Bomba anyuci akció! (beszélgetés)
Hamarosan ott is jó lesz!!!!!
Én nem kételkedek benned!
:)
Én is sokáig a tavalyi tavalyijában jártam! :)
De kell a kényeztetés! :)
Meg a visszaigazolás,hogy mindíg kisebb a ruhaméret!
Én még most sem szoktam meg,hogy az s-es, meg a 36-os jó. Mindíg a régi méretre nyúlok! :)
na az jó kis költekezés lesz.....:)
Nekem szerencsére van Monának unokatesótól rengeteg ruhája,kabátok,bélelt gatyók is és nem elnyűttek,szépek.Hosszú újjú felsőket kell majd vennem,azok bolyhosabbak kicsit,ne csak olyan legyen neki.Beninek csak harisnyát kellett vennem párat,a barinőmtől kapja a fiáról a ruhatárat.Az ő lánya meg Monáról....értitek...
óóó látom vásárlási láz van.Nálam is,nyúztam már apát hogy kéne nekem,farmer téli cipő,csizma,kabát,pár új felső,melltartó!!!!!Meg még ki tudja mi fog eszembe jutni.:))))
De mondta hogy kapok,mert évek óta ilyeneket nem vettem,na jó felsőt meg cici tartót igen.:)
De mindig a tavalyivan jártam úgyhogy rámfér,meghát lötyög rajtam sokminden,az a 10 kiló mínusz....Gondolhatjátok mekkora télikabim an ha abban csettegtem be szülni januárban....
Abban nem járkálok idén biztos.Csini kell,valami öves!De valahol örül is neki hogy alakulok.Meg most egy kicsit jobban állunk,vagyis ha befizettük a dolgokat,utána!
Igen! Őszi szünet! Nálunk is itthon vannak csjok! Olyan jó!
Más mindíg mondja,milyen jó,ha ovi,könnyen vagyok! Én azt szeretem,ha itthon vannak! :))))
Akkor jó kis túra lesz a vásárlás!
de jó:)))))))
nekem a héten még a gyerekeknek is el kell mennem vásárolni nincs overall meg tél nadrágok :(
de még jó hogy itthon lesznek aztán mehetünk nézelődni:)
Így nagy szívás! :))))))))
Még szerencse,hogy apa kap ruhapénzt,így azt csak arra lehet költenni! :)
CSizmát ne is mondd! MOst beleszerettem a combcsizmába! :)))
Jelenleg nem férne be a cipősszekrénybe! De olyan dögös! :)
este már hulla voltam :(
én is vettem pár cuccot magamnak:))))igaz fölsőket csak mért még várom azt a pár kilót hogy kisebb alsókat vegyek magamnak:)