“Bizony bizony egy szép napon,kopog az ősz az ablakon”., (beszélgetés)
Tiszta szívvel kívánom mindkettőtöknek!
Én már most is így molyolgatok, remélem, bírni is fogom ezt sokáig ugyanígy. Anyukám 82, ő bírja. :-)
Jól bizony:)
Mert a derűs tevékeny kis öreglány így érlelődik, nem egyik napról a masikra válik azzá, csak úgy ... 😄
Ne tengődjünk. Éljünk, találjuk meg minden napnak a maga örömét, szépségét. Nem kell nagy dolgokra gondolni, kicsi öröm, kicsi szépség, jól van az úgy. :-)
Szervusztok! Erre jártam, benéztem, tetszik amit látok, esetenként én is beköszönhetek??
Én is pont így szeretném! :)
Csak ugye hol van az még?
Addig is el kell tengődni valahogy.
😄
Én is arra vágyódom. Mozgékony, derűs, tevékeny kis öreglány szeretnék lenni, gondozgatni a kertemet, mindenhova elmenni ahova csak szeretnék, senkinek sem okozni gondot azzal, hogy engem ápolni kell. Tudom hogy ez nem elsősorban kívánságműsor, de szeretném, ha így lenne.
Jó rrggelt és szép napot kivánok mindenkinek ! 🌝
Éjfélig még belefér.
Állj meg, nézz fel az égre, és kivánj valamit! 🌙🌟
Hogy őszinte legyek, nem !! Viszont vágyom arra hogy új öregedjek meg (persze ha a teremtő is úgy akarja)hogy el tudjam magam látni,és agyam tiszta legyen !!
Ó, szépet és finomat kaptál!
Közös együttlétet jó étekkel 👌😄
Nem ittam még olyat.
De eperbort sem, mi azt kaptunk szombaton.
Nagyon finom volt :)
Kivántál valamit ma, hogy teljesüljön?
Fiamék szombaton elvittek a Római parton lévő Evezős klubba,ebédre. Nagyon jó kis hely,kellemes volt. Nagyon finom hekk,szalmakrumpli,snack burgonya,hagyma karika,majonéz,sült csirkemell,k.uborka-alma paprika,sőr,üdítő,stb.. Utána séta a Duna parton, Hazafelé egy szuper fagyizónál volt a desszert.. Szép nap volt,jól éreztük magunkat !! 👍🏻😊 Ma viszont kaptam a fiamtól 1 üveg 0.7 dcl Bacardi cubai fehér rumot.. Koktélokba finom..
Kaptál tortát?
Ajándékot?
Mit?
Nem volt az akkor fenékig tejfel, de megszépíti a messzeség. Több jó dolog történt mint rossz, a gyermeki öröm nagyon intenzív. Emlékszem, ahogy 3-4 évesen végigviháncoltam a vasútállomásig az utat, sasszézva, kiabálva, hogy megyünk Balatonra! Pedig hajnal volt. :-)
A szép emlékeink,csodálatosak ❤️Jó szívvel,és jó érzéssel gondolunk valamennyien vissza,a gyermekkori éveinkre.. Érdekes az agy,a szép emlékek hamarabb a felszínre törnek. Igazából nem sok kellemetlen emlékre emlékszem.. Boldog voltam,hogy gyermek lehetek 😊
Nálunk a napköziudvar mellett volt a templomkert, a drótkerítésen egy csomó lyuk. A templomkert nagyon vadregényes volt, nem épp elvadult, de rengeteg nagy bokor, vastag fák, remekül lehetett ott bújócskázni. A tiszi bácsi sosem zavart el bennünket, remek volt. Ha kaptunk egy óra kinti szabadidőt, az végtelennek tűnt. Valami csodálatos, szabad érzés volt. :-)
Emlékeim nekem is felderengenek időnként,az általános iskolai éveimről. Emlékszem hogy én is jártam napközibe,ott legalább megcsináltuk a házi feladatokat.. Ezután volt szabadfoglalkozás,sőt még uzsonnát is kaptunk. Töpörtyűkrémes kenyér,vajas kenyér párizsival,stb. Mindennek más volt az íze,mint manapság -:)) “Minden az volt,aminek látszott !!”..
Nem volt meg még a mai nagy, modern iskolaépület, én még négy iskolaudvarba jártam, plusz egy napközi. A négy helyszínre óra közötti szünetekben kellett átvándorolgatni. Délelőtt voltak az alsósok, délután a felsősök, azután váltás.
Az egyik helyen még az apám neve is ott volt bevésve a padba. Széntüzelésű kályhák voltak, olajos padló. Már a szüleim idejében is szedtek téglapénzt...
A napköziből hatalmas tálcákon hordták át ketten a tízórait, uzsonnát. Micsoda megtiszteltetés volt vinni azt a tálcát! Meg kicsengetni szünetre, egy hatalmas rázogatós csengővel lófrálni az udvaron. Én is csengettem, egész órán az időt néztem, nehogy elkéssem. :-)
Nagyon szépen köszönöm ! 😊🙏🏻
Akkor a Teremtő adjon hosszú életet, jó egészséget, sok boldogságot!
Köszönöm szépen !!😊👍🏻 Pillanatnyilag dologidő van nálam,17h után szabad leszek -:))
😄
Örömteli a napod, remélem.
Minden szülinap csak egyszer van, élvezd! :)
🍸🎂
Nagyon szépen köszönöm a “KÖSZÖNTÉST” !!😊🍸Nagyon jólesett hogy goldoltál rám 😇
Szia!
Nagyon szép, örömteli napot kívánok Neked, boldog születésnapot! :)
Szép napot kivánok mindnyájatoknak !! 😊
Szép álmokat mindenkinek!
Engem is mindig megvédett a nagypapám :-) Főleg, ha az unokatesóimmal fára másztunk és elszakadt a ruhám, és ezen anyu kiakadt. Mindig nagyapa állította le, hogy hagyjon már, a többi se különb :-))
Igen, milyen csodás is volt az a közös tv-zés :-) Mi, gyerekek elől ültünk a szőnyegen, mögöttünk sámlin, hokedlin meg székeken a felnőttek.
Nekünk nem volt tv-nk, az egyik szomszédnál jöttünk össze többen az utcából. Vittünk valami rágcsálnivalót - saját készítésű sütit, volt aki málnaszörpöt. Klassz volt. :-)
További ajánlott fórumok:
- Az a bizonyos 9 hónap (kezdetek)
- 40-es csajok, nem unjátok még, hogy mindig bizonygatni kell, hogy még mindig fiatalok vagytok?
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- Eldobni a régit, a biztosat, az új, bizonytalanért?
- Felfüggesztett büntetés szerepel-e az erkölcsi bizonyítványban, és el lehet-e így helyezkedni valahol?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal