Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Boros kacsasült recept

Boros kacsasült recept

A Boros kacsasült hozzávalói:
» 1 pecsenyekacsa
» 15 dkg vaj
» 5 dl húsleves
» 3 dl fehérbor
» 1 mk. fehér bors
» 1 ek. só


A Boros kacsasült elkészítési módja:
A kacsát megtisztítjuk, megsózzuk, majd vajat hevítünk, és minden oldalát megpirítjuk benne. Utána hozzáadjuk a bort és a felforrósított húslevest. Sütőbe tesszük, és közepes fokozaton készre sütjük. Közben többször meglocsoljuk a levével. A húst szeletekre vágva, a levével meglocsolva, és burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A boros kacsasült elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook