Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) (beszélgetés)
Jó éjt, holnap
UI:Email nem érkezett, eddig vártam :(
Nagyon jók de 35-e ez gáz, és még az oltások stbb,
De ez van szép nagy kutyák lesznek az tutika:)
Fúúú ezt nézzétek meg! Ez az amiről valamelyik nap Ata beszélt, a faj keresztezésről! Ha nem lenne most Azett, lehet hogy rohannék érte. De az is lehet, ha kicsit jobban állnék anyagilag akkor is hoznék egyet! :D Szerintem gyönyörű!
Én még nem tartottam ott gondolatban, hogy bármilyen fajta kutyára gondoljak.
De nem bántam meg! Már akkor is mondta az ürge, hogy hihetetlenül intelligens.
Azt nehezen viseltem egy időben, ahogy a kanokkal viselkedik és ezért nem tudtam vele kutyák közé menni, de most már megszoktam és belerázódtam!
Ez is csak egy- másfél éves kor körül kezdődött el!
Addig nem volt semmi gond!
Megnyugtatlak, Tyson elmúlt 1 éves és még akkor is ugrált, még a műtéte után is másnap márt megint rajtunk ugrált, azért mondtam hogy próbálj óvatosan a hátsó lábára lépni ha felugrik, vagy fordíts neki hátat, nálunk ez vált be.
Ata: szerintem jó kutyád van kemény és szép és a lényeg hogy a tiedé, vagyis a családé.
Amíg a fiúk elintézték a papír dolgokat, addig Atával ismerkedtem. Olyan finoman rágta a kezem, egy picit sem próbált meg durvulni.Aztán beraktuk a kocsiba és egész hazáig aludt.
Egyszer kivettük az állatkertnél, hogy pisiljen, de mivel addig kertbe volt, fogalma nem volt, hogy mit akarunk. Talált egy fűcsomót és ráült. És mintha mosolygott volna, hogy:- Nnna most akkor mit játszunk?:)
Mikor beléptünk a lakásba, leraktuk a helyére és csak álltunk és néztük, mint egy újszülöttet.
Aztán beraktuk a kádba megfürdetni, mert baromi büdös volt! Még arra emlékszem, hogy a férjem három napig nem szólt hozzám! mert nem gondolta, hogy ha kimondja, az OKÉ-t, akkor felgyorsulnak az események. Azt hitte "hamvába fog holni" az egész. Így aztán nagyon elkeseredett, hogy nem így történt!
Aposom felhívta, hogy hogy van a kicsi, hogy viseli, hogy elvitték a tesóját. Azt mondták depis lett. Csak fekszik nem akar semmit csinálni!
Na másnap mentünk le, de úgy hogyha bármi baja van nem hozzuk el! Apósom értett hozzá, mert ővé volt a boxer, ami a férjem emlékeiben él.
Mielőtt bementünk a kertbe-szép, kulturált helyen volt- azt mondta a gazda, hogy várjunk míg lehiggasztja a fiút. A lánnyal nem volt gond!
Ata meg csak ott állt és figyelt!
Olyan kicsi volt a nagyok között!
Akkor a férfi játszott egy kicsit a nagyokkal és eldobta a sünit,- amit a múltkor felraktam, hogy szereti- és a nagyok mindig elmarták előle!
Azt kapta első játéknak mikor hazajöttünk!
Pont olyat vettünk!:) Úgy nézett rá, mintha azt mondta volna, hogy:-Ez az enyém, egyedül az enyém!:)Lehet, hogy kicsit emberiesítem, de hát ha ezt éreztem!
Egy boxos mindenkit le vesz a lábáról:)
Ha mást nem feldönti:)
Sehol nem volt boxer, viszont nekünk gyorsan kellett mielőtt a párom meggondolja magát.
És tök véletlenül találta a fiam a hirdetést. Miskolc mellett volt még két kan.
Apósom beszélte le velük a dolgokat, mert én azt se tudtam mit csináljak.
Mielőtt lementünk volna, előző nap egy pár elvitte a másikat, de azt mondta a pacák, hogy órákig gondolkodtak.
Mi nem választottuk! Már csak ő volt!
Abban az időben nem voltak boxerek. November volt, mire a férjem kimondta, hogy :-jjjó legyen. De akkor boxer, mert neki az volt gyerek korában. És csak úgy, hogy ő semmit nem csinál, csak játszik.
Na akkor a fiam elkezdte nézni a kenneleket, az eladó boxikat.
Igen, nálam is így volt Roxy, ő választott minket és mi őt, pedig volt még egy kis kutya, de ő ránk sem hederített, Roxy viszont rögtön mászott a lányokra meg se tudtuk nézni a másik kölyköt, így lett ő , azt sem tudtam hogy lány csak mikor kifizettem :) a másik fiú volt, de hát ilyen a sors:)
Mikor a kaméleont is vettem, benyúltam a terráriumba volt vagy 30 kami , és mindig egy mászott a karomra, pedig egy másikat szemeltem ki, 3x eljátszottuk leraktam megint mászott hozzám , oké akkor te jössz, de nem bántam meg imádtam a kicsit:)
Én bemennék és várnék, hogy ki jön oda hozzám!
Az a legjobb mikor Te kellesz valakinek! Onnantól minden gondolatodat lesni fogja!
És azt mondják, hogy aki még nem találkozott mentett kutyával, az el se tudja képzelni, hogy mennyivel ragaszkodóbbak, mint azok akik kicsinek kerültek gazdához. Látom a barátnőm kutyáján, hogy csüng rajta! Nem tud elmenni mellőle ,mert a kutya teljesen pánikba esik.
A múltkor beszaladt a közértbe és pórázzal kellett tartanom és közben simogatnom, mert meg volt kattanva!
Na ezért szerencsés Inci is Roxyval, úgyhogy biztos van benne valami!
Ti hogy választottátok Atát?
Ez úgy néz ki mint Roxy kajla fülekkel, :) ő is így tud nézni,
Hát meggondolandó még egy kutya 3 gyerek és nem tudom mit is hoz a jövő és a munka.
Írtam már idén nagyon sok plusz kiadásom lesz,
A lányoknak erdei, tábor, fogszabályzó, ballagás, én is megyek tanfolyamokra:) húú ne számoljam össze:)
Én tudnék itt válogatni!
Bár én azt hiszem megbeszélném a főnökkel, hogy nem választanék. Én azt szeretném, ha a kutya választana engem!
Ismeritek Csányi Vilmos etológust? Ő mondta, hogy a kutyák is mindig választanak. A kutyáknak van elképzelésük arról, hogy kit szeretnének és ki lenne jó hozzájuk!
:D :D :D Hát jah komoly melónk van benne :D
De talán tudom mi a baj Incinél! Most egyik kutyánál sem jött be a meglátni és megszeretni érzés... Pedig nagyon szeretne másik kutyát szerintem!
Aranyos, de nem akarok még egy kutyát,
Ha csak nem leszek megint hülye:)
Ez a kis fehér is tüneményes. Az a nézés :(
Mondjuk én Gianni mellett teszem le a voksom! Jóóó jóóó tudom, nem nekem keresünk kutyát :P Az kéne még ide :D