Bölcsibe vitt játékot a gondozó hazavitte, de szólt! Szerintetek? (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is bölcsődében dolgozom kisgyermeknevelőként. Mi is kapunk játékot, plüssöket csináljunk vele amit akarunk. Sokszor viszik haza a gyerekek esetleg azok testvérei délután. Reakcióm annyi:"nem lehetne elvinni, de holnap majd visszahozod".
Vagy van amikor úgy megszeretnek egy-egy játékot, hogy utolsó nap nekiadjuk emlékbe.
Lehet nem esik jól, hogy elvitte, de nem érdemes belőle ügyet csinálni. Gondolj arra, hogy örömet szereztél egy kisgyermeknek. :)
Nekem ezzel nincs bajom.... én is felhúztam volna a szemöldököm, mert nem számomra idegen gyereknek szántam, de -mint írod- több ilyen plüssjátékot vittél be, egy ide vagy oda, szerintem ne keríts ennek ekkora feneket!
Amúgy a gyerekek közül meg senki se fogja mondani: "hé, itt volt tegnap még egy paprika is". Eljátszanak azzal, amijük van. :)
Ne húzd fel magad. Fura, igen, de ne törődj vele a továbbiakban.
Mi a szent szart írjunk? Véleményt kértél. Hazudjunk netán?
Azt hitted leírjuk, mit mondj holnap a gondozónőnek?!
Legjobb, ha visszakéred, és otthon újra kirakod a polcra, porfogónak!
Nap,mint nap látom,hogy a gyerekeim játszanak velük...Úgyhogy még tuti minden ott van,ahova vittem.:)
A plüssöktől itthon is agyhugykövet kapok,szerintem feleslegesen gyűjtik a port,de természetesen az én gyerekeimnek is van.
én nem bacctattalak, normális válaszokat adtam.
most komolyan, jobb lenne, ha hisztis anyukaként könyvelnének el? most te vagy a jófej anyuka, aki mindenfélét visz az oviba és még az unokának is jutott belőle...
most az jobb, hogy minket sértegetsz?
a többi plüss ott maradt a bölcsiben, játszhatnak vele. csak a paprika került a gondozónő unokájához.
Ha a gondozóknak akarok nyalni veszek ajándék csomagot
Ezt en a csoportba járó 20 gyereknek vittem
Hal istennek a szőnyeg amit vettem meg ott van😏
Látod meg en vagyok a mumus itt😟
Nekem rosszul esik
Masok meg rajtam élcelődnek.
A szaros plüssök meg a teljes ket garnitúra Penny plüss amit a gyerekeimnek gyűjtöttem de egyiknek se kellett egyik se csak a PORT fogtak, a bölcsibe nem igaz h nem lett volna jo helye.
De en vagyok a car h bevittem meg megkérdeztem itt valamit.
Ide veszekedni jar a sok ön értékelési problémás nyomorék es írott szóban arc nelkul osztja az másikat miközben rakás szerencsétlenség.
Ezért nem veszitek semmire !
"a bölcsibe/oviba bevitt jobb minőségű tisztasági csomagot sem a gyerekek szokták elhasználni. :S"
Ne általánosítsunk mert nagyon rosszul esik annak a becsületes bölcsődei dolgozónak aki ezt olvassa.
akkor, mint mondtam, mondd meg neki, hogy hozza vissza.
aztán reménykedj, h a gyereked nem kerül át hozzá.
Én kiakadtam volna.
Meglepő egyébként amit itt írtok. Mindenki felháborodik azon ha valaki gyűjt, felajánl egy alapítványnak majd az ott dolgozók a javát leválogatva, az épp nekik tetsző dolgokat hazaviszik, tök mindegy hogy saját szórakoztatásra vagy eladják. Ez ugyanez a szitu csak más a lépték.
Én tuti nem bírtam volna ki szó nélkül. Bár min csodálkozunk... a bölcsibe/oviba bevitt jobb minőségű tisztasági csomagot sem a gyerekek szokták elhasználni. :S
Megértem az igazságérzetedet, de hidd el, nem érdemes ilyesmin kattogni.
Magadnak ártasz vele.
Jó éjt!
További ajánlott fórumok:
- 2009 őszétől indulunk a bölcsibe
- Csak engem dühít, hogy otthon lévő anyukák, bölcsibe "dugják" a csemetéiket?
- Beszoktatás a bölcsibe. Nálatok hogy zajlott?
- Bűntudatom van, bölcsibe kell adnom kisfiam, nem tudok vele...
- Minden gondozónő ilyen a bölcsiben?Ez a normális?
- Mit szokás adni a bőlcsibe a gondozónéniknek ballagáskor?