Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Cicások! Egy igazi "rombolóval" mit lehet tenni? fórum

Cicások! Egy igazi "rombolóval" mit lehet tenni? (beszélgetés)

1 2 3 4
35. 04e95f637a (válaszként erre: 33. - Falcngate)
2010. nov. 12. 20:57
akárcsak én!Ma olyan szép volt!Na máskor is,de maaa...játszottunk,és mostanában az a heppje,hogy ugrál!Mintha rugó lenne a lábain!Támadni akart,de felhúzta magát,és féloldalasan,fülét lelapítva,félszemmel nézett és ugrált!Olyan szép volt!Remélem érteni,hogy értem! :)
2010. nov. 12. 20:43

Nekem is van egy imádott cicám, de sajnos hasonló problémákkal küzdünk mint ti. :( Alapvetően egy rossz szavam se lehet rá, egész nap csak lustálkodik, nem tesz kárt semmiben. Sajnos este 11 körül aktiválódik és nem lehet tőle aludni. Egy ideig megoldást jelentett, hogy kicsuktuk a fürdőszobába, de mostanában hajnalban unalmában elkezd nyávogni, ha beengedjük, akkor meg birkózik a szőnyeggel, ugrál a párkányra és nem hagy aludni. :(

A vízipisztolyos ötlet tetszik, remélem, hogy megoldja a problémánkat! :)

33. falcngate (válaszként erre: 32. - 04e95f637a)
2010. nov. 12. 16:40

Én is így voltam vele, de nagyként is imádom...

Van, h puszilgatom percekig, olyan cukiii. Asszem ő ezt annyira nem élvezi..:D

2010. nov. 12. 16:30
Különben én nem várom,hogy felnőjön!Én nem akarom,hogy nagy legyen!Olyan édes így picin! :DDD
31. 04e95f637a (válaszként erre: 29. - Falcngate)
2010. nov. 12. 16:29
Aztaa,nagyon hasonlítanak! :DDD
30. Csigusz 79 (válaszként erre: 24. - 1eb84e4bad)
2010. nov. 12. 16:29
Sajnálom :(
29. falcngate (válaszként erre: 26. - 04e95f637a)
2010. nov. 12. 16:27

Most nézd meg az adatlapomat?

Feltettem róla picikorit.

Itt tényleg ugyanolyanok!!!:DDD

28. .fbpojzondpt. (válaszként erre: 24. - 1eb84e4bad)
2010. nov. 12. 16:02
tyű... azért az durva.. :(
27. .fbpojzondpt. (válaszként erre: 19. - .fbpojzondpt.)
2010. nov. 12. 16:01

mmint az cuki hogy Makita nevének van története... kicsit egybemosódott a mondanivalóm ..

pont azt fájlalom hogy ribizlinek nincs.. csak kipattant a fejemből.. pedig nagyon szeretem ha "valamiért" kapnak egy-egy nevet :)

26. 04e95f637a (válaszként erre: 16. - Falcngate)
2010. nov. 12. 15:56

basszus nekem ugyan ilyen cicám van! :)

Nézd meg az adatlapomat! :)

25. .fbpojzondpt. (válaszként erre: 20. - 1eb84e4bad)
2010. nov. 12. 15:56

hűűűha... azért bízom benne, hogy a lámpakapcsolgatásig nem jutunk el :D bár gyakran előfordul hogy a semmit támadgatja a falon :D

hmmm ő nem kajáért nyávog, a friskiesen kívül mindent megeszik.. szerintem unatkozik...

ugye egész éjjel baromi unalmasak vagyunk... kussolunk meg csak fekszünk... tök érthető a kisasszony problémája :D

komoly károkat testi épségben azért még nem mondanám.... de votl a családban egy Bercink.... na az ő véleményét a lépcsőn felszaladásról a mai napig őrzöm a vádlimon...

nem tudom.. őt soha nem is lehetett megnevelni.. csak a nagybátyámat meg a nagynénémet fogadta el, rajtuk kívül az egész famílián végigment..

esetleg vízipisztoly? ;)

24. 1eb84e4bad (válaszként erre: 23. - Csigusz 79)
2010. nov. 12. 15:54

ahha, próbáltam:-)))

Zizi majdnem elpusztult, úgy lebetegedett. A kiscicát meg vissza kellett vinni, mert majdnem megölte... Ő az úr!

23. Csigusz 79 (válaszként erre: 20. - 1eb84e4bad)
2010. nov. 12. 15:52
Persze,egy másik cica játszópajtinak! :)
22. .fbpojzondpt. (válaszként erre: 17. - Sicike)
2010. nov. 12. 15:51

Hát tudod... az ágyrapisilés nekünk is megvolt... hetekig... az idegösszeroppanás szélén álltam, ágynemű nélkül.

