Bokadagadása ellen mit csináljak? (tudásbázis)
A vérnyomásodra figyelj nehogy magas legyen.Dokid tudja hogy ennyire dagadsz?Persze nem lehet ezzel mit kezdeni csak polcolni de a dokid mindenképp tudjon róla.Tudod van a terhesség alatti toxémia.Nem ijesztgetni akarlak csak nekem is nagyon elefánt lábam volt és állandóan mérnem kellett a vérnyomásom meg a vizeletem is sűrűbben nézték akkor.
Ha csak ez a tüneted akkor el kell viselni nekem már nem volt cipőm ami a lábamra jött venni kellett nagyobbat!!!:-D
Nem akarlak ijesztgetni, de jó lenne pedig megmérni a vérnyomásodat, esetleg a védőnődhöz is elugorhatnál holnap, hogy nézzen egy vizelettesztet fehérjére.
Nagyon meleg volt ma, biztosan sokat mászkáltál és nem ittál eleget. Sok folyadék, pihenés, és ebben a melegben kicsit kíméld magad!
Igen, mindig jó szokott lenni a vérnyomásom
de most jöttem haza a süliból és már senkit nem tudok elérni, hogy mérjünk egy vérnyomást.
De mondjuk nem érzékelem, hogy magas lenne.
Eddig még sosem volt ilyen. Ma jött elő.
Próbálj pihenni, tényleg fel kellene egy kicsit raknod a lábad. Ha bírod, akkor éjszakára is.
A vérnyomásod rendben van?
Szia.
Polcold fel napközben amennyit csak tudod és pihentesd.Sajna más trükk nincs rá.
Sziasztok, nemsoká 22 hetes kismami vagyok és most estére 2x-esére dagadt a bokám vagyis mind a 2.
Már a járás is nagyon rossz, feszül, nem hajlik a bokám a duzzanattól.
Mit csináljak?
Segítsetek légyszi.
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Aláírásgyűjtés ellenem, pedig nem tettem semmit. Mit csináljak?
- A macskàm elleni kezd, mit csináljak vele?