Bomba anyuci akció! (beszélgetés)
Dehogyis pusztulsz. :)))
Reszeld le az almát, vagy süsd meg, táplálóbbnak tünik, mintha rágcsálnád. :)
Nekem megvolt a lasagne ebéd, csoda finom volt, de nem ment le egy adag. Vacsit is letudtam nemrég, egy natúr joghurt egy reszelt almával. Dugig vagyok!!! :)
Tornázni is akartam, de leszakadt a nőiességem, így most plédbe csavarva görcsölök. De nem vészes. Majd még teázgatok, filmezünk.
Sziasztok csajok!!!
Este édes meglepődött, de örült nekem, hogy megleptem!!!
Kitartás a gyüminaposoknak!!!
Ja és gratula annak aki fogyott..nekem még van 6 napom mérleg báig!!!
Remélem lement vmennyi!!!
Szép szombatot nektek!!!!
Puszi
írok néhány levelet :) Előbb hasizmoztam kicsit :) kezdetnek....de utálom,mikor nem tetszek magamnak :)
:D:D
Szép napot később benézek,addig is mindenkinek kitartás!!
várom már a mai délutánt mert férjem tölt le Rubint Rékát 20p-es edzés...vagy volt olyan is hogy heti 4edzés program...nekem jó a 20p egyenlőre...annyit bizti alszik fiam :) és akkor még mosogatni is van időm :P
gyors felmosok..
nekem olyan érzésem van néha hogy ennék valami édeset..de nem tábláscsokit és persze sosincs itthon olyasmi ami jó lenne....
Most vettem ilyen marcipános tésztás sütit,holland találmány és itt Kölnben is lehet kapni :D Szerencsémre :) vagy 8évvel ezelött ettem ilyet még...
Ha édes fajta körte, akkor délelőttre ütemezd be.
Én délután már csak citrusféléket fogok enni, grapefruit, narancs. De majd meglátom. Egyelőre nagyon készülök rá, nem is rendeltem ebédet. Meg jövő péntekre se, szerintem akkor is beütemezek egyet. Akkor már remélem hetessel is kezdődök. :))
Szegények itt figyelnek és kb. csak Én eszem...:))
Csak azért hogy az ugye nem nagyon cukros??? MErt mondjuk banánból nem annyira jó a gyüminap??? :)))
Hogyne lenne jó? :)
Akkor hétfő? :)
köszi!Aznujabb-10dkg-hoz:-D
Nem baj,en nem sietek. Lenyeg,h tartos legyen
Neked is bravooo! :)
Gratulálok! :))
szia:)))
hűűű, hát két hét alatt ennyi, az nagyon jóóó.. :)))) ügyes vagy nagyon.. :))) csak így tovább.. :))
Sziasztok! :)
Morca, Wixyke, látom fogyásról írtok. Valami lehet a levegőben, mert nekem is ment le. :)))) 80,4. Azaz 2,6 kg két hét alatt. Nem sok, de nem is kevés.
Ma lasagne lesz, és tornázni is fogok, tegnap este is sikerült, lehet, hogy ennek köszönhető a fogyás. :)
Szép napot mindenkinek!!!
Most nem ivott, de szokott.
Életben hagytam.
Bebújok olvasni, aludni, mert kezd fájni a fejem.
Holnaptól asszem fogyó hold, könnyebbek lesznek az estéink, remélem!!!