Cici vs cumisüveg (beszélgetés)
2014. szept. 25. 14:23
Szerintem semmi gond nincs ezzel.Esetleg probalj meg kulacsot venni neki kislányom abbol issza a maci kavet.
4. f6390e6b9b (válaszként erre: 3. - Kiscsibe kicsibe)
2014. szept. 25. 14:20
Csak este kell neki,vagy ha rosszat álmodik és felriad.Oviban még az alvásnál sem hiányolja.
Be kell valljam a fogai nem a legszebbek,a felső fogazata zománchibás,és lekoptak.Fogorvoshoz járunk,de azt mondta nem a cumisüveg okozta,hanem örökölte az apjától,neki a csontfogai ilyenek ráadásul alsó felső fogazata.
Volt,hogy az ilyen írásokra hallgatva elcsentem tőle,de olyan ordítást rendezett le hogy 5 percen belül visszaadtam neki.
2014. szept. 25. 14:16
Ha meg az éjszakai elalváshoz kell neki, akkor úccse neki, had igya abból a kis teát, kakaót, stb.... Majd leszokik róla.
2014. szept. 25. 14:15
Nem rossz dolog, el ne hidd már! Nekem a nagy fiam sokáig cicizett, míg a kicsi sokáig cumizott. A foguknak nem lett semmi baja,(ami miatt sokan ellenzik a cumit/cumisüveget)és időben elkezdtek szilárd ételeket is enni. Én úgy voltam/vagyok vele, hoygmég nem láttam felnőttet rántott húst cumisüvegbl enni. Majd a bölcsiben, oviban eltanulja, sőt igényli a nagyfiús/nagylányos pohárból ivást!
1. f6390e6b9b
2014. szept. 25. 14:12
Most olvastam Vida Ági írását,miszerint hagyjuk hogy cicin aludjon a baba.Nem kell leválasztani,majd leválik magától amikor ő úgy érzi.
Az én lányom nem cicizett,de a mai napig /3 éves múlt/ cumisüveggel alszik el este.Ha a cicin aludhat a gyerek ameddig csak akar,akkor a cumisüveg miért olyan rossz dolog??