Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) (beszélgetés)
Na menjünk alukálni! :) Feltéve, hogy ez a macska is úgy akarja :S
Jó éjt!
Jajj de jó megnézem! :)
És közben megéheztem, úgyhogy most eszem frikandó sonkát kenyeret és iszom egy kefírt! :P
Katka
agár után boxer:)
Na jó éjt, holnap megy a kép ide oda:)
Nelli is szép.
Nem Roxy ilyenkor már mindig alszik,
Holnap lemérem,
Na lépek hulla vagyok és nem tudom mi vár rám az éjszaka:)
küldtem emailt:(
Cimbi be bújt a papír dobozba , meg látja a kölyköt és már morog rá:)de a kölyök nem szekálja ez a lényeg .
De édes lehet!:) Kicsike magasságra és a súlya?
Roxyt kikészítette Cimbi! Kimerült, egy újabb kölyökre már nincs energiája!:)
Csak küldi a faterja is azt modta, hogy postázni fogja, ő egy tenyésztő volt aki felszámoja a kennelt, de
ha nm akkor beoltatom kombinált és veszetség ellen biztos ami biztos, de olyan édes, :)
A neveken még gondolkodunk de nekem a LIza tetszik olyan hirtelen csúszott ki a számom és meg fogott,
Tök jó a macsek nyugiban még fúj a kölyökre de a kölyök nem bántja hála, Roxy meg horkol ahelyén :)
Elvileg meg van minden oltása de féreg hajtót adok neki, és postán küldi el a srác az oltási könyvet akkor elviszem a dr-nőhőz..
Kérhetek még törsz könyvet is de azt nem tudom hogy érdemes-e,
Liza az csak úgy az eszembe jutott:)
Oltásokat megkapta? féregtelenítés volt? Nehogy már elkapjatok valamit! baccus, de írigyellek!
Miért a Liza nem jó?
Éééén is szeretném látni!:( Nem kaphatnék
esetleg, majd egy képet?:) Ráér holnap is, bár nem mondom ,hogy könnyen fogok aludni!
Köszi! Eltartott egy darabig míg rájöttem,hogy mi az, hogy megy a számom. Azt hittem valami zene!:)
Az suhant át a fejemen, hogy most oda érek-e a rádióhoz.:)