Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Bomba anyuci akció! (beszélgetés)
Sziasztok!Ma én sem vok tul happy,pedig annak kéne lennem,mert házassági évf. van.Mégis ugy érzem magam,mint akin atment az uthenger.
Uuuugy aludtam volna még,dehát akinek gyereke van..az nem akkor kel,amikor szeretne na.
Aztán meg fájdogál a torkom is kicsit és ilyen esös novemeri idö van emg hideg is.3fok.
Ja és a mérleg sem atz mutatja,amit szeretnék,de ezen most nem kéne csodalkoznom.Tegnap nem voltam jo kislany.
Én most sajnos eléggé ki vagyok borulva még. Legszívesebben kifutnék a világból. Persze majd hatvan iksz kilósan én is így gondolom, ahogy ti, biztos.
nagyon ügyes vagy.. :))))
Köszi Drága! :-)
már kezdek jóban lenni a csajjal a képen! :-)
Ott olyan 80 körül lehettem,akkorban nem álltam mérlegre! :-)
De az a kép kb. 5 éves. 70-80 között voltam az utóbbi 5 évben, meg a várandósságok.
De minden jó ha vége jó! :-)))
bomba anyuci lettél:)))))
áá, dehogy.. edzett vagyok.. :)))) mennyit fogytál?? nagyon csini lettél.. :DD
Látom mindenki sokkot kapott! :))))))
én is jelentkeztem.. beengedsz?? :)
Ne,ez egy másik! EZ sokkal durvább!!! :)
én már azt hiszem láttam de muti:))))))))))))))
ha a sokkolásnál tartunk,teszek fel a titkosomba egy olyan képet....
Ez van kirakva magamnak,ha meglátom,mindjárt nem vagyok éhes! :S
ennyit megért ez a hétvége.. :DDD
hát igen.. amit a naplómba betettem kép, hááát attól is futkos a hideg a hátamon még most is ha megnézem.. :))) mintha nem is én lennék.. :)))
Nem baj,lesz ez még így se! A héten megnyomom!
Meg holnap mérlegelek,kíváncsi leszek! Most a 60-nak örülni fogok! :)
én is sokkot kapok magamtól :)mindig mikor csinálom az össze hasonlító képeket akkor mondom is a sokkoló kép:))))))))
de van még egy annál is sokkolóbb képem mikor 94kg voltam :)
Sziasztok!!!
Megjöttünk! Gyönyörű hétvégénk volt! :)
kajálásban nem voltam a topon,de nem baj! :)
tudom én este ettem egy nagy tál húslevest úgyhogy számítottam rá :))))))))
egy elliptikusnak én is nagyon örülnék.. :))
de jó nekem is jó lenne egy eliptikus :)
jó reggelt.. :))
pánikra semmi ok.. :)) tudod, hogy az csak víz.. :))) holnapra már nyoma sem lesz.. :)))
jó reggelt mindenkinek:)
az én mérlegem többet mutatott de nem kesergek:)
Sziasztok!Ma nagyon jo napom volt!Elmentünk barátnömmel meg a gyerekekkel bicajozni 2és fél órát bicajoztunk,mentünk volna még de lánykám behisztizett!Hazafele benéztünk az egyik ismerösünkhöz és vettünk egy eliptikus gépet 4ezerért felesbe vettük meg és egyik héten nálam lesz másik héten meg nála!Nagyon örülünk neki!Hétfötöl megint futunk!Remélem már lessz valami eredmény!
hát én is sokszor kaptam magamtól sokkot.. ne visszafelé nézz.. előre.. :)) nemsokára nagyon csini leszel és ez a sokk is csak rossz emlék lesz.. :DD
További ajánlott fórumok: