Bütyökmütét (beszélgetés)
Sziasztok! Holnap műtenek bütyökkel és 36-os kezelőcipőre lenne szükségem! Ha tud valaki ilyent, köszönettel venném!
A tapasztalataimat megosztom a műtét után.
Szia! Én is a Honvéd Kórházon gondolkozok, hogy ott kellene műttetni a lábam. Neked melyik orvos műtötte? És milyen módszerrel? Hogy sikerült a műtét? Remélem már teljesen meggyógyult a lábad!
Köszi előre is! :)
Kedves Fórumozók!
Kezelőcipőt keresek,38-as a lábméretem.
Akinek nincs már rá szüksége és eladná,kérem írjon a címemre.
email:lemarcsi@citromail.hu
Nekem sem javasolt még az orvos Kezelőcipőt csak én gondolom bebiztosítom magam előre.
Olvasom a fórumokon hogy szinte kivétel nélkül Mindenki véleménye pozitív a Kezelőcipőről.
Másrészt próbálom magam lelkileg is felkészíteni, mert két hetet a kórházban kell töltenem.
Igaz már várom is a műtétet mert addig halogattam évekig hogy már nincs olyan cipő amiben hosszabb ideig kényelmes lenne.Szóval már nagyon fáj főleg a talpam és a bütyim.
Üdvözlet Mindenkinek
Nekem kb. május közepén lessz műtétem mindkét lábamon. Vidéki vagyok, Miskolcon fogják műteni.
Kedves Sorstársaim aki tud használt kezelőcipőt eladásra, kérem adjon infót róla, vagy küldjön üzenetet. 38- as a lábméretem. Előre is köszi a segítséget.
Az én ujjam mellé nem raktak tűződrótot! - gondolom ennek köszönhető, hogy a nagylábujjam a többi ujj felé dől! - pedig korrekciós műtétre nem megyek el, még nagyon frissen él bennem az az iszonyú fájdalom!
Most már olyan lesz, amilyen lesz, csak ne fájjon!
Én nagyon megbántam, hogy vállalkoztam erre a műtétre!
Nagyon köszönöm, hogy ezt megírtad! - ugyanis a varratszedés után nem rendeltek vissza és semmiféle instrukciót nem kaptam! Nem tudom, hogy milyennek kell lenni 4 hét után.
Jobbulást kívánok Neked!
Március közepén volt a mütétet,ne legyél türelmetlen.
Ennél a mütétnél több hónap a teljes gyógyulás.
Nekem február 7.én volt a mütétem, és még mindig sántikálok, merev és dagadt.
Türelem kérdése és szép lesz!
Szia Tesos 170!
Engem nyár elején fognak a Honvéd (volt MÁV) kórházban műteni. Érdekelne, hogy milyenek a tapasztalataid és hogy ki műtött?
Milyen mütéted volt?
Hol mütöttek?
használtan is hozzá lehet jutni, az index bütyök fórumán sokszor irják, hogy eladja az, akinek már nincs rá szüksége.
De ujat tudsz venni az Ortopéd Klinikán a karolina uton, a bejáratnál van egy bolt.5 ezer valamennyi egy darab.
Pedig nagy butaságot csinálsz!
ez már rutin mütét, és ha végig olvasod a hozzászólásokat, nem egy akkora dolog, és a fájdalom is elenyésző, nem beszélve arról, hogy utána szép lesz a lábad és fájdalommentes.
Én februárba megyek mütétre és már alig várom!
Sziasztok!
Bütyök műtét utáni kezelőcipőt keresek, van-e valakinek eladó 37-es lábméretre (talán még a 38-as is jó).Gyógyászati segédeszközöket forgalmazó bolt is szóba jöhet, ha valaki tud ilyet.
Köszönöm mindenkinek!
Sziasztok!
Én is túl vagyok a műtéten, mindkét lábamat egyszerre műtötték kalapácsujjakkal együtt szept. 17-én, azaz 6 hete. Csavarok, ill. drótok vannak a lábamban, majd januárban fogják kivenni. Kezelőcipőt keresek, a lábam 37-es, lehet kicsit nagyobb is.
El hiszem,engem is mélyen érintett,én a műtét elején kicsit el is kezdtem sírni,de a műtős nagyon aranyos volt folyamatosan beszélt hozzám,hogy terelje a gondolataimat,de sajnos nem nagyon ment neki.:-(
Meg rám szólt,hogy nem szabad sírnom,mert felmegy a vérnyomásom és az csak rosszabb lesz nekem,nekik!
A fűrész hangja engem is kikészített,meg a rengeteg injekció amit a lábamba kaptam nekem rettenetesen fájt,pedig nagyon óvatosan adta be az orvos!! Te mennyi injekciót kaptál?
Hát szerintem erre nem lehet felkészülni sajnos...:-(
Örülök,hogy jobban vagy már.:-)
Nekem is sokszor zsibbad! Még Te sem mozgathatod a lábújjaidat úgye?
Az első kötés cseréd lesz?
Köszönöm én már jól vagyok,egyre többször mászkálók a kezelő cipőbe,de sajnos csak úgy,hogy használom hozzá a járókeretet anélkül nem menne!
Hétfőn megyek varrat szedésre...eléggé félek!:-((
Te mikor mehetsz dolgozni?