Aztán amikor elfogyott az öttonnányi X márkájú hiperszuper macskaalom és valami kevésbé puccosat, és olcsóbbat raktam a kis segge alá, elkezdte pisilésre is használni a bilijét.. hálistennek... a tűréshatár szélén voltam..

hát.. nálunk is vannak azért szabályok, akérmennyire is el van kényeztetve a drága..

mivel egyszobás lakásban lakunk eleve nincs tiltott terület.. de a konyhaasztalra értelemszerűen tilos a felugrálás.

ÉS Ő EZT PONTOSAN TUDJA..

csak köhintenem kell egyet, ha ott tartózkodik, csak kimondani a nevét, már menekül is hanyatt-homlok... de igenis felmegy...

és ha nem vagyunk otthon... akkor garantált hogy szintén megteszi, mert találunk helyes kis macskalábnyomokat a főzőlapon...

szóóóóóóóóóóóóóóval... a macska eléggé öntörvényű kis dög...

nekem is mondták, hogy az ivartalanítás kicsit javít ezen... és meg is lesz operálva majd ha lehet. de szerintem ez jellem kérdése is.. én Bocival mindent ugyanígy csináltam és soha semmit nem tett tönkre, a konyhaasztalra soha a lábát fel nem tette.. :)

A vízipisztolyban olyan szinten bízom, hogy tudom, hogy a spriccelés mint olyan baromira meg fogja őt zavarni... fürödni nem szeret, neki is volt már része benne.. egyszer azért mert beleugrott a vécébe, (a kis hülye :D) és ez értsd úgy hogy beleugrott, nem beleesett... mindig lezárjuk, csak szegény barátom éppen pisilni készült :D

meg volt hogy pisi volt, még amikor kisebb volt.. szóval azt tudom hogy nem szívesen fürdik, de amúgy nem fél a víztől.. de a spricc... az meg fogja lepni :D már várom az arcát :D

21. 1eb84e4bad (válaszként erre: 15. - .fbpojzondpt.)
2010. nov. 12. 15:51
:-))) ráismertem a macskámra:-)
2010. nov. 12. 15:49

Cuki cica lehet !:-9 Én is tudnék mesélni. A mi macskánk egy IQ-bajnok. Ő simán felkapcsolja éjjel a villanyt és csapkodja az ajtót, no, meg lever dolgokat, ha ignorálom a nyávogását. Azt a nyávogását, amit azért művel, mert a hatszázhuszonhatodik féle kaja sem felel meg neki...

Emellett rajtunk kívül mindekinek nekiront, komoly károkat okozva a testi épségükben.

Erre van valakinek tippje??

19. .fbpojzondpt. (válaszként erre: 16. - Falcngate)
2010. nov. 12. 15:43

Igen, már megnéztem Makita és a router arcpirító erotikus képét :D Gyönyörűség! Mi is feketét akartunk.. már ki is választottuk... de amikor elmentünk érte, akkor kis hülye volt nem akart odajönni meg nem maradt meg a kezünkben, Ribizli bezzeg nagyon ügyes marketinges volt :D

és lőn. egy ún. csufi cicával lettünk sokkal de sokkal gazdagabbak. ez hivatalos néven elég arisztokratikus "teknőctarka" :D

amúgy csodaszép kis pofija van :)

egyébként annyira cuki, hogy története van a nevének.. Ribizlinek nagyon sok variáció lett volna..

alapból Brian Kinney lett volna a neve, amikor még csak azt tudtam hogy lesz cica :D de aztán ezt elvetettem.. mégsem macskanév :D

aztán a szeménél levő folt miatt szóbakerült a Bokszos,illetve a Monokli is (a barátom kitartóan Monoklinak hívta egy darabig) anyukámék szerint medig a Cifra lett volna a megfelelő.

Aztán egy szép napon ránéztem... és az volt az érzésem, hogy ez bizony egy Ribizli :D

18. Sicike
2010. nov. 12. 15:23
A víz nálunk nem fegyver,mert még kicsi volt én fürdettem havi 1 x,most mióta nagyobb fodrászhoz járunk időnként.De ott is dicsérik.
17. Sicike (válaszként erre: 1. - .fbpojzondpt.)
2010. nov. 12. 15:19

Szia!

Nekünk kan cicánk van.Hófehér perzsa.

Az elején,amikor kicsi volt (most sem idős,2 éves múlt) és mikor idekerült minket is értek váratlan dolgok.

