Champix, a segítő!! (beszélgetés)
Szia!
Gratulálok az elhatározásodhoz!
Nekem nem voltak ilyen jellegű problémáim, de ha visszaolvasol, érdekes bejegyzéseket találsz, amit hasznosítani tudsz az elkövetkező időszakban.
Sok sikert!
Üdv: R.
Sziasztok kedves Mindenki !
Napok óta erre a percre készültem, hogy a kalkulátor kiadja ezt a szép, kerek időt és hogy ezt megoszthassam veletek. Íme:
2011/07/02 00:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:
1 év, 0 hónap, 0 nap, 0 óra, 0 perc.
A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 9150 db.
Az így megspórolt költség: 298578 Ft
Nem hittem, hogy eljön ez az idő, de sikerült.
38 év dohányzás után ez volt az első év, hogy nem voltam a dohányzás rabja. Igy utólag is elmondhatom, hogy ez egy rohadt drog, amiről nagyon jó dolog volt leszokni. (Bár ez a leszokás nem éppen egy augusztusi körmenet).
Minden sorstársamnak sok erőt, kitartást kívánok.
Higgyetek magatokban, sikerülni fog. :)
Niemand! egy kedves virtuális ismerősöm kért meg hogy ezt a cikket ajánljam neked. Teljes egészébe bemásoltam ide neked amit nekem irt.
Beregisztráltam a Hoxára,mert hozzá akartam szólni Niamandhoz,de nem enged be,pedig fontos lenne!!!
Úgy vettem ki,hogy tüdőrákja lehet,ami most derült ki,azért kaphatja a kemót.
Hozzá akartam szólni,hogy írja be a keresőbe:
omega-3 és a tüdőrák
A legelső oldal amit fölad :Szendi Gábor: Tények,tévhitek!
Arra a cikkre megy rá a honlap,amit el kéne olvasnia,figyelmesen olvassa végig,az utolsó bekezdése amit meg kéne fontolnia!
Ugyanis nagy adag omega 3-al gyógyítottak operálhatatlan tüdőrákot!!!Napi 10-15 grammal.
Vesztenivaló nincs rajta,mert nincs mellékhatása,és nem is drága!!!
Üdv: Ciska
Kívánok neked nagyon erős kitartást,akarat erőt, hogy ezt ezt akadályt is úgy vedd mint ahogyan a cigit leraktad.Állítólag minden az agyban dől el.
Üdv:Ciska
Szia Niemand!
Biztos nem lehet most könnyű neked... Azt gondolom, hogy ez bárkivel megeshet sajnos, nem kell ahhoz napi 3 doboz cigit elszívni. Most sok erőre és kitartásra van szükséged és főleg hinni akarásra!!
Én hiszem, hogy meg fogsz gyógyulni, tudom, hogy erős vagy és borzasztó nagy akarat erőd van!
Kedves Niemand !
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok a gyógyulásodhoz.
Szia!
Azért azaz 5967 szál cigi elég ütős. Nem gondolod? Próbáltam vizualizálni, de el nem tudom képzelni, hogy mekkora kupac lenne.
Egyébként hogy vagy?
Sziasztok
Az Ön leszokásával kapcsolatos adatok:
www.dohanyzas.hu
2012/02/23 06:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:
0 év, 3 hónap, 27 nap, 9 óra, 7 perc.
A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 5967 db.
hali
Igen, azok a fránya kilók....
Én még "csak" 5 kg-nál tartok.
Klarixa, hogy telnek a napjaid? Hányinger és társai vannak még?
Szia!
Rám inkább a kedvetlenség volt jellemző. Próbálj meg több folyadékot magadhoz venni, talán segít.
Én szerencsés voltam, mert az 5. napon már abbahagytam a cigizést, és ennek már közel 4 hónapja.
Szia. Szép jó reggelt. :)
Először azt szeretném megkérdezni, hogy normális e a hányinger, miután bevettem a gyógyszert?
Szia!
Én egy nagy adag kitartást kívánok neked,mert sokat segít a gyógyszer de neked is kell egy kicsit hozzáadnod, hogy sikerüljön.
Üdv. Ciska
Szia! Kérdezz, felelünk mindenre :)!
Először is sok sikert, itt sokunk segítségére volt a bogyó.
Szia!
Annyira vártam, hogy jelentkezz, még ha egy picikét is.
Vigyázz magadra!
Én is hasonló eredménnyel büszkélkedhetek:2012/02/20 10:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:
0 év, 3 hónap, 22 nap, 9 óra, 45 perc.
Ha hiányzunk, azért írj egy pár sort. Jó?
Helyes!
Azért néha adjál életjelt magadról!
Szurkolok neked.
Üdv: Ciska
Sziasztok. Még élek.
2012/02/23 06:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:
0 év, 3 hónap, 19 nap, 4 óra, 48 perc.
Kár, hogy nincs kedvem levelezni.
Csao
Szia!
Én 104-kg ossan szedtem és használt már 3 honapja füstmentes vagyok.De nagyon odakell figyelnem hogy a mindenki által emlegetett +10 KG ne jöjjön fel.Igy most fogyokurázom és már annak is van eredménye,már 2 jegyü a kilom.
Ne csüggedj én 3 hétig szivtam a gyogyszer mellett,mire végre eltudtam hagyni.Jelölj ki egy napot ugy könnyebb abbahagyni.
Sok sikert! Üdv
Sziasztok!
Nagyon régen jártam itt.Valóban igaz, a gyógyszertől csodát nem szabad várni, mert a csoda bennünk van, de nagy igazság az elvonási tüneteket enyhíti, a többivel neked kell megbírkozni. Én 9 hónapja nemdohányzom, nem volt könnyű de megérte.Kitartást mindenkinek, sikerülni fog. :-))
Szia Feri !
Nem hinném, hogy a testsúlyod és a CH között olyan szoros összefüggés lenne. Ez a gyógyszer az agyi receptorokra hat, azaz "becsap" téged, elhiteti veled, hogy elegendő nikotin van a szervezetedben.
Kijelölted már azt a napot amikortól már nem akarsz dohányozni ?
Csodát ne várj a gyógyszertől, az elvonási tüneteket enyhíti. A cigiről nem szoktat le, arról NEKED kell lemondanod.
Ha van türelmed,akkor olvasd el a régi hozzászólásokat, szerintem választ kapsz a kérdéseidre.
Sok sikert a leszokáshoz. :)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek vannak őrzőangyalaink (vagy segítő szellemeink)?
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Teherbeesést segítő "praktikák, fortélyok"
- Talán mégsem halt ki az emberség? Vannak még segítő szándékú emberek.....
- NEM segítő nagymamák