Champix, a segítő!! (beszélgetés)
Én a 15. napon tettem le. Tehát egy kis késéssel. Szerintem semmi gond, ha egészen a 14. napig kihúzod.
Gratulálok az elhatározásodhoz!
Nekem nem volt éhségérzet. Viszont ami segíthet, az a citromos víz. Nekem legalábbis beválik, ha fogyni akarok. Persze frissen facsart citrom levével.
Ezért is választottam a szombatot (11. nap), mert hétvége mindig pörgős, viszont füstmentes környezet teljesen, remélem, hogy péntek este elnyomom Az Utolsót!
Nálad amúgy minden ok? Reggelek még mindig sz@rok? :S
Szia, a második száltól jobban lettem :D
Eddig ma 6 szálat szívtam, ez az eddig napi 20-25-höz képest nálam fergetegesen jónak számít. Szerintetek nem gond, hogy nem raktam le a 8. napon, csak a 11-en fogom? Tudom, hogy tájékoztató szerint 8-14 között lehet, de ez nem akaratgyengeség?
Jah, folyamatosan éhes vagyok (amúgy is, mert fogyózok ugye), amit eddig kompenzáltam cigi+kávé kombóval, de most ehhh... kemény.... vizet iszok most ha nagyon gáz van, holnap veszek valami rágcsálni valót (sárgarépa vagy hasonló), és elvileg hétfőtől már sportolhatok is.
Hali
Mi újság, jobban vagy már??? Cigivel hogy állsz??
A vágóra nincs szükség, menni fog nélküle is.
Asszony előbb döntse el mit akar. Ha én is napi 12 szállal ellenék mint ő, biztos nem lennék itt a fórumon. Sőt az sem biztos hogy le akarnák szokni.
Szerintem aki napi 2 doboz környékén pöfög el, annak szüksége van a bogyóra, mert gyenge az akaratereje. Ha nem lenne gyenge, tudna magának megálljt parancsolni. Természetesen ez rám is vonatkozik, sőt rám nagyon.
Szerintem meg az a jó ha mindent leírsz amit tapasztalsz, ha valami nem várt fejlemény van, lehet hogy tudnak tanácsot adni.
Kitartás.
Jó-jó, csak félek kicsit, nehogy elbukjak, és esetleg ha csak olvas valaki, de nem ír, akkor eltántorítom...
Mindegy, már csak pár nap, és meglátjuk :)
Jelenleg 3,5 órája bírom (bírja a bogyó helyettem :D), ha ez ilyen lesz végig, akkor az egyik legjobb dolog életemben, hogy rátaláltam erre a fórumra! :)
Igazság szerint már holnap elkezdhetném (holnap=8. nap), de a döntésem szombatra esett, mert az nyüzsis nap lesz, talán úgy jobban bírom majd.
Akkor jól értem, hogy Te összesen 3 csomagot váltottál ki? A statban is úgy láttam, hogy minél több, annál biztosabb...
Miért ne lenne helyed köztünk?Ugyan már,hiszen éppen erről szól ez a fórum!Nem jöttél még rá?
Szerintem felesleges ilyenekkel kockáztatni,negyedelni...Minek?
Két éve,én úgy szedtem,a 3. hét nemcigizésem után elhagytam az estit,a reggelit pedig kaja után 10 óra körül nyeltem be.Tökéletesen bevált.
Nem gondoltam meg magam, csak még nincs itt a helyem köztetek :) De remélem, hamarosan... Tegnap kibírtam egy egész filmet, 3 reklám megszakítással, szóval halad a bogyó a maga útján :)
És ha negyedelnéd? Tudod, van ilyen gyógyszer vágó, azzal tök jól el lehet vágni mindent (patikában lehet venni, a gyerek miatt volt rá szükségem még anno) Akkor a 0,5-t 2 részletben, reggel és este tudnád bevenni.
Feleségednek mikor "engedélyezed", hogy beszálljon?
Megvagyok, sok a meló. Szabi után mindig ez van. Ha a reggeleket nem számítjuk nem zavaró a cigi hiánya.
Ha mostanában nem is sokat írok, azért figyelem a fórumot. Drukkolok neked is,úgy eltűntél azt hittem meggondoltad magad. Én az esti gyógyszert elhagytam, itt kétségeim vannak helyes dolog e, a reggelek miatt. Ha tudod, szombatig azért csak akkor gyújts rá, ha valóban kívánod. Kitartás.
Próféta szóljon belőled! :) Köszi!
Ma először mentem el úgy itthonról, hogy nem vittem cigit (mondjuk tudtam, hogy max. 2 óra), de éreztem, hogy nem fog hiányozni... Már ez felszabadító volt :) Mondjuk ahogy hazaértem rágyújtottam, pedig nem is igazán kívántam :)
Na most pár napig nem írok szerintem, mert gondolom az sem jó, ha ezzel törődök állandóan... Drukkoljatok a szombatért!! :)
Sziasztok, múlt héten én is elkezdtem szedni, a kijelölt napom: 07.19.
Eddig minden ok, én nem vagyok álmatlan, álmaim is talán ha 1-2 éjjel voltak - de ez gondolom még változhat.
Igazság szerint annyira már nem kívánom, mint régen, illetve nem okoz akkora "örömet" - viszont még mindig szívom... pedig mindig mondom magamnak, hogy ha nem is kívánom, akkor minek szívom? Legalább addig bírjam ki, amíg megkívánnám... De aztán a kisördög bennem mindig erősebb, és azt mondja, ohh, majd szombaton... ezért rágyújtok... ez van... :S
Szerintem ennek csak elméleti jelentősége van.
Lehetek én továbbra is "dohányos", ha nem gyújtok rá. Az elején én is gondolkodtam ezen, azt hittem, a leszokott dohányosnál - ha elvonási tünet nem is - de valami szomorú vágy vagy függőség marad vissza. Ez nem így van, csak a dohányzás emléke maradt meg. Semmi erőfeszítés nem kell ahhoz, hogy ne gyújtsak rá,mivel már racionálisan tudom mérlegelni a dohányzás előnyeit és hátrányait. Továbbra is sok sikert és kitartást!
Írom itt az okosságokat és még le sem szoktam, de ez a függőség dolog azért bolygat.
Azt is hallani az emberektől, aki egyszer dohányos volt, az az is marad.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek vannak őrzőangyalaink (vagy segítő szellemeink)?
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Teherbeesést segítő "praktikák, fortélyok"
- Talán mégsem halt ki az emberség? Vannak még segítő szándékú emberek.....
- NEM segítő nagymamák