Ágyat kellett cserélnünk matraccal, ágyneműstől,mert megjelölte,elrágogatta a hangfalak zsinórjait,telefonzsinórokat.... stb.

Nálunk az ivartalanítás hozott megoldást.

Ez kan cicusoknál már nem is olyan nagy dolog,de a lányoknál neccesebb.....

Aztán meg a mihez tartás.

Nem hitleri törvényeket alkalmazunk,de vannak dolgok,amiket nem lehet.

Ágyba menni,na meg nálunk kint alszik éjjel a konyhába.Ha elmegyünk itthonról szintén.

Nekünk nagy szerencsénk van,mert mintha nem is lenne olyan jól viselkedik.Mikor hazajönnek a többiek jön 1 simire,aztán egész nap csak alszik,meg időnként eszik.Meg van mikor kap enni.

Én,mivel itthon vagyok,velem van kint a lakásban.Panelban lakunk,de semmi hátránya nincs.

Neki meg van a helye,ez a konyhában van,karomkaparó kis kuckóval,mellette a wc-je,rendszeresen takarítom,így a baciktól sem kell félnünk.Nem mászik szekrényt,és a kaját is elő lehet hagyni,nem nyúl a mienkhez.Már az elején mikor próbálkozott ilyenekkel szóltunk rá,és azóta nem csinálja.

Én sz.tem ha megvan a rend,mikor kap enni,a szabályok,mit lehet,mit nem az elejétől és folyamatosan abból sem a cicusnak nem lesz baja,sem nektek.

1 hónapja kaptam akváriumot,jó,zárt fedelűt,akkor megnézegette és kész,nem is izgatja,pedig a macsekok szeretik a halat....

Az eleje nekünk is nehéz volt.

Kitartást kívánok és örömteli cicázást.

16. falcngate (válaszként erre: 15. - .fbpojzondpt.)
2010. nov. 12. 14:54

Jajj igen, ugyanezeket csinálja az enyém is!:D

Van róla kép az adatlapomon.:)

Kislány és Makita a fúrómárka után, mert picinek olyan tempóval közlekedett fejjel előre a takaró alatt, mint egy fúró.:)

Hihi ez a cowboy készlet ez jóóó:D

15. .fbpojzondpt. (válaszként erre: 14. - Falcngate)
2010. nov. 12. 14:29

cukoooor :D

Ribizli is válaszolgat :D tündéri ám! de csak ha akar.. én folyton pofázok neki.. ha valamiért leszidom, akkor vérmesen visszaszólogat :D ha hívom, akkor úgy szalad hogy közben "nyekeg", meg előfordul hogy félig alszik és ahogy átfordul a másik oldalára egy ilyen sóhaj-szerű kis nyivákolást hallat...

imádom a cicákat.. szerintem a legédesebb, legokosabb kis teremtmények :)

majd veszek egy ilyen cowboy jelmezt, amihez van pisztolytartó és otthon csak úgy fogok jönni-menni :D:D

a tiédet hogy hívják? kisfiú, kislány?

14. falcngate (válaszként erre: 12. - .fbpojzondpt.)
2010. nov. 12. 14:17

Ezt az ajtó előtt sírást is ismerem! Unatkozik, szintén vizipisztoly és leszokik róla.

Amúgy ha sokat beszélsz hozzá, felnőttkorára megtanul "válaszolni". Pl. nálunk ha bújás, simizés van, mindig mondom neki, h "úúgy szeretlek" és erre visszanyávog és ad eszkimó puszit...:)

13. falcngate (válaszként erre: 7. - .fbpojzondpt.)
2010. nov. 12. 14:14

Jujjj azt az U betüs, furán názős, szőrfelborzolós pózt én is vágom! Az annyira vicces!!!!:DDD

Az enyémnek még felnőttkorára is a plüsscicája a kedvenc játéka. Próbáld ki azt, h a levegőben, viszonylag magasan dobod neki a játékot, akkorákat fog vetődni érte!! Imádni fogja!!:)Ja és jól lefárasztja. Meg tökjó fogócskázni meg bújócskázni is...:D

Makita már annyira megszokta a vizipisztolyt, h csak rámutatom és már hunyorog is és bújik el.:D

12. .fbpojzondpt. (válaszként erre: 9. - 04e95f637a)
2010. nov. 12. 13:56

szia! akkor egy cipőben járunk :) szóval ez a nyávogás nem Ribizli találmánya? nem tudom miért kezdte el, egyik a napról a másikra jött neki, előtte dörgölőzéssel meg dagasztással ébresztett, ha már úgy gondolta, hogy túlaludjuk magunkat.

aztán.. egyrészt vissza kellett állítani az órát.. amiről abszolút nem ő tehet.. másrészt nov 1-jén elvittük anyuékhoz hogy egy kis kalandban is legyen része.. és talizott Boci bátyóval meg Kitty nénjével :D na és azóta csinálja ezt...

