Ne is mond. Nekem is majd be szakad a derekam.Lehet,h ezert meg ilyenkor olyan komas vok.. De remelem most nem szandekozik emgnt egy hetet késni,mert akkor visitok. Mult honapban mar elkezdten nezegetni az 50-es babaruhakat...ujra<;-)
Kezdődik. A közelgő mensi miatt érzem, hogy fel vagyok fújódva. Lementem pénzt felvenni, és majdnem eszemet vesztettem a lángososnál, aki egyben kürtős kalácsot is árul. Iszonyat volt, menekülnöm kellett. Aztán két almával gazdagabban tértem vissza végül. Mi lesz velem este? Egyedül leszek, csak rám ne essem a mogyoróvajas üveg, mert akkor végem!!!
Ha jól láttam a naptárban, pénteken telihold lesz, utána már csökkenő hold jön, kezdődik a fogyás. Csak ezt bírjuk ki!!!
na ez az.. nekem is borulna akkor a "rend" és olyankor alig bírom magam utolérni.. :)) a vasárnapi rendbontásnak is iszom még a levét.. :( állandóan éhes vagyok.. de talán ma már visszaáll a rend teljesen.. :))
Én asszem egy ananásszal kezdek majd, napközben sok-sok alma, körte és némi szőlő, vacsira pedig egy narancsos-grapefruitos-kiwis gyümölcssalátát nyomok. Vitaminbombás nap. :)))