Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
Valamikor réges-régen rengeteg csipke-terítőt horgoltam. Utána jött egy korszak a suba-szőnyeg. Majd a kereszt-szemes minták, és utána a kalocsai terítők. Ma már nincs hozzá türelmem. Van egy félbehagyott kalocsai, kb. 8 éve várja, hogy valaki befejezze!:)))
Én is 5 körül szoktam vacsizni. Megettem a tegnapról maradt rántott káposztát, mustárral-majonézzel "dobtam fel".
Én azt hiszem, most már lassan elköszönök tőletek, ilyenkor már kezd a szemem fáradni a monitortól. Majd holnap találkozunk, és ha akarjátok, megbeszéljük, hogy kinél mi lesz a menü, ha esetleg lesz valakinél valami érdekes, akkor annak a készítési módját is leírjuk egymásnak!
További szép estét kívánok mindenkinek. Üdv.
Szép estét Kislányok!
Egy kicsit bekukkantok én is, délután befejeztem a nagylányom horgolt pulcsiját, és azonnal kezdek egy másikhoz.27-én jön haza és szeretném, ha addigra kész lenne.
Nem tudom ti hogy vagytok vele ,én imádok kötni, horgolni,a lányaim rendelnek, van amikor a fonalat is küldik, anya meg kötöget vagy horgolgat, de örömmel teszem.
A vacsorán már én is túl vagyok, még 5-kor ettem, az ebédről maradt töltött szeletet ettem hidegen egy rakás zöldséggel.Jó étvágyat mindenkinek,aki még most fog vacsizni:):)
Az fincsi, aki akarja, egy kicsit csorgathat rá akár mustárt, vagy majonézt, esetleg piros arany, hasonlókat rakd csak ki az asztalra! Legalább is nálam ezek nyerők szoktak lenni!
Jó étvágyat! :)))
Szia-szia!
Örülünk neked! Itt eléggé csend van, még a többiek készítik a család vacsiját, én akartam már beszélgetni, de még a többiek nem tartanak ott.
Nálatok már meg volt a vacsi? Mit ettetek, főztél, hoztatok valahonnét készen, vagy még ez után lesz?
Köszönöm szépen a szép szavakat!
Nagyon jol esett,hogy szamithatok rátok köszönöm!!!
Egyébként szerintem sem a papír adja a boldogságot! A lényeg a szeretet, a megértés, az együtt-egymásért.
Hát igen, biztosan könnyebb lenne a családban mindenkinek, ha legalább hetente egy-egy napot együtt tudnátok lenni, de hidd el, eljön majd az az idő is!
És amikor úgy érzed, hogy nagyon nehéz, tudd, hogy itt vagyunk, és ha mással nem, szép szavakkal, bátorítással segítünk, talán még esetenként itt-ott hasznos tanácsokkal is. Tudod, itt vagyunk!
Mária,köszönöm a sok szép mondatodat!
Igen ez igy van,hogy van egy rendes nevelö apjuk ez minden pénzt megér!!:))
Csak szegény annyit melozik miattunk és ha kapnek gyt akkor legalább a hétvégén itthon lehetne velünk a parom!!!
Ja bocsi a jel miatt azt hittem ez valami játék szerüség!!!bocsi:)))
Amugy neked milyet küldjek? Akkor ha küldök legalabb rád gondolok:))
Szevasztok! Örülök Katica, hogy te is megjöttél!
Végre ideértem én is!
Olyan jó volt visszaolvasni titeket. Olyan jó kis csapat. Velem az lesz a baj, hogy nevek tekintetében olyan vagyok mint a kiselefánt: nehezen tanul és könnyen felejt!
Kérlek titeket, ezt nézzétek el nekem. Majd azért igyekszem, előbb-utóbb azért sikerülni fog!
Bízzunk benne!
Gyógynövényben vettem kis zacsi kurkumát 250.- ért, a net-en azt olvastam, hogy ízületi problémákra. Azt írja, de az üzletben is mondták, hogy ez esetben kevéske őrölt borssal együtt, és pár csepp oliva-olajjal. Tegyünk egy késhegynyit evőkanálba, kb. fele annyi őrölt borsot, locsoljuk meg az olajjal, és úgy be a kis szánkba.
Ha viszont valakinek vastagbél- (rák, vagy rákgyanú van), akkor bors nélkül egye naponta a kurkumát.
No meg vettem fél kg hordós káposztát, 2 l paradicsomitalt... úgy megy a pénz, mintha zavarnák! :))))
Editkém' én nem gyűjtöm a jeleket, de én azért szoktam küldeni a játékostársaknak, hogy üdvözöljem őket, és szívesen fogadom bárkitől.
Ne búsúlj az elmaradt gyerektartás miatt, a gyerekeidnek szerető ÉDESAPJUK lett,és a szeretet a pénz fölött áll.Tudom,hogy könnyebb lenne a gy.tartással, de lehet,hogy annak elmaradása is azt jelzi,hogy a gyerekeidnek van apjuk és nincs szükség a biológiai apjukra.
A lényeg, hogy szeretetbe, boldogságban éljetek, még akkor is, ha a gy,tartás könnyebbé tenné azt.
ja és ha nem haragszol, szólítanál Máriának, mindenki így hív, és a Marika kicsit idegen nekem.
Csajok lelépek egy kicsit megyek anyáknapjára és szülöire!:))
Kesöbb leszek!!!
Sziasztok!!
Köszönöm szépen!
Marika TE gyüjtöd a jeleket?
Mert ha igen neked is küldök:)))
Ja igen én kifogtam életem értelmét:))mindent a csaladért föleg a gyerköcökért!!!nagyon szereti öket,a gyerekek is imadják a párom!(amugy zolinak hivják)a lanyom csak neki mondja el szerelmi ügyeit!sok mindent csak neki mondja el!az édesapjukat már 10 éve nem latták hajléktalan lett!!de sajnos gyerektartást sem kapok 10 éve sehonann!!most megy a végrehajto már 3 eve huzodik az ügy!
Az anyáknapi műsorok olyan csodálatosak voltak.40 évig voltam óvónő, hát volt benne részem évente duplán, az oviban és otthon.Azt nem látták az édesanyák,hogy milyen örömmel, mennyi szeretettel készülődtek a kicsik: ajándék készítés, versek, énekek.Olyankor jó látni a csillogó szemeket, a csodás kis történeteket,ami velük meg az anyuval történt, a Kis herceg szerint: ünneplőbe öltöztették pici lelkecskéjüket.
Boldog Anyáknapját:)
Szép délutánt Kedveseim:)
Úgy látom mindenki sürög,forog, végzi a teendőit.Én is nemrég ebédeltem a barátnémnál,mert ő is egyedül van és hol én főzök, hol ő és közösen ebédelünk.Nem lakunk messze egymástól,és hát jobb ízű a falat, ha többen eszzük./ könnyebben felkúsznak a kilók/
Editkém! örülök, az életed szépen rendeződött,a nagy gyerekeidnek is szerető apukájuk lett, és tényleg nem a papír számít, hanem a szeretet, a megbecsülés, egymás tisztelete, ami szerintebb többet jelent minden papírnál.:)
Kedves májusban születettek: sok boldog szülinapot kívánok mindenkinek.
Duduka / akit a hétköznapokon Máriának szólítanak/
Oksi,hogy rendbe vagy!!!
Én is megyek szülöire du. Meg anyaknapjára!
Nalunk a nagyfiamnak nem lesz szülöi mert az o.f.az egyetemen vizsgázik és nem ér rá!!!
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?