Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) (beszélgetés)
Ezért írtam , hogy sok helyen már luxus állat, szerinted mennyibe kerülhet havi tartása,
A kutya is lehet haszon állat, mert házat őriz, vagy kertet, vagy embert, akkor mi van.
Ott vannak a sok galambok is:) A városokban , azokat is meg kéne gyűrűzni, és az önkormányzatnak adót fizetni utána, az is befolyna az állam kasszába:)
Ja a tanyasiak is fel vannak háborodva, de ezt is be akarják vezetni mert ott is sok a kutya harapás, de nem értem egy nagy tanyát csak két kutya védjen :(
Tudod írtam , hogy ha nem ő akkor nem kell másik boxos, de ő lett::)
Lányok, ma arról beszélgetünk itthon, hogy miért nincs ló adó, meg macska adó,
Aki lovat tart annak van pénze, biztos több mint nekem :(Pláne ha hobbi állat, nem azokra gondolok aki a lóval dolgozik és egy kis kocsin furikázik.
Az új törvény szerint tanyán is csak két kutyát
lehet tartani, jó nagy marhaság:(
Hát ötletek, hát vannak, de szegény kutyust sajnálom olyan aranyos én láttam :)
A csirkék, ha macskát szét kaptak akkor egy pár csirke nem lenne gond, és a tol felhő se, hát ha a hó nem esik legalább Toll pihe szálljon :)
Képzeld el a szomszédom milyen dilit kapna itt a kutyák hajkurásznák a csirkéket és minden fele meg szállna a pihe a szép kertje hogy nézne ki napokig szedegethetné a tollt, de majd meg látjuk úgy is csinálok róla képeket. Mikor halat pucoltunk a két kutya tiszta zizi volt akkor is :) itt meg még a vér szaga is:)
Holle anyó biztos alszik
De valamelyik idióta meg most tűzijátékozik:(
Ha már így hozta a sors akkor legyen így mindennek oka van , de miért, Liza került hozzám amikor bármelyik kutyát ennyiért megtudtam volna itt a közelben is venne és, nem megyek érte 520-km :)
Amúgy hívtam a volt tulajt, hogy kéne az oltási könyv, elvileg tegnap postára adta, de annyit sem kérdezett hogy mi van a kutyával, na ennyit erről :(
Azt hiszem én se bírnám megölni őket! Olyan arik.:)
De érdekes én is szeretnék vidéken lakni.
Mondjuk sok kutyával...., meg macskával.:)
Először megpróbálom azt a srácot, és ha semmi reagálás, akkor marad a jegyző. Csak az a baj, hogy én inkább bíznék egy állatvédőben, mint a jegyzőben. Csinál egyáltalán valamit? Vagy csak kijön, azt mondja ejnye-bejnye muszáj ezt mondania, mert ez a törvény aztán elmegy és minden megy tovább.... Nem tudom :(((
Én a csirke kopasztása még ok. Nem lennék alkalmas a vidéki életre sem, pedig szeretnék tanyán élni. Ha mondjuk éheznék, nem lenne semmi kaja, de ott szaladgálna egy csirke.... hát nem tudom, lehet hogy inkább éhen halnék, amilyen hülye vagyok. Szegény csirke ahogy rámnézne a kis gomb szemeivel... :S
Tudo jó szomszédi iszom , mindent kihoz,
Rájött hogy van másik kutya, na tegnap már halottam is a dilizését, mert idővel lett egy albérlője és annak magyarázott rólunk, de nem tudta hogy kint vagyok az udvaron :) a két kutya meg ott rohangált, mások meg azt kérdezik hogy előkerült Tyson ja , bárcsak úgy lenne:)
De jóóó,megint!:)
Neked ügyésznek kellett volna menned!
Nekem meg bírónak! Az tök jól menne!:))
:))))))))))))))))))))))))))))))
Végül is itt vidéken minden megeshet! :D A másik szomszédaimnak tyúkjai meg kakasai vannak, úgyhogy én minden hajnalban kakaskukorékolásra ébredek bibibiiiii