én tényleg imádom de idegtépő... leül az ajtó elé és sííír. (csak hogy értsétek miért olyan nagy érvágás: hajnali egykor fekszem és 8-kor kelnék...)

nem tudom, hogy megszökne e ha elengedném.. biztos visszajönne... de pl tegnap amikor kivittem láttam rajta hogy nagyon izgatott és kíváncsi.. szerintem nem maradna a kerten belül, ha elengedném... és onnantól kezdve én már nem tudhatnám őt biztonságban....

2010. nov. 12. 13:45
:DDD Az lesz neki a Meglepetések Napja!
10. .fbpojzondpt. (válaszként erre: 8. - Elszabadult hold)
2010. nov. 12. 13:38
bizony, még icipici :D a vízipisztoly bizony hogy jó ötlet, ha bár Ribizlit a Rettenthetetlen Ribizlinek is lehetne hívni.. majd beszámolok, hogy mennyire hatódott meg attól, hogy fegyvert szegeztek rá :D
9. 04e95f637a (válaszként erre: 1. - .fbpojzondpt.)
2010. nov. 12. 13:18

Szia!Az enyém 4 hónapos,és detto ugyan ez!Rág,harap,karmol,futkározik,és bárkit letámad aki jön,vagy közeledik felé!Engem nem zavar,de reggelente kikészít engem is a nyávogásával!

Szintén bentlakásos,de én kertesben lakom,tehát,ha kiengedem,néha kint vagyok vele,de már nem szökik meg!

2010. nov. 12. 13:12
Úgy látom "Miss Romboli" még nagyon fiatal :D A vízipisztolyos tanács tetszik - próbáld ki, hátha ez fog használni Ribizlinek :))
7. .fbpojzondpt. (válaszként erre: 6. - Falcngate)
2010. nov. 12. 12:52

ó.. nagyon sajnálom.. borzasztó lehetett!!!

nekünk szerencsére Bocival meg Kittyvel nem történt ilyesmi, bár Boci egyszer eltánt néhány napra.. és én már biztos voltam benne, hogy nem jön többet haza.. és akkor előkerült koszosan, sérülten szegény kis drágám.. az orvos szerint beszorult vagy leesett valahova.. azóta ilyen kis paragép, úgyhogy őt azért nem féltem hogy bármi veszély közelébe megy..

Ribizli más tészta.. nagyon vakmerő kiscsaj..

egyébként vicces, ő is mindent hoz a szájában :D nekem az első ilyen élményem cicával :)

szabályosan lehet vele eldobom-visszahozod-játékot játszani, tök jófej :D

ez a "rájön az ötperc"-dolog napi foglalatosság nálunk esténként :D pózba vágja magát, ilyen fordított U betű alakba, nagyon hülyén néz, és szökkenget :D aztán meg fel alá rohangál.. legjobban a csupasz combról, laptopról, illetve szegény barátom lágyrészeiről szeret elrugaszkodni :D:D van néhány egere, pár kedvenc alufólia golyója, meg ilyen kis plüss játékai :) de teljesen bolond... egy üres ásványvizes flakonnal is eljátszik... na meg ugye a függöny is nagy kedvenc :(

mindenesetre a vizipisztolyt kipróbálom, ha neked ilyen jól bevált.. az talán meglepi majd annyira hogy fékez :D

6. falcngate (válaszként erre: 4. - .fbpojzondpt.)
2010. nov. 12. 12:08

Az enyém is olyan volt ám kicsinek, mint a tiéd, most meg már viszonylag jó cica. Néha mondjuk rájön az ötperc és nekitámad a bokámnak, de akkor kap egy kis vizet arcba és máris elnyugszik.:D Tényleg beválik és nem is fáj neki, csak kellemetlen.:)

Ja persze emellett játsz vele sokat, azzal levezeti a mozgásigényét, kevésbé lesz kártékony! Ez enyém egy hozzá hasonló méretű plüsscicát gyilkolt kiskorában, amit amúgy annyira szeretett, h mikor jött hozzánk aludni, hozta a szájában maga mellé az ágyra.:)

Ja amúgy én se merem kiengedni, nekem 5 macskám halt meg mérgezésben, vagy elütötte az autó...:(

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook