Bomba anyuci akció! (beszélgetés)
sziasztok.. :)))
nekünk ma megint jó napunk volt.. :)) kirándultunk egy nagyot a Normafánál, úgyhogy a mai mozgásadagom is rendben.. :)) a kajám se sok, se változatos nem volt, de azért arra jó volt, hogy ne haljak éhen (főztem zabpelyhet és kevertem bele gyümölcsöt, ezt ettem ma háromszor, meg most este pár szem szőlőt.. :)) most viszont már kopognak a szemeim, úgyhogy gondoljatok rám.. :))) ki fogom bírni, azzal nincs gond, de baromi éhes vagyok.. :)) puszi nektek.. :))
Bambína: nagyon szorítok, hogy rendben legyen az interjú.. !!!!!!!!!!!!! :D
Sziasztok, megjöttem, hazajöttek a gyerekek, illetve mentünk értük, és a Maminál ebédeltünk. Hazaérve kipakolás, játék, zene, mulatozás, fürcsi, vacsi. Most bújtak ágyba, még meséznek. :)
Remélem mindenkinek szép napja volt. :)
ettem egy tányér leveskét tele vagyok holnap nem remélek semmi jó a mérlegtől:(
ezután a hétvége után:)
Egy mobiltelefonos üzlet!!
Jobb lesz a fekete, az mindig elegáns no és slankít, ami valljuk be rámfér!
Viki..lehet fekete gatyó lesz belőle.
Az pöppet elegánsabb, bár a farmer is a sötétebb fajtábol valo.De fekete naci lesz!
Igen.....Vannak hülye érzéseim ezzel kapcsolatban!!!!
De magamat adom, és ha nem tetszik, akkor nem tudják mit hagynak ki, vagy kit!:))
"nem leszek szimpi mert nem vagyok egy cicamaca?????"
ezt ugye nem komolyan kérdezted???? :))
nyugi és csak lazán!! jó lesz minden!! :))
Szép Vasárnapot Mindenkinek!!!
Felénk még egész tűrhető az idő.
DE holnapra ideér az eső!!
Pont mikor megyek állásinterjúra...remélem nem ázok szarrá, mert marha csinos leszek akkor!!!
Egyébként egy elegánsabb farmerbe megyek, meg egy világoskék polóba és rá farmerdzseki..ez is az elegánsabb fajtábol.
Szerintetek??
Van egy csini lila felsőm, e olyan kényelmetlenül érzem magam benne...kissé szűk már..pedig régen imádtam..
DE belefogyok!:)
Amugy tegnap kicsit depis voltam.....
Elgondolkodtam hogy mi van ha nem leszek szimpi mert nem vagyok egy cicamaca?????
Áááááá..rettentő ez az érzés....
sziasztok!
Ivibaba,mert a hajmosas az egy naaaagy és hosszadalmas procedura.Nalam legalabbis.Es este,amikor mar nyekk az ember,kinek van kedve?Na nyugi,azert persze megmosom. De neha en is vegignezek magamon...szegeny uram minden nap koszosan lat-dehat gyerekkel ez van..a napi program és étlap rajta lesz a ruhamon,tutira..
megmostam a hajam :) már jobban érzem magam :D
Az a baj,hogy lehangolt vagyok kicsit és ilyenkor nem figyelek úgy magamra, külsőmre...néha úgy érzem csak ANYA vagyok...aztán se nőiességem,se semmim :(( Persze esett az eső eddig,most állt el,hallgatok egy kis Jazz-t :) Gesztivel :) egyre jobban tetszik ez a műfaj,ahogy idősödöm :)
Fiam fakanállal játszik,felteszem a rizst,ma rántott halat eszünk rizzsel. Szeretem a halakat nagyon.
Ma megyünk letölteni a tornám,tegnap későn értünk haza.
Szép hétvégét
ahha :)) hős voltam!! pedig párocskámnak éjfélkor még nudlit készítettem, de nem ettem :)) tök jó, mert olyan érzésem van, mintha vékonyabb lennék :)) ez placebo, mi?? :))
megcsapott a karcsúság szele... na, nem azért mert bombatesttel ébredtem egy darab gyüminaptól, csak laposabb a pocim és olyan jobb érzés és ezért még meg még akarom.... ma is tornázok, meg nem fogok zabálni...... Én is szép akarok lenni! :))
bááár, este kaptam ám bókokat ;)))
Szuper, hogy örült a párod. :)))
Most én se mérlegelek szerdáig, amíg elvonul a nőiességem. Addig lemegy egy gyüminap is, remélem szerdán hetessel fogok kezdődni. :)))