Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
Olyan szuperek vannak,..talán egyszer...
A remény hal meg utoljára..
Én sem igazán járok fürdőhelyekre talán 1-2 alkalommal évente.
Vettünk itthonra óriás medencét,na abban is jól érzem magam..Órákig benne feküdtem és tornáztam is a vízben és jól lebarnultam....
Egy idő után kezded észrevenni, hogy változol. Már nem vagy az, aki voltál. Azok a dolgok, amiket régen elviseltél, mára elviselhetetlenné váltak. Ahol régen hallgattál,most kimondod az igazságot.
Változol..Ahol régen harcoltál és vitatkoztál, már nem teszed. Hallgatsz.
Kezded megérteni a szavaid értékét. Rájössz, hogy vannak helyzetek, amelyek már nem érdemlik meg az időd, sem az energiád, és nem érdemlik meg a figyelmed.
Változol..és ez így van jól !
Akinek van pénze ,az nem a reklámokat nézi:)))
Ezek a dolgok ,nem a mi pénztárcánkhoz vannak ,nekünk mutogathassák:)
Itt meg hideg is van,és szemerkél az eső...
Köszi egyébként :)))
Ezt olvastam az előbb:)
"Ma még talán kisüt a nap, aztán jön az ítéletidő.
Kedden többfelé esőzések, záporok várhatóak.
A Tiszántúl nagyobb részén csökken a felhőzet, délelőtt ott is megszűnik a csapadék kedden délelőtt. Általában több órára kisüt a nap...
Délután nyugat felől frontális felhőzet érkezik, amelyből a Dunántúlon többfelé várható eső, zápor. A csapadékrendszer várhatóan az esti óráktól mozdul keleti irányba. A délies légmozgást főleg a délkeleti megyékben kísérhetik élénk széllökések.
A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 15 fok között alakul, de a tartósabban felhős északkeleti részeken néhány fokkal hidegebb is lehet. Késő estére 1 és 8 fok közé hűl le a levegő.
Este erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd az éjszaka második felében a Dunántúlon csökken a felhőzet. A csapadékrendszer a keleti országrész fölé tevődik át, többfelé várható eső. Az északnyugatira, nyugatira forduló szél csak néhol élénkül meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 2 és 6 fok között alakul.
Nálatok így süt a nap?
Én nem értem ,hogy van ez ,de minket kikerül a jó idő,már egy napnak is örülünk , ha végre kisüt:)
Szegény embert ,még az ág is húzza!!!
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?