Campleaders-es tapasztalatok? (beszélgetés)
status:Placed!
Most már nyugi van:)
háát elvileg két hétig lehetsz rivjún, azt olvastam
de én is állandóan nézem hátha...
support staff
szerintetek lesz telefonos interjú?
hmmm... én is on review akarok lenni :)
support staff vagy consulornak jelentkeztetek?
szintén on review Camp Tioga
mik ilyenkor a következő lépések? titeket kerestek már?
Szia!
Én jártam arra,vagy kb 500 méterra van az én táborom ami ennek a testvértábora,csak a tioga sokkal kissebb. Ennyit tudok róla.
Sziasztok!
Segítenétek nekem? Egy fájlba szeretném tenni az orvosi igazolás 2 pdf-ét, de nem tudom, hogyan kell. Köszi előre is
Is-is!Nekem tavaly úgy mondták, van olyan tábor aki belép és keres és van olyan akinek elküldik az önéletrajzunkat és döntenek.
De ha on-review-ból placeable lettél, az azt jelenti mást választottak helyetted.
Kaptunk egy kör e-mailt, ez volt benne:
- placeable: Elhelyezhető vagy, a táborok látják az önéletrajzod!
- on-review: Egy adott tábor lefoglalt magának, azon gondolkozik, hogy felvegyen-e. Ebben az időszakban fokozott gyakorisággal ellenőrizd az e-mailjeid, mert az esetek többségében telefonos interjút egyeztetnek veled!
Vagyis a papírfeltöltésnek ehhez semmi köze!!!
Kicsit lentebb az emailben:
Jelenleg minden erőnkkel a profilok javításán dolgozunk, így a számlázás most háttérbe szorult! Fizetni akkor tudtok majd, ha visszaküldjük postán a szerződéseket és a számlákat!Senki nincs elkésve a fizetéssel!Kérlek legyetek türelemmel, amint tudjuk küldjük a számlákat!Az 5000 Ft fizetési határidejét január 31-re módosítjuk, a repülőjegy hozzájárulás fizetésének határideje pedig marad március 15.
Tehát fizetni sem kellett!NOv 23án küldték!Olvastad?
akik eddig on review volt, annak fel volt töltve az összes dokumentuma és fizetett is?
mert én még nem voltam on review, de még nem töltöttem fel semmit és nem is fizettem
vagy a kettőnek nincs köze egymáshoz?
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?