Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
Szép jó napot Mindenkinek:)
Itt a helyzet változatlan,...
A köd nem akar felszállni,nagyon nyomasztó.....
én ilyeneket nem nézek,bár a lehetetlen küldetést szeretem.mint a Nesbot ,gondoltam,megnézem egy filmjét.majdnem 11-kor kezdődött,de mikor elkezdték feldarabolni a fickót,mondom ez mégsem nekem való.
Èn pedig az Exatlont nézem most...
Szép estét ès jó èjszakát:)
Itt továbbra is ,csúnya köd van...
Megyek nézem ,a Remények földjét...
Akkor nem vagy nóta kedvelő:)
Pedig nem igazán ritka nóta....
... még sose hallottam :)))))) de aranyos :)))
ez nagyon igaz.bár az ember lánya időnként csodálkozik,egy jóképű fiú elvett egy csúnyácska lányt,aki ráadásul úgy beszélt vele,hogy még hallgatni is rossz volt.de legalább nem kellett félteni,mint az első feleségét.biztos talált benne valami jót is,a szorgalmán kívül.bár az ember hallott pletykákat,de azok vagy igazak,de inkább nem.
Hát az biztos ,hogy nem a szépség tart össze két embert évtizedeken keresztül.
Senki sem szépül meg öreg korára:)
Ismered ezt a dalt...:
Az asszony,ha veszekszik,nagyon hamar öregszik.
Ha sokat jár a szája,ráncos lesz a rózsabimbós orcája.
Az idő bár elszalad,minden asszony szép marad.
Csak az,aki veszekszik,egyedül csak az az asszony öregszik.
Maradjon,csak maradjon békességben az asszony,
Mert,ha pöröl megkékül,a duzzogó asszony hamar megvénül.
Az idő bár elszalad,minden asszony szép marad,
Csak az,aki veszekszik,egyedül a mérges asszony öregszik....
Tudod ,vannak akik "Úrhatnámkodnak" :)
....és nevetségessé válnak:)
Erzsike !!! mamá' a rossebet se érdekel ! h milyen csufi vagyok ?! sose voltam szép ! na és ? a zember lánya idővel csak rájön , h nem a szépség a leg szeretni valóbb tulajdonság !!!
azon a képen legalább 33 éves voltam.most meg hát,mit mondjak 70 éves koromra.
jesszus,mária.van,ami kézzel esik jól,mondjuk a vendéglőben nem azzal estem neki a csülöknek.
... én a paradicsomos káposztától dobtam régen 1 hátast !!! mikor megláttam h azzal eszi valaki ! bakker ! az azért nem 1 olyan kaja !
Mi általában késel villával eszünk amit csak lehet,de van ami csak kanállal az igazi.Pl a pörkölt is, a jó kis zaftjával:)
Úgy beszélsz,mintha te csúnya lennél:)
Te is szép lyány voltál fiatal korodban:)))
az biztos.nem is esett volna jól villával böködni.bár amilyen mohó vagyok,én a második tányérnál tartottam,mikor a többiek még az elsőt nyammogták.igaz,kicsi,műanyag tányér volt.
a lányom,hálistennek rá hasonlít,kivéve az elég nagy orrát.azt az unokái örökölték,pedig nagyon csinosak.
Azt szokták mondani,hogy úriember nem csibész:)
Az én férjem is jóképű volt, a kolléganőim,mindig azt mondták amikor meglátták,hogy jön a szép ember:)
Itt egész nap köd van...
Ocsmány egy idő,utálom....
Te legalább hamarabb jót ettél és jól ettél:)))
A villafogai közül a pörkölt java kicsorog:)
... itt tegnap nagyon pocsék szél fújt , ma viszont gyönyörű napos az idő / innen bentről nézve :) :) /
... kolléganőm férje mindig azt mondta h : szép a jó !
ja,mikor volt az öcsém esküvője,mondja az anyám barátnője,nem csoda,hogy szerelmes vagyok a lányom apjába.jóképű,és úriember.hogy az voltam-e nem tudom.
én mikor a téeszbem főztük a pörköltet,kanállal ettem.persze mindenkinek ott volt a kés,villa.majd otthagyom a javát,vagy kitunkolom.
Abból issza az ember amiből jólesik.
Én sem urizálok,egyszerű kávésbögréből iszom:)
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?