Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Camembert leves recept

Camembert leves recept

A Camembert leves hozzávalói:
20 dkg érett camembert,
4 dl zöldségleves,
1 evőkanál vaj,
1 evőkanál liszt,
2 gerezd fokhagyma,
apróra vágott petrezselyemzöld,
bors,
3,5 dl fehérbor,
pirított zsemlekockák.


A Camembert leves elkészítési módja:
A lisztből, vajból és a szétnyomott fokhagymából rántást készítek és felöntöm a zöldséglevessel. Felkockázom az érett camembert sajtot, belekeverem a levesbe, míg egy sűrű levest nem kapok. Apróra vágott zöldpetrezselyemmel és borssal ízesítem. Tovább nem forralom. Hozzáadom a fehérbort és egy kicsit együtt melegítem.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A camembert leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook