Birosági tárgyalásra kell mennem...aki már "jártas" benne, tud segiteni, mire számitsak? (beszélgetés)
ezt neked kell tudnod, de megértelek... bár nem árt szem előtt tartani, veled bármi történhet bármikor... persze ha van rendes társad, akkor nincsen gond...
á,nem szándékozom ilyesmit tenni,vhogy ki kel fizetni,de ga még plusz meg is büntetnek, tuti, h vmit én is kezdeni fogok..csak baromi nehéz...nem tudom,nekem itt hogy lehet igazam:(
honnan szedsz te ilyen "okosságokat"???
attól függ hova viszik, és mennyi időre...
a minimális 500 ft, de általában 1000-rel számolnak..
vica ne haragudj, de ez túl komoly ügy ahhoz, hogy légből kapott információkat írj ide...
apaságirol lemondtam már,jobb a fiamnak, ha nem is ismeri.meg a törvények most inkább a pasiknak kedveznek.nem tudom a cimét,a gyámos nő azt mondta,nekem kell megtudnom.plusz nem kötelezik a dns re..csak akkor fogok ez ügyben vmit tenni, ha a biroságon a szemembe meri mondani, h nem az övé..mikor ő is tudja, h de igen..
1 napi tétel 200 ft a börtönbe, úgy számolják a bíróságon.
próbáltam utánanézni, de aki csinálta nyugdíjba ment...
menj be a bíróságra, vagy a családsegítőbe...van ingyenes jogsegély minden városban...
a büntetőügyben nem fog tudni már segíteni, de a következő lépéseket megtenni apasági ügyben, gyerektartás, és a többi visszaszerzése ügyében biztosan!!
nem...
az egy tök új eljárás...
hol laksz?
ja,már a felesége az a nőci,gyerekük is lett, de h az enyém jol van e, van e mit ennie, az enm érdekel senkit..már náluk..
ha vége, a biroságnak kell irnom kérelmet, h fizettessék meg vele a káromat?v nem tom h kell fogalmazni:)
ezt szeretném én is, de oylan hüle avygok ilyen dolgokhoz:(azért is kerülhettem ilyen car helyzetbe:(
amikor vége a tárgyalásnak...
a bíró mondani fogja, az egy más ügy be tartozik, de kötelesek megjegyezni a bírósági végzésben...
ergo, mikor benyújtod a bíróságra a kérelmed, akkor ez már látszani fog ott, hogy ez szándékodban állt..
többször gondoltam rá,de a gyámon se segitettek,mert nem tudom a cimét..miután a nő meg beszélt vele telon,inkább lebeszélt rola, h elsimerje a fiam..plusz bizonyitékom sincs, elhajtottak volna a rendőrségröl..utána meg közbejött ez, h ő jelentgetett
KB.80ezer ft lesz a bünti,de kérheted a részletfizut!De ajánlom,hogy utána gyorsan te jelentsd fel a férfit ,amiért csak tudod!Ő sem kímélt benneteket,te miért kímélnéd őt és a barátnőjét,aki segít neki okskodni!
ja...zárt akta...attól még te és az ügyvéd belenézhet!!
ott a biroságon,a tárgyaláson kell mondani?
ilyen esetben alapból rabosítanak mindenkit...
azonnal kell mondani, hogy te meg polgárit akarsz indítani
1 gyerektartás
2 tartozás címén
3 továbbá az 2 év elszenvedett idegi dolgai miatt kártérítést kérsz
és büntetőt károkozásért, csalásért
lassan már 2 éve,igen.jul ban.bébim egy honapos volt.elmeséltem sok mindent, de persze sok kimaradt,a tesommal várt itthon az 1 honapos babám,mert szakado esőben nem vittem magammal,igy siettem volna haza:(az én panaszom meg elutasitották.tehettem panaszt,amiért feljelentett,de áááá nem, én zaklattam szegény drága embert:(
persze,ha kiszabják,ki kell fizetni,itt a babám,vár haza,nem ülök:P bár igazán ha már ott vagyunk,rá is kiszabhatnák, h a 3 pénz közül legalább egyet fizessen meg:(álomálom
De ha már vádlott vagy,akkor már a rendőrség is vett tőled ujjlenyomatot éss fotót?
igen, a pénzbüntetés benne van, de azt az államnak kell befizetni...viszont ha nem teszed, leültetnek, és nem kecmecelnek... ha ez van, kérj részletfizetést, de hátha semmi ilyesmi....
amugy gondolom, ha ugy gondolják, h ünös avgyok,akkor pénzbünti lesz...na az is szép..az 1 milios tartozása mellé még én fizessek..plusz h egyedül nevelem a gyermekemet..áh..és vajon belegondolnak,miből fizetek??adja meg amivel log, és simán.
igaz...:)
és hamis tanuzás....már ha lebukik, h kamuzott..
:D ksözönöm szépen a nevében is:)
Boldog névnapot a kisfiadnak!ElErIm77
értem én, hogy nem tudsz bizonyítani, és le is tagadhatja, de pont ezt mondom! a bíró nem hülye, jó sok tapasztalattal kerül a helyére, ránéz, ahogy válaszol, stb, és egyből levágja mi a helyzet!
igen,de ha akarja,simán letagadhatja akkor is,ha ott van..é nem örizgettem az üzijeit, s már uj kártyám is van, az ő régi számait se tudom már..mert tuti, h csak azt az egyet mondta be,amin irogattam neki..a másik 2 t,amit akkor használt,mikor még együtt voltunk,plusz még utána egy darabig irt,hivott, igérgetett,azt tuti eltusolta.
egy kicsi részem akarja, h ott leygen..mert ne csak jelentgessen,akkor jöjjön utána is el, s mondja a szemembe..csak az a baj, h annyira gyülölöm, h ha meglátom a nőjével, nem tudok nyugodt maradni...aki amugy tudott mindent, h milyen ember, s tuti h ő adta a lovat alá,mert utána lett ilyen ge..ó,h ezzel a nővel van.
ezért nem akarom, h ott elygen, mert nyugodtabb tudnék maradni.
plusz...láthatják,h ebben sem megbizhato:)de lehet naiv vok:(
További ajánlott fórumok: