Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) (beszélgetés)
Az Alvás nem gond, úgy sem tudok aludni a lányaim most pörögnek jönni akarnak ők is de nem lehet,
3 éves, nem látszik rajta, a képen egy tekintetre méltónak tűnik igazi régi vágású boxos:), amit mondott róla a gazdija az tetszik, gyereke mellet van cicával, csak költöznek új helyre de meg nem vihetik , mindegy holnap kiderül, Na ilyen hülye vagyok én :)
Roxyt is így vettem , klikk , és már telcsi és mentem is érte, De Tyson is így került hozzánk, megláttuk a hirdetést telcsi és már mentünk is érte:) Jobban idegesít , hogy megyek be érte, nem szeretek Pestem kocsikázni pláne karácsonyi dili van , és hogy hozom el, idegen emberek a számára idegen kocsi stbb, de ez még talány :)
Hihetetlen! Én azt hittem, hogy kölyök!:P
Szép kis kutyus!
Én ezt nem értem! 3 éve él velük és azt mondják, hogy ha nem kell senkinek menhely vagy elaltatás.
Csak így! Elaltatás. Milyen lelke van az ilyen embernek?
Úgy izgulok! Hogy tudok majd aludni?:)
Holnap délután 5-re beszéltem meg,
Költözés miatt passzolják, amit most így tudtam egy pár szót váltani telcsin, csak jó kutya legyen mert ha kemény akkor nem tudom szocializálni Roxyval, de majd ha találkozunk akkor az első pár reakcióból kiderül hogy milyen :)
Akkor ez ezek szerint nem igaz! De ettől függetlenül..., szegénykém, gondoljátok el, hogy hogy fogja magát érezni. Egyik pillanatról a másikra eltűnik minden, amit ő eddig megszokott!:(
De azért örülök, hogy inci-fincihez kerül! Akkor jó helye lesz!
De jóóóóóóóó!:)))))))
Siess! Nehogy a boxer mentősöknek adják oda!
Gondolom ők is intézkednek!
Mikor mész érte?
Szerintem besokaltak a kölyök boxertől!
Ráadásul XIII. kerület. Tehát naponta többször le kell vinni pisilni. Ha nem szobatiszta ,akkor napjában akár nyolcszor is. Közben minden úszik a pisiben, kakiban. Időnként esetleg hány is.
Az orvos, az oltás, a kaja egy vagyon.
Soroljam? Nem bírták a kiképzést! Nem gondolták át, hogy ezért az állatért felelősséget vállaltak, tehát amig él az ő gondjuk!
Csak az édi kutyust látták benne!
És ennek a kutya issza meg a levét!
a lányomban tetszik , Ő kutyázik a suliban Roxyval:)
Hát nem lesz piskóta bemenni, a 13-ker Radnóti utca.
Baszki
a barnát holnap megyek és elhozom ha jó :)
Én is rohannék értük, de nálunk is a párom a kerékkötő! De neki is igaza van!:P
Baromi sokba kerül Ata is! Aki jól akarja csinálni, annak kisebb vagyonba kerül az állattartás!
Azt hiszem, ha nekem is lenne ötösöm a lottón, csinálnék egy menhelyet. Kicsi a valószínűsége, hogy lesz belőle valami!:(
Igen voltam fent az indexen és nagyon elszomorodtam. :( Annyira sajnálom őket és remélem nagyon jóra fordul a sorsuk!
:) Én ha tehetném, minden kutyát megmentenék és befogadnék, de ha látnád mi folyik nálunk és mit csinál ez a 3 őrült este öttől sokszor éjjel 11-ig, Te is azt mondanád, ELÉÉÉÉG!!! Nekem végtelen a türelmem, de a párom már nehezebben viseli. Éjszakára jár dolgozni és nappal sem nagyon tud pihenni tőlük! Nemrég Gyálon találtam egy tündéri 7 hónapos körüli gyönyörű kislány spánielt. Feltettem a netre és elmentem a környékbeli orvosokhoz is hátha felismerik és megtalálom a gazdáját. Már ott tartottam, hogy megtartom, volt is elég vita a párommal. Egyébként igaza van. :( Aztán aztán az egyik kolléganőm kikönyörögte és azóta is imádják, nagyon jó helyre került, úgy él, mint egy királynő :) Ezután beállítottam a kiscicával, mert annyira féltem, hogy meg fog fagyni. De hát én ilyen vagyok. Egyébként arra apellálok hátha Azettnek egyszer lesznek kiskutyái és majd akkor....!!!!! Mondta is a lányom, hogy: nah anya ahogy én ismerlek mindegyikbe beleszeretsz és ittmaradsz egy falka kutyával :D Szóval én szívesen befogadnám a kutyit, de jelenleg várok a lottó ötösömre és akkor a további életem az állatoknak szentelhetem!
De édes!:)
Voltál fent az indexen? Nézd meg a két kutyát, amiket felrakott emmmmmy! Már telefonáltam a boxer mentősöknek!
Lehet, hogy a fiú neked is jó lenne!