Bomba anyuci akció! (beszélgetés)
Jó reggelt!
Megyek főzök egy kávét!
Elég nehezen keltem!
ki birom,mert ki kell,ez nem mehet igy tovabb ez az egyhelyben toporgas.
Majd szerda este elszorakoztatunk itt;-)es mar nem is leszel olyan egyedül;-)))
Reni ezen jót nevettem mintha magamat hallottam volna nem rég :)
Én is csak nézegettem a ruhákat meg vettem 1-2 db hogy legyen mibe járni:(de csak el jött hogy szépen csinosan tudok öltözködni és el jön nektek is TUTI TUTI
Emlékszem mikor az elején voltam olvastam azokat akiknek csak 5-6 kg kellet fogyni mondtam olyan elégedett leszek ha én is itt tartok már :)))))
Tudom milyen szar érzés de csak kitartás egy kis idő és Bomba anyucik leszünk mind:)
De édes lehetett ezek olyan megható pillanatok:)
Üdv az újnak de jó neked nemsokára picikéd lesz :)
de rég volt Ati picike :)
Ez aranyos. :))
Nekem is két kismama nacim volt a végén, egy bordó és egy barna. Meg bandázsok. És sztreccs felsők. (Sajna a felsők épp most jók rám újra 82 kilósan, lassan a kismama nacikat is előszedhettem volna.)
én meg nem is mondom neki,h fogyizok..azaz,probalok odafigyelni,ami ma ugye sikerülni is fog:-DD
én baromira értek a jojohoz.Tavaly olyan mesesen lefogytam 65kg-ra..azaz még idén..és ezt nyáron olyan jol visszahiztam.Brrr.
Pedig mindenki oda volt,h ilyen vekonynak meg nem latott.(pedig nem voltam vékony)
Az enyém is "tünemény", amikor uzsira befal egy tányér frissen sült krumplit két szelet fehér kenyérrel. Csak lesek, hogy ő miért nem hízik???!!! Meg amikor roppan a csoki, amikor kockákra töri és nyammogja. És még sunyin rám is vigyorog.
Ilyenkor nyelek egyet és morgok, hogy csakazértse.
Nem teljesen egyértelmű neki, hogy miért zavar ez engem. Mert még három hete is, ha olyanom volt, ettem vele ugyanezeket, néha többet is, mint ő, három hete még a csokitábla felét én ettem meg, most meg fujjogok. De hát majd megszokja ezt. Mostmár nem kínál csokival...:)))
nagyon cuki a csajszid ezt mindig megállapítom.. :DD
hajmosás, szemöldökszedés?? milyen luxusokról tetszik itt beszélni.. :)) hajat tegnapelőtt végre tudtam mosni, a szemöldököm meg folyamatosan készül.. :) naponta átlag két-3 szál.. :))) na jó tegnap elkezdtem.. :) most meg lusta vagyok hozzá.. :)) majd este megpróbálom.. :D
na igen.. azt megértem, hogy későn ér haza és akkor eszik, mert hát valamikor azt is kell.. de rendszeresen ezt játssza velem.. én vért izzadok, hogy fogyjak, ő meg mondogatja, hogy most már tényleg nekiáll fogyni.. :))) (ő is akar.. :) ) aztán meg kitalál valami ürügyet, hogy miért is kell még ennie aznap.. :)))) egy sima hétköznapon nem is zavar igazából, de tegnap estére már szó szerint éheztem és hát nem esett jól.. csak úgy dől a pasikból az empátia.. :)) na mindegy kutyából nem lesz szalonna.. :DDD
ja ezt még el kell mesélnem.. :) az empátiáról jutott eszembe.. :)) mikor Ákossal voltam terhes, mennem kellett a "cukros lötty" vizsgálatra, ami elég hosszú ideig tartó dolog, pláne úgy, hogy 5kor keltem, mert 7re kellett menni.. gyakorlatilag 12ig nem ettem semmit, nem is nagyon ihattam, csak azt a fincsi cukros szirupot.. hát volt bajom rendesen.. :) a drága férjem persze jött velem és fél8kor megállt a büfében, hogy ő majd éhen hal és jól bereggelizett.. na ez durva volt.. :))