Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Fagylaltok receptjei » Joghurtos málnafagylalt recept

Joghurtos málnafagylalt recept

A Joghurtos málnafagylalt hozzávalói:
(8 adaghoz)
350g friss málna
80g cukor
250g joghurt
150ml kókusztej
2evőkanál zöldcitromlé
jégkrémpálcikák
műanyag poharak,(pl:joghurtos doboz)


A Joghurtos málnafagylalt elkészítési módja:
A málnát mossuk meg,csepegtessük le,és az 1/3-át tegyük félre. A többit helyezzük egy tálba,és szórjuk meg a cukor felével. A joghurtot,a maradék cukrot, a kókusztejet és a zöldcitromlevet keverjük össze.A joghurtos massza felét töltsük a műanyag poharakba.Adjuk hozzá a félretett málnát is,majd mindegyiket állitsuk a mélyhűtőbe.Ha a joghurt kezd megfagyni,beledughatjuk a pálcikákat. A becukrozott málnát is pürésítsük,az egyik felét rétegezzük a félig megfagyott joghurtra,majd ismét fagyasszuk le az egészet.A maradék málnapürét keverjük a megmaradt joghurthoz,és öntsük a poharakba,az előző réteg tetejére.5 órán keresztül fagyasztjuk.

kókusztejet a bioboltokban és a hipermarketekben lehet vásárolni,de otthon is elkészíthető.Forrázzunk le 10dkg kókuszreszeléket 1dl tejjel,hagyni kell állni,majd szűrjük le,v.paszírozzuk át.


Kategória: Fagylaltok receptjei


A joghurtos málnafagylalt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook