Bomba anyuci akció! (beszélgetés)
Én is meg birnam enni a lanykam altal meghagyott fél bundáskenyeret azaz zsömlét:-/ meg itt van még a kakaoscsiga..na ßes én mit csinalok???Hát holnapra reggelit:-)!Dán vajastésztából..már a neve is jó,mi?Nekem apa ma éjszakás(meg 7végén is) szóval ilyenkor szeretem jó kis reggelivel várni..
Na szóval birnék enni,de NEEEEEEM!!!Kell nekem a 6-oska!
Kitartok, persze!
Képzeljétek, megette a sajtot, és kiment csokiért. Megölöm! :))))))))))
Sokkolóan durva nassolhatnékom van. Ettem egy grapefruitot és kb. 5 db kétkörömnyi kockára darabolt valami olasz jellegű sajtot, a párom nagy sajtmániás, ez a mai szerzeménye. Még két tábla tejcsokoládét, két bögre cukros kakaós és három vastagon megvajazott, meglekvározott vagy megmézezett kenyeret...tudnék megenni. Úgyhogy Teakanne nagymamis teájába dugom a fejemet, és nem gondolok már semmire.
Nekem mensi előtt három napig ez megy. Szerencsére holnap hajnalban megérkezik végre!!!
Jó tornát!!
Erika nagyon guszta a kajcid!!!!
Csajok én meg ugy döntöttem meglepem Édeskét és elmegyek hozzá!!!
Remélem örülni fog!!!
Szép estét!!!!
sziasztok kislányok jaj de sokat írtatok vissza olvasok :)
a mai kajámról tettem föl képet hát nem akarom dicsérni magam de isteni finomat csináltam:)
Ez jó!:))
Na igen..Ferke is hosszas faggatózás után ,mikor már látja h erről témárol lesz akkor mondja a dolgokat.
Magától nem..mindig dícsér....Én meg nem hiszem el...:((
Bár azért elég komoly lesz.Mindenkit behívnak és aki magnórol a legjobban nyomja azt veszik fel.
Tehát mindenki egyenlő esélyekkel indul.
Nagyon jo lenne .Mindkettő tetszene.
Bár nem tom tud-e vmelyikőtök 10ujjasan vakon írni.
nehéz???
Mindenesetre nekivágok!!
ha nem jön össze legalább ezt is megtanultam!:))
tényleg jó tornája van.. én jártam hozzá anno, mikor még nem volt ennyire "híres".. :D
amúgy meg ne aggódj, anno mikor elkezdtem tornázni, örültem ha egy héten egyszer volt hozzá erőm.. :))) semmi kondim nem volt.. :)) egyre jobb lesz és egyre többet fogsz bírni, úgy ahogy a kajával is egyre ügyesebben fogsz bánni.. :)) nem mellesleg pont ezért jó fokozatosan átállni dolgokra, mert így olyan szinten beépül az ember mindennapjaiba, hogy észrevétlenül is ez lesz a természetes életmód.. :))) mozgás+egészséges kajálás.. :)) ami pedig nem egy utolsó szempont így nagyon könnyű lesz megtartani az álomsúlyt.. :DDD
Jaj képzeljétek hétfőn személyes megbeszélésre megyek...állást hirdettek.
Egy mobiltelefonos üzlet nyílik kis városunkba és oda keresnek eladót.
Kedves volt a nőci.
REmélem szimpi leszek!!!
Van vmi tippetek, hogy mibe menjek?
Nem kell olyan elegánsan ugye?
Ja és még vmi..a bíróságon írnokot keresnek januártól...mert vki Gyesre megy.
Azt terveztem megtanulok vakon írni...és megpróbálom.
végülis van bő 2hónapom..:)