Campleaders-es tapasztalatok? (beszélgetés)
Alex járt személyesen a táborban, neki elmondtuk a problémánkat, azt mondta nem tehet semmit.
Nem. Változó,h mennyit kell várni (van,aki csak pár órát on review), de egy tábor maximum két hétig foglalhat.
ha lefoglal egy tábor akkor egy v két hetet kell várni? vagy, hogy van ez?
ma már lesz eredmény, én érzem :D
Mostmár tényleg ideje lenne... :P Vagy legalább interjúztassanak vagy valami.
Reméljük ma már döntenek a camp tiogánál bár van rá két hetük mondjuk én egy hete vagyok lassan on rev ott
láttunk már varjút karóra szállni
Akkor hívhattátok volna a központi számot, ahogy anno mondták. 40usd járt,mi is annyit kaptunk.Meg mindenki akit ismerek.
Atya gatya :D Remek. Akkor szelektálnak majd rendesen.
A 40 dollár nem mindig 40, nálunk csak 25 volt... És minden szabadnapot nem is dolgozhattunk le, maximum 2-t.
:) követendő példa ... de nekem mindig van egy olyan érzésem hogy itthon maradok de nemtudom miért...Dolgoztam elég sok helyen és változatos mind étterem, lifeguard voltam egy nyáron át, üzletkötősködtem. remélem elég lesz arra hogy felvegyenek..
Minél korábbi időpontot adsz meg, annál nagyobb az esélyed. Ennek egyszerű oka van, a kezdések eltérőek.
Mi június elején mentünk ki, de az első hét csak a training week volt. Volt egy srác, aki már május közepétől kint volt, lehet olyat is. Meló van bőven, takarítások, karbantartások, stb,stb... Nálunk a tábor még szeptemberben is üzemelt.
Általános vélekedés, és tapasztalat, hogy nem az 1250 usd-del fogod megváltani a világot, hanem a napi 40 dodóval, amit a tábor előtt/után kapsz. Számold ki, ha két héttel előbb mész ki, és két héttel tovább maradsz, akkor az 960 dolcsi, kb. annyi mint amennyit egy consuleor keres. Ha ezt hozzáteszed az 1250-edhez, az szép lé, főleg ha még mondjuk a szabadnapjaid is ledolgozod (ha csak 5-öt, az már 200 dolcsi, ami mondjuk egy repjegy oda-vissza Vegasba/Miamiba, vagy 10 nap szállás egy hostelban).
2 rugó feletti zséből pedig már szét lehet nézni pár helyen :D
Az hogy a tábor mikor kezdődik, nem azt jelenti, hogy a staff mikor megy.Nálunk volt aki ment precampre, ez azt jelenti hogy felkészíteni a tábort, eltakarítani a téliesítést. Ekkor pár konyhás már volt, hiszen enni kell. Aztán a kölykök előtt 4 nappal jöttek a többiek, betanulni, hogy mire megjönnek mindenki tudja mi a dörgés.
én június 17-et adtam meg, de le is foglalt egy táborka..mondjuk későn is kezd
nekem is júl 4 van megadva de ahogy láttam a tábor úgyis később kezd
nem lenne rossz én is jun 4 .. meg ilyenkor hétvégén ugy sem történik semmi...sztm majd jöv héten lesz itt változás..!
Én május 28-t adtam meg kiutazásnak és Nóra mondta, hogy ezzel a dátummal nagyon kelendő leszek. Szerda este lettem placeable és péntek reggel már review voltam. Most tűkön ülve várom, hogy mi lesz... Tehát minél hamarabbi dátumot adsz meg, annál nagyobb az esélyed! :)
és közregyátszik am h mikor van a kiutazás ? vagyis nagyobb eséllyel indulok mint a többiek ? mert nekem negyedike van megadva, 17 önéletrajz jósok :)
Nem attól nem fogsz elveszni, hogy ott van egy másik magyar.Amúgy ha 17-en vagytok akkor max 10et vesznek fel, jó esetben.
ne reménykedj, Tioganál 17-en vagyunk on review-en :)
én meg annak örülnék ha magyar nem nagyon lenne körülöttem bár úgy is lesz...! ugy jobban fejlődik az angolod...
Köszi:) bár olyan jó lenne ha lenne még egy magyar, mert akkor nem vesznék el:D
YMCA Camp Northwoods and Pleasant Valley ?itt valaki esetleg?:(
Én is náluk vagyok review-n :D
De biztosan, mert mindig több önéletrajz van kint, mint amennyit felvesznek majd, csak vsz nincs itt a fórumon.:)De mi neked szurkolunk!
Senki más nincs on review-n a Douglas Ranch Camps álltal?:)
Én is ott vagyok review-n :)
URJ Crane Lake Camp
Róluk tud vki vmit?:-)
További ajánlott fórumok: