Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
Jaj meg nem is meséltem nektek!
A mi kertünk keskeny hosszú,elöl kis ház,virágok,pavilon(nyáron ott hüsölünk bent)szallona sütö,grilezö.kis kert és egy kicsi pince éz be van keritve!!!
Tovabb meg csak gyümi fák,allata fü!
Megyünk ki ma monfom a pßromnak,hogy a felsö ketbe ástál?azt mondja miért?felvolt turva az egész!a szomszéd mondja,hogy vaddisznok jönnek le az erdöböl élelemért!1 család!a parom egyböl na megvan a holnapi ebéd!!
Mokusunk az van mert szoktuk látni a fánkon,de vadiszni még nem volt:)))jó mi?
Sziasztok itt vok én is!!
A kertbe voltunk eddig,kapáltam,muskátlit ültettem!
Holnap 3 féle kaját csinálok,hogy maradjon hétföre is!itt minden OK?
Akkor viszont olyan ötleteket kell kitalálni, amelyet minden kisgyermekes család szinte fillérekből meg tud oldani.
Éppen azért kell ötleteket gyűjteni, hogy a gyerekeknek azért ez a nyár se "szürküljön el", legyen benne olyan élmény, amelyre a következő hónapokban is szívesen emlékezik vissza.
Akkor gyűjteni kellene az "Ötletbörzét"!
Valószínű, hogy én nem megyek nyaralni, maradok itthon.
És ti, van már elképzelésetek róla, körvonalazódik valami, vagy éppen itt szeretnél ötletet kapni?
Persze nem mindegy, hogy belföldi, külföldi nyaralást terveztek. 1-2-3 gyermekkel, szállodában, vagy valami faházas, esetleg egész házat kivenni?
Ez jó!!
Hát akkor majd holnap! :))))
Már megy a híradó, benne sok-sok olyan, amiről meg van a saját külön bejáratú véleményem.
Majd lesz valami más is!
A halas kaja holnap lesz!
Megy a tv itt mellettem, éppen az AnimalPlanet, most éppen Cusco kapitány (hogy kell leírni?) korábbi kutatásainak a helyszínét járják be ismét.
Ezen az adón nagyon sok szafarai-filmeket, állatgyógyászokat, állatmentéseket, hasonlókat lehet látni. Sorozatok vannak pici kis újszülött cicák-kutyák, tündériek. Szeretem ezt a csatornát.
Majd 5 órakor megnézem az egyik magyar adón a híradót. Úgy szoktam, ha olyasmit mond, amiről úgy érzem, hogy nem biztos, hogy teljesen úgy fogalmazott, ahogy kellene, akkor majd még másik adót, más jellegű magyarázattal ellátva is megnézem, akkor a valóság valahol talán a kettő között lesz. Bár most azt hiszem Orbán beiktatása a főhír. No meg jó lenne tisztán látni az ukrajnai helyzetben, de azt hiszem én már azt nem fogom megérteni. Ez a fórum pedig nem az a fórum, és nem is kell politikát ide hozni.
Szoktam még nézni a Discovery Shanelt, (= elvesztett csomagok árverése és hasonlók,) a Discovery Home (=lakás kialakítás) Muzsika Tv = Szenes Iván dalai, magyar nóták, retro disco stb.
Majd csak eltelik az idő.
Ma volt a núdli + vadasmártás + krumplis lángos
Kivettem a fagyóból a 2 szelet pangisiust, majd feldarabolom, sózás után paprikás-lisztbe forgatva hirtelen kisütöm.
Hagymát-paprikát-krumplit uborkaszelőn vékony karikákra szelek, összekavarom őket, + van még a fagyóban apróra darabolt karfiol, + 3 szem nyers paradicsomot közé szelek, ezeket összekavarom.
Zománcos/teflon edényt kizsírozok + tejfölözök, az összekavart zöldségféle egyik felét rá, arra a haldarabokat (persze az lehetne akár egy pár szelet kolbi is), a tetejére a kavart cucc másik fele, ismét tejföl a tetejére. Alufóliával befedve, amíg átpuhulnak a zöldségfélék, majd a végén a fólia le, egy kis reszelt sajttal visszatéve...
Persze amikor van, szoktam cukkinivel, vagy bármilyen tökfélével, ami van, a paradicsomtól + most ez a hal = hamis rácponty. :))))
Én is, és örülök, hogy vagytok, köszönöm, hogy itt lehetek, köztetek igazán jól érzem magam.
Mit főztél ma, és tudod már holnapra mi lesz a menü?
Szerintem az a baj, hogy ahogy nézem az adatlapodat, ápr. 26.-án regisztráltál, a következő napon indítottad ezt a fórumot. Szerintem nem tudják, hogy ki vagy, ezért nem lépnek.
Ha pedig ez egy új nicneved, mert esetleg annak előtte már tagja voltál itt a hoxán, csak más néven, akkor viszont, lehet, hogy priviben a korábbi nickneved alatt, akik valóban barátaid voltak, talán felfedhetnéd magad.
Nem tudom, ez csak egy gondolat.
Tudod az a gond szerintem, (már ha egyáltalán gond) hogy egyelőre itt kevesen vagyunk. Ezért ha esetleg 1-2 fő valami miatt kiesik mert nem ér rá, akkor a maradék 1-2 fő már nehezen tudja lekötni magát, ill. a másikat.
Ha jól vettem ki a szavatokból, akkor ti egy másik fórumról jöttetek és csináltátok meg ezt, aminek persze én és snauci is igen-igen örülünk, csak érdekes, mások miért nem kukkantanak ide.
(Snaucinak tegnap igen kemény napja volt, írta priviben, ma pedig dolgozik, gondolom azért este előkerül.)
Én nem sok személyt ismerek itt, ezért nem igazán tudom, ki, kik azok, akiket biztonsággal lehetne ide hívni, és nem vinné félre a fórumot.
Gondolkoztál már esetleg azon, hogy másokat is "meghívj" ide?
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?