Bevallom, annyira szeretném, ha ezeket a számomra... (beszélgetés)
Nem rágtam be:) Csupán én is leirtam a véleményemet a "semmitmondó unalmas és már végre olvasnál valami jót".
Nekem ez a megnyilvánulásod nem volt szimpatikus, de ennél nagyobb bajunk ne legyen. Semmi jelentőséggel nem bir.
Könnyű partról dumálni. Hozz egy olyan témát amit sokan szivesen vennének, hátha nagyobb sikere lenne.
Itt sokan vagyunk nagyon különböző mentális, lelki, olvasottsági, műveltségi ismérvekkel, tudással, iskola végzettséggel. Ami nekem evidens az másnak nem és forditva. Olyan sosem lesz, hogy mindenkinek minden megfelel.
Egyébként ahol nekem nem jó, vagy unalmas vagy nem tetszik én oda nem megyek. Azt meg komolyan gondoltam, hogy csinálj egy új/más hoxát.
Még egy: én ettől nem leszek az ellenséged és szerintem más sem ha Enissa vagy ha nem. (Szerintem nem ő vagy. Ez a "mi a francért" nem rá vall. De lehet, hogy rosszul gondolom. Mindegy is.
Bevallom, sokszor meghaladod a szellemi képességeimet, mert egy szót sem értek gyakran, amit írsz.
Ezt a kérdésed sem értem? Konkrétan kire gondolsz, hogy visszaélek a nevével?
"2. ez lenne a tuti, (ezt javaslom) csinálj egy új oldal, egy hoxához hasonlót aminek te leszel a szerkesztője, tulaja, te hozod a szabályokat, csak azt engedsz be akit akarsz, olyan témákkal amiket te nivósnak tartasz."
Mi a franctól rágtál be? Neked nem szokott lenni önálló véleményed?
Lemerem írni a véleményem, még akkor is, ha sok ellenséget szerzek ezzel.
Bocsánat, hogy ötletelek kategóriában! Kérdésedre válaszolva: Kérdésekre válaszolva: Napi válaszok kérdésekre:
Talán ez nem sértő senkinek, így a fórumok szabadon maradhatnának. Nem okoskodásnak szántam, csak felhasználó vagyok, tudom hol a helyem egy portálon.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Lady Lavender)
ma 12:54
Nézd meg, hány friss fórum van. Lehet-e érdemben ezekről beszélni?
Egyébként vallomásnak indult, csak törölve lett, azért anonim.
Enissa vagyok, vállalom.
Szerintem 2 megoldás van a problémára.
1. szűrő és kikerülöd a sallangokat vagy a téged nem érdeklődőeket. Én is ezt teszem. Nem érdekel, hogy barnázik, szerelmes valamelyik szinésznőbe, mikor és miért fáj még a foga, beveheti-e a két hete lejárt gyógyszert vagy, hogy kell becsengetni a fodrászhoz, stb.
2. ez lenne a tuti, (ezt javaslom) csinálj egy új oldal, egy hoxához hasonlót aminek te leszel a szerkesztője, tulaja, te hozod a szabályokat, csak azt engedsz be akit akarsz, olyan témákkal amiket te nivósnak tartasz.
Használod a szűrőt és a keresőt, ha téged érdeklő témát keresel. Vagy eleve a Friss listát kéred le. Vagy jelölöd a Kedvenceid. Vagy csak azokat kéred, ahol válaszoltak neked.
Nekem pl. ki van kapcsolva a Fórumjáték típusú topikok.
Nem olvasunk be, viszont a címre mégis rá kell olvasni, és hogy az értelmesebbeket megtaláljuk sokszor 2-3 oldalt is végig kell nézni.
Tévedés, nincs olyan szűrő hogy bugyuta és nem bugyuta téma.
Persze, de a fórumcímig el kell jutni.
És amikor nem konkrét dolgot keresek, akkor így nehéz nagyon.
Persze lehet mondani, olvassak egy könyvet pl. Vagy menjek a Facebook-ra, ott vannak kategóriák.
"Akit zavar, ugorja át."
Az a baj nem tudom átugrani, mert 2 opció van.
Vagy a friss fórum, ami vagy érdekes, vagy nem.
A régieket meg csak akkor tudom megnézni, ha átvergődöm ezeken a számomra bugyuta fórumokon.
Csak akkor tudnám bejelölni mi fontos, ha mindig itt lennék, de amikor nincs valaki napokig, hetekig akkor jön ez a második opció.
További ajánlott fórumok:
- Kezdő vagyok. Szeretnék télire eltenni befőttet lekvárt kovászos uborkát. Ha valakinek van ötlete, receptje számomra szívesen venném :)
- Segítségre, ötletre, tapasztalatra van szükségem, valamire, ami segít megérteni őt és eligazodni ebben a számomra idegen világban
- Megtettem a párom kedvéért 1 számomra gusztustalan dolgot....
- A legkellemesebb illat számomra....
- Hogyan szoktathatom magam a meleg időhöz? Nagyon nem bírom a nyarakat valahogy, számomra a (-5) - (+15) fok optimális.
- Ez a bizonyos közösségi oldal számomra már annyira...