétvégét!!!!

8494. Hajni. (válaszként erre: 8492. - Moncus)
2007. aug. 24. 13:12
köszi, mindjárt nézem, ,ert szerintem a teli már úgyis csak hétfőre marad
8493. moncus
2007. aug. 24. 13:09

Ezeket találtam, de nincs hozzájuk telefonszám!

A telefonkönyvből biztos meg tudod nézni!!!

Hátha vki hajlandó elvállalni:)))

Asztalos Zoltán (2045 Törökbálint, Erzsébet u. 7.)

Bugovics Kálmán (2040 Budaörs, Bazsalikom u. 6.)

Ferencz László (2040 Budaörs, Diófa u. 12.)

Halmos András (2040 Budaörs, Bojt u. 3/a.; 2041 Budaörs, Pf.: 41.)

Kátai István (2045 Törökbálint, Katona J. u. 24.; postacím: 1111 Budapest, Bartók Béla út 28.)

Magyar István (2040 Budaörs, Szivárvány u.12.)

Murányi Zsolt (2045 Törökbálint, Flóra u. 11.)

8492. moncus
2007. aug. 24. 13:06

Azon belül a pest megyei kamarát kellene felhíni!

Csak nem tudom ez így pénteken egy után mennyire sanszos!!!

1052 Budapest, Városház u. 7. fsz. 27. Ügyfélfogadási idõ: hétfõ, szerda 8.30-14.00

Levelezési cím: 1364 Budapest, Pf.: 90. kedd, csütörtök 9.30-16.00

Telefon: 235-06-93, 235-06-94 pénteken 8.30-12.00 óráig

Fax: 266-25-86

E-mail: pmek@t-online.huAz email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Honlap: www.pmek.hu

Hátha sikerül vmit kideríteni:)))

sok sikert!

8491. Hajni.
2007. aug. 24. 13:03

keresek a neten de nem találok budaörsit,

igen a kamarai honlapcímet kaptuk meg (www.mek.hu) de lehet én vagyok a hülye, de nem találok neveket!

8490. moncus (válaszként erre: 8489. - Hajni.)
2007. aug. 24. 12:57

Ez marha gáz!!!

miért nem küldted el a p-ba????

elvileg ők velük vannak kapcsolatba, normális önko-nál ki szokott függesztve lenni a tervezői névsor?! bocsi!!!

mennyire egy KOCSOG!

8489. Hajni.
2007. aug. 24. 12:47
annyira de annyira ideges vagyok hogy na. felhívtuk az önkormányzatot tervezői címlista miatt és olyan bunkó volt a csaj, hogy ő nem adhat nevet, meg nekik nincs és keressünk a teelfonkönyvebn budaörsit. k.... anyukáját!
2007. aug. 24. 12:43

Köszi szépen.

Most mennem kell, mert a fiam nemsokára megérkezik a kosártáborból.

Szép 7hétvégét!

8487. moncus (válaszként erre: 8486. - 0efb861b00)
2007. aug. 24. 12:17

Értem, értem...

Majd csak megoldódik minden, remélem hamarosan kidrrül a sorsotok!

Azért sok erőt küldök, hogy átvészeld a zűrös időszakot!

8486. 0efb861b00 (válaszként erre: 8485. - Moncus)
2007. aug. 24. 11:50

Igen.

Egyrészt, mert korábban én is bent dolgoztam, így jó volt. Nem kellett már hajnalban kiraknom őket a suli elé, és du-án sem volt gond. Mire visszaértem volna Érdre, már kizárták volna őket a suliból.

Másrészt itt nincs egy normális suli, ahová nyugodt szívvel beirattam volna őket.

A lányom már középsulis, itt nem talált volna, a fiamnak is már csak 3 éve van az általánosból.

8485. moncus (válaszként erre: 8478. - 0efb861b00)
2007. aug. 24. 11:39

Tudom a vitatkozás nagyon sok erejét elviszi az embernek!

Neked a gyerekeid Bp-re járnak iskolába?

8484. moncus (válaszként erre: 8483. - Hajni.)
2007. aug. 24. 11:39

Arra gondolj, hogy van, akinek még ilyen sincs, meghát emeleten vagytok, nem zavarnak ugyebár nagyon:)))

Meg ahogy olvasok a sorok közt egész jó a viszonyod anyóssal!!! ezért irigy vagyok ám:))))

jaja biztos a mérnök kamarára gondolt az önko!

szemetek voltak, ha nem adták alistát, mert nekik tudniuk kell, hogy ki a bejegyzett tervező ott b.örsön!!! patkánybanda!

8483. Hajni.
2007. aug. 24. 11:27

na elrobogok kicsit zuhizni, lett víz :)))))

házfelújítással csak az a gondom hogy ha a sajátunk lenne más lenne kicsit a dolog, de így. jó oké szép lesz meg minden dehát mi nem itt akarunk lakni de sajna most nem nagyon van esély a költözésre, eddig is sok a hitel. :((( majd 1szer talán

8482. Hajni.
2007. aug. 24. 11:25
most mondta anyós hogy nem kapott listát, pedig kért, hanem egy honlapcímet, valami kamara, mert ő nem tud nevet adni.
8481. moncus
2007. aug. 24. 11:23

Végül is jobb későn, mint soha:)))

legalább szépen, orvoskat végig vizitelve várhatod a munkakezdést!

Azért nem irigyellek a házfelújításban nekem is bőven benne van a részem:)))

8480. Hajni. (válaszként erre: 8477. - Moncus)
2007. aug. 24. 11:19

szia moncus!

nekem már tavaly is volt ilyen fülgyuszim. Most valszínű huzatot kaptam, hisz nem voltam vizizni. :)))

Hm...

Lábam most kezdem érezgetni, megy ki a szuri hatása. Mindig benőtt a köröm bőr alá vagy szépen bele a husiba. Most még nem volt begyulladva így ha már ott voltam bementem és mondtam hogy uazt szeretném mint a jobb ujjamon. szóval érzéstelenítés, körömlevágás picit, kiszedni a benőttet ha volt majd kiégették a szövetet egy pici helyen ami a körmöt termeli. Így a körmöm megmarad de nem fog benőlni és ez királyság. Muszály volt mert jön az ovi és ha begyullad, akkor nem fogok tudni menni. Hétfőn kell mennem megmutizni, addig nem érheti víz, nem szedhetem le a kötést. Buli mert a munkaügyibe is hétfőn kell mennem. Szerdán meg fogorvos, csütörtöktől meg meló ezerrel. Jó lesz ilyen lábbal takarítani, de eddig a doki sajna szabin volt. ÉShát persze mikor jusson eszembe..... :))))

8479. 0efb861b00 (válaszként erre: 8476. - Hajni.)
2007. aug. 24. 11:18

Szia Hajni!

Te aztán nem uncsiztál ma.

Sajna nekem nincs tervező ismerősöm.

8478. 0efb861b00 (válaszként erre: 8475. - Moncus)
2007. aug. 24. 11:18

Én a gyerekek szempontját nézem, nekik pedig jobb bent, mint itt. A többi meg nem számít.

Nincs erőm vitatkozni, nem is akarok.

8477. moncus
2007. aug. 24. 11:12

Szia Hajni!

A viziparádés tornán figyelj nagyon a fülcidre, mert azért van ez a betegség, hogy szépen csendben belemegy a víz és nem folyik ki belőle! Nekem is volt mikor úsztam, ki lehet kezelni, de jobb, ha nem gyullad be teljese, még süketség is lehet belőle!!!

Nekünk terbvezőnk csak Gödön van, nagyon cuki bácsika Mészáros Jenő, ha nem találsz közelebbit, akkor én megadom az ő elérhetőségét. De ilyen kis melót szerintem bárki megcsinál, még ha az utcáról kopogtatsz is be hozzá!

Egyébként minden önko-nak van tervezői névsora, amit ingyenesen az ügyfélnek át kell adni! Jobb, ha abból nézel ki egy szimpi nevűt, mert ő mindent elintéz, mert ismeri az ottani önko. cifraságait!

Hogy vagy amúgy? Lábad fáj? Mi volt a körmöddel?

8476. Hajni.
2007. aug. 24. 11:07

Helló lánykák!

Megjártamn a fülészetet, meg a sebészetet. Hallójáratgyulladásom van, de időbe mentem még nagyon az elején van, így a kencés géz a fülembe tömködve és a csepp amit kaptam megjavítj napokon belül. Bal lábujjam "megműtve" hogy többet ne nőljön be a köröm. Ennyi a mai termésem.

Wc-t burkolják és megjött ebben a pillanatban a ház lábának betakarására a kő, tök szép.

Szóval elég nagy a felfordulás, bár én jelen pillanatban nem tudok semmit csinálni a lábam miatt. Királyság mert zuhizni akartam de közölték velem hogy ztat mostan nem lehet mert el van zárva a víz. Na köszi, itt főljek a levemben. :)))

Lujzika: köszi

Csajok! Nincs valakinek egy jó tervezője, tervező ismije? Kellene egy gyorsan septiben, mert anyós most jött az önkormányzattól és kell engedély a kerítés megcsinálására mivel utcafront és eddig vas volt most meg fa lesz.60nap az elbírálás..... :(((((

8475. moncus (válaszként erre: 8471. - 0efb861b00)
2007. aug. 24. 10:59

Tudom, hogy ebbe már beleszoktál, de azért az ember életében igenis vannak olyan helyzetek, amikor közösen kell dönteni!

És szerintem ez most tipikusan ilyen!

Nagyon nem jó, hogy majd holnap meg pl. azzal áll elő, hogy meghozta a kartondobozokat tessék nekiállni csomagolni, mert vasárnap jönnek a szállítómunkások!!! Azért szerintem abba igenis legyen beleszólásod, hogy hova teszitek át a családi székhelyt!!!

8474. 0efb861b00 (válaszként erre: 8473. - Moncus)
2007. aug. 24. 10:58
Köszi, megnézem.
8473. moncus (válaszként erre: 8472. - 0efb861b00)
2007. aug. 24. 10:57

Pont tegnap olvastam a Maximában egy nagyon érdekes cikket! Ha van lehetőséged vedd meg az újságot (115 Ft) :)))

Indiai jantra! ugye ők hisznek a lélekvándorlásban és mindig van vmi feladatod, hogy a Földre kerülj, stb. stb.

Na nekem az jött ki, hogy nekem ebben a mostani életemben meg kall tanulnom beosztani az időmet, mert az előzőben nagyon elpazaroltam, és az a feladatom, hogy csodálatos szülő legye, elég érdekes, sok minden igaz volt, amit kihozott.

Gy. is megnéztem: ami totál igaz rá: nem tudja kimutatni az érzelmeit, de tetteiben kinyilvánítja! és neki egymgaga kell megküzdenie az anyagi biztonsága megteremtéséért, mert előző életében elpazarolta amásoktól kapottakat!

Jó mi????

Kiváncsiságból csináld meg magatoknak!

❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook