Campleaders-es tapasztalatok? (beszélgetés)
Sziasztok.
Ma töltöttem ki a jelentkezési lapot. Szerintetek ez késő? Kedden megyek Pestre interjúra.
Az nem baj, ha csak külföldi referenciáim vannak? Mivel 1 évet kint dolgoztam (bébiszitter), de support staffnak jelentkeztem. Ugye nem lesz baj ha sok gyerekfelügyelős referenciám van? De tudok még takarítani, főzni, kertészkedni...
Másik kérdésem meg a vezetés. Ha sofőrnek szeretnék menni akkor 23nál idősebbnek kell lennem?
Köszi.
Ez kb. olyan volt, mint a "Hány lány lakik a Schönherzben? - 1024, mert kettő a tizediken." :D
(A Schönherz a BME egyik kollégiuma.)
Mérnök infó? :D
Akkor tőled kölcsönkérek egy ezrest, de hogy kerek legyen 1024-et :)
OFF
Akkor most én is szólnék kicsit a dolgokhoz, de nem a "hisztizés" miatt, hanem inkább helyesírási okokból. Nézzük át az ÁLTALÁNOS ISKOLAI ALAPOKAT együtt.
1.) Ha dátumot írsz rag nélkül, pontot teszel utána, pl. "2010. augusztus 26.", ellenben ha ragozva van, már NEM teszel pontot, tehát az előbbi példa helyesen ragozva: "2010. augusztus 26-án fogok végezni".
2.) A "hogy" kötőszó elé MINDIG vesszőt kell tenni. Nem tévesztendő össze a "hogyan" kérdőszó rövidített alakjával "hogy'", ahová már nem muszáj.
3.) A mondatok nagybetűvel kezdődnek, és mondatvégi írásjellel (pont, kérdőjel, felkiáltójel) végződnek.
4.) Stilisztikai okokból, valamint a könnyebb olvashatóság végett az írásjelek után szóközt kell rakni. (A zárójel kivételt képez, ott a zárójelen belüli tartalmat nem kell elválasztani a zárójeltől, míg a zárójelen kívüli tartalmat igen.)
5.) A maximálisan egyidejűleg egymás mellett használható írásjelek száma 3 (azaz három), tehát a "megyek!!!!!" nem elfogadott.
6.) A mondatokat általában tagmondatokra bontjuk, melyeket VESSZŐ választ el egymástól. A hosszú mondatokat érdemes felülvizsgálni, illetve tagolni.
7.) Két ige közé MINDIG kell vessző.
8.) -ik végződésű igék esetén egyes szám első személyben nincs -k rag, csak -m, pl. "dolgozik" -> "dolgozom", nem pedig "dolgozok".
Akinek nem inge, ne vegye magára, de borzalmas olvasni a szarvashibákkal teli mondatokat. Aki kiakad azon, hogy most itt "kioktatom", az főként olvassa el és tartsa be ezeket a szabályokat. Természetesen van még jó néhány hiba, de azok nem ennyire durvák.
Ja, és a legfontosabb szabály: mindig csak akkor küldd el a hozzászólást, ha átolvastad újra elejétől a végéig a mondandód.
(Amúgy nem bölcsész vagyok, mérnök informatikát tanulok.)
OFF vége
Sziasztok!
Jó látni, hogy már ilyen sokunknak megvan a tábor. :)
Én Camp Mitton-ban leszek, 260 mérföldre észak-keletre New Yorktól, és 80 mérföldre Bostontól.
Egyébként ti mennyire tervezitek már az utána lévő utazást? Ki merre szeretne menni, illetve mennyi pénzt visztek magatokkal itthonról?
én new yorktól északnyugatra 2,5 órás út kocsival ( ami busszal kb 4 óra ) ( pontosan: Honesdale,PA )
Kérdés: aki már utalt manit ( mind regdíj mind euro ) CL honlapon már kitörlődött hogy tartozol X euróval? Én elutaltam kb 1,5 hete de még ott van. Igaz türelemmel vagyok, csak kérdem, hogy mással mi a helyzet :)
Tényle poén, hogy itt hisztiznek az emberek :D
Én már alig várom, h legyen táborom, örömmel felmennék camp fairre (ha hívtak volna :D). A CL meg sztem nagyon korrekt kis csapat kis hazánkban, sztem normálisan tájékoztatnak minket mindig, mindenről. Az, h valaki szarik a profiljára, meg az az elvárása, h ne dolgozzon sokat, lehetőleg fasza helyen, 8 bnőjével meg stb, az nemtom minek jelentkezett. Én örültem neki, mikor a CL-ben azt mondták, h egyáltalán lehetséges, h bnömmel egy helyre kerüljek. Aztán reménykedek. Ha meg nem fog összejönni, nem fogok itt hisztizni. Röhej, h vannak akik itt tartanak.
Az a valaki én vagyok :)
Akkor már 4-en megyünk le délre? :D
Amúgy én Philadelphiától kb. 30 percre leszek keletre, ti?
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?