Campleaders-es tapasztalatok? (beszélgetés)
Hali, visszatérők vagy akik vágják a témát...
Hogy lehet feltölteni a szerződéseket a honlapra, azaz jpg-ből pdf-et h udok csinálni??? és melyik címbe kell felrakni???
Előre is köszi a válaszokat, jöhet privibe is nekem mindegy:)
Erre szokta a kozmetikusom mondani:
"HOZOTT ANYAGBÓL DOLGOZOK!"
Teljesen igaza van hopihe-nek!
Szerintem csak azok hisztiznek és mérgesek a Camp Leadersre, akik még soha nem is voltak egy állásinterjún ill. nincsenek tisztában a dolgok menetével!
A CL csak közvetít téged. A te feladatod volt, hogy készíts magadról egy nagyon jó profilt és önéletrajzot, amivel fölkelted a táborigazgató figyelmét és ELADOD magad! Hát erről szól a valós élet is!
A CL nem tehet arról, hogy ha valaki tett rá a negyedik hívás után is, hogy vegye a fáradtságot és egy igényes önéletrajzot és profilt hozzon össze. Az ilyen meg nem igazán jön be a táborigazgatónak, miért is akarnának alkalmazni egy olyan személyt, aki nem szimpatikus nekik. Azt meg hiába erőlteti a CL, hogy márpedig itt van, vedd föl. Szóval szerintem se őket kéne szídni.
Nem akartam senkit megsérteni, csak az én véleményem. Sorry!
Szia Szandy474
De én V. Alexa vagyok,te ki vagy?? én is bejelöltem a lovardát:)
Úgy néz ki én elég hamar, augusztus közepén végzek. nagyon para?
Valaki végez még ekkortájt?
Szerintetek az normális, hogy lassan 3 hónapja review vagyok a Lake Greeley-nél?:D
Mert végülis nem zavar, de ha az utolsó pillanatban döntenek úgy, hogy nem vesznek fel, akkor már nem lesz esélyem más táborba menni.
Szia Alexa07!
Én ma lettem review a YMCA Camp Dudley at Kiniya-nál!! Nem te vagy a V. Alexa(nem tom h kiírhatom-e a vezetékneved?!)?? Én lovardába jelentkeztem, remélem nem dobnak vissza.
szia!
engem is foglalt ez a tábor kb2 hétig aztán nem vett fel!:DDe amúgy nagyon jókat hallottam róla! [link] itt egy blog itt az egyik csaj ír aki volt ott!És ő nagyon szerette!
on rewiev:
YMCA Camp Northwoods and Pleasant Valley
valaki infót tud róla?
így hallomásból elég ismerős...
Sziasztok!
Camp Dudley-ról tud nekem mondani valamit?
Hello
Azt mondták a Cl-esek hogy nagyon jó a profilom, és én is nagyon meg vagyok vele elégedve, nem hiszem hogy azzal lenne a baj. Elvileg ha lefoglalnak, azt is a profil miatt teszik, csak utána nehezen döntenek.
De nem bánnám ha lenne már valami, mert nekem elég fontos a munkavégzés végének a dátuma, mivel lenne látogatóm otthonról, és a repjegyek ára addig csak nő...
Sziasztok!
Én kb. másfél hét on review után lettem most placed. Furcsa, mert nem írtak se e-mailt se semmit.De talán hamarosan írnak. Amúgy Greylock camp. Esetleg valaki jön még oda? :)
Szia Balu,
Ha folyamatosan visszadobálják az önéletrajzod, akkor lehet javítani kellene rajta...és akkor lehet változna a dolog!Azt már elég sokszor elmondták, hogy ezen múlik minden....
Hali!
Bocsi hogy csak most válaszolok!
Eisner Camp-be megyek!
Te?
üdv
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?