Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Burgonyasaláta bazsalikomos joghurtal recept

Burgonyasaláta bazsalikomos joghurtal recept

Elkészítési idő 20 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

Zsírtartalom 3 gramm

A Burgonyasaláta bazsalikomos joghurtal hozzávalói:
50 dkg újburgonya, 2 ev.kanál citromlé, 2 dl sovány joghurt, 1 tört fokhagymagerezd, összevagdalt bazsalikomlevél, 1 csokor összevagdalt petrezselyem, frissen őrölt bors,1 ev.kanál meghámozott, pirított mandula, só


A Burgonyasaláta bazsalikomos joghurtal elkészítési módja:
A burgonyát lekaparjuk, majd sós vízben megpuhítjuk. Ha puha félbe, vagy négyrét vágjuk, és citromlével meglocsoljuk.
A joghurtot fokhagymával, bazsalikommal, petrezselyemmel, és borsal ízesítjük, és a még meleg burgonyát beleforgatjuk. Jégbe hűtve, tálalás előtt a pirított mandulával megszórva adjuk asztalra.



Kategória: Saláták, öntetek receptjei

A receptet beküldte: , 2006. júl. 30. 21:46
A burgonyasaláta bazsalikomos joghurtal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook