Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
Sziasztok en is itt vagyok!!
Bezavart az esö!!!
Nagyon kellemes idö van 22 fok, csak esik!!!
Nem baj most vacsi es fürdes !!!
A zolika amugy is 14.10 kor kelt!!!
Most kisetalta magat!!
:))))
Mennyi minden nincs már, ami volt, jobb volt, mint amit helyette kitaláltak, ...
Pipikém, jól fogalmaztál!
Én az " egy hétig úri nő állapotot" szeretem, a "kezdődik minden elölről" állapotot úútálom! :)
Na, ugyehogynaugye! Erről beszéltem, amikor kezdődik minden elölről, akkor kezdek morgolódni és boszorkánnyá válni! :)
Azt mondod sok ablakod van, melyiket nyissad??!! Pipikém! Nyissál ki minden ablakot, ajtót, így biztosabban tudom dobálni jénaistól az
ételeket! :)))
Most akkor én is megyek készítem a pizzát....!
Majd még leszek!
Snauci! Te már biztos nem leszel itt,Jó munkát és gondolj a holnapra:....))))
Bambi... de jó volt is az ,meg sem közelíti a mai üdítőket ,Igaz-e?
Csatos üvegben,amit már mostanában kezdenek visszahozni,mint annyi mindent mást is.....
De legalább igy nem csak nosztalgiázunk róla,hanem ténylegesen van is./mármint a csatos üveg ,mert Bambi *csak * volt....
Így van!
Kis családdal kikapcsolódás, jókat enni-inni, ha nem kell a sör, kapsz bambit (emlékszel még rá??).
A műsor után beseperni a lányod ügyessége alapján kijáró gratulációkat, ne felejtsd el közben kihúzni magadat!
Cuki vagy Dzsúlika!Szia!
Nekem is ismerős ez a főzőcske téma,hamarosan én is ilenek előtt állok.A fiam egyetemista péntekenként jár haza és vasárnap megy vissza Debrecenbe.
Olyankor én is i sem látszok a sütésből -főzésből,mert több félét kell készítenem....
Perze minden rosszban van valami jó...,mert akkor gyakorlatilag a másik péntekig úrinő vagyok, nem kell főznöm.
De aztán kezdődik minden előlről.
Sok ablakom van melyiket nyissam....:))))
Szia "snauci"!
Hát persze, hogy nem vagy Te "tuskóóóóó"! Köszönöm, hogy mindig megnevettetsz!
Én is küldök Neked egy kis erőt innen a távolból, hogy hamar elszaladjon az éjszakai munkaidő!
Holnapi pihenésed után pedig, érezzétek magatokat nagyon jól a falunapon! Táncolj, mulass, ne bánkódjál, töltődjél fel!
Táncos lábaidra aztán panaszt ne halljunk! :)))))
Tuskóóóó?...Kimondta ezt Neked?
Te nagyon rendes ember lehetsz,szereted a családod,szeretsz dolgozni,szeretsz mulatni....mi kell ehhez még....csak nyugalom és béke.Az pedig meg van,ugy hogy irány ,és fel kell töltődni hogy újult erővel folytathasd a továbbiakat....
Szia Pipi!
Nagyon örülök, hogy ideértél, mert ez azt jelenti bizonyára, hogy befejezted mára a nagy feladatokat.
Nem vagyok konyha tündér, én egy morgós boszorka vagyok! A főzés vége felé már úgy morgolódok magamban, hogy félek meghallja valaki! :)))
Szoktam ugyanis szidni magam, hogy mindig túl vállalom a dolgokat, ahelyett, hogy mást is engednék a vályúhoz! :))))))
Egyébként addig jó, amíg az embernek az apró örömök sikerélményt jelentenek! Szerintem.
Nagyon szívesen küldök kóstolót mindenből, nyisd az ablakot, nehogy betörjem az üveget. Drága a Biztosító, és kár a jó falatokért! :))))))))))
Jó étvágyat, szívből küldöm, ha virtuálisan is! :)
Biztosan nagyon jó...
Ilyenen még sosem voltam, nem is szabad kihagyni az ilyesmit.
Akarsz egyébként adni-venni is konkrétan valamit, vagy csak ha "véletlenül" beesik az ajtón valami kihagyhatatlan?
Sziasztok Mindenkinek!
Még most jöttem haza,de olvastam hogy mindenki jól van, teszi a dolgát.....Dolgozik illetve pihenni készül...
Minő véletlen, én is pizzát fogok most csinálni,mert a fiam azt szeretne enni.....
Editke már a kertben serénykedik gondolom... kis Zolcsika biztos segít neki:)))
Inga Te mi jót csinálsz most?
Mert Te is mindig serénykedsz....
Snauci nagyon aranyos vagy,de tényleg nagyon fárasztó volt a hetem.Gondolom már alig várod hogy túl legyél a mai napon.Gondolj a holnapira és hamarabb el fog telni......:)
Egyébként rád fér a pihenés,kikapcsolódás ...Érezzétek jól magatokat!
Dzsúlika Te holnap konyhatündér leszel ezzel a sok kajával.
Kinyithassuk az ablakokat egy kis municióért?:)))
Jó munkát hozzá!
Reggel korán nekem is főznöm kell,mert utána szomorú kötelességnek kell eleget tennem,temetésre megyek:(
Egyébként ha nem sátoros, hanem van/lesz egy normális épület tetővel stb. és a bográcsok sem úsznak el, ha esik... akkor nem zavar be az időjárás..
Mindenképp rátok fér egy kis kiruccanás, egy kis kikapcsolódás a monoton hétköznapokból!
Majd amikor csuklok, abból tudom, hogy rám gondoltál a bográcsos pörkölt kajálása közben.. :)))
Szia mar összepakoltam mindjart indulunk!!!
Hat finomat csinalsz holnap ebedre!!
En bence nevnapra semmit mert aug.20 van a szülinapja akkor kap egy foci tortat csokisat kert!!!
Meg egy adidas oldaltaskat vettünk neki!!
Es a mama meg egy nike cipõt!!
El lesz latva rendessen!!
Mi vasarnap 24-en bogracsolunk akkor jönnek a tesomek!!!
Hat lassan lelepek, legyetek jok!?
Ha megjöttem irok!!
Sziasztok!!
Persze, hogy elmondom Editkém, mit főzök holnap?!
Vettem oldalast, és tarját, mert újabban rákaptam ezekre a húsokra. De hát Istenem, vannak időszakok az emberek életében, amikor változik az ízlés, van aki a csirkére esküszik.
Szóval az oldalasból "ellopok" egy kicsit, és jó sok zsírral megsütöm. Szeretem a sülthús zsíros kenyeret, különösen most a paradicsomos időszakban. A nagyobb mennyiségből pörkölt készül.
Ebből teszek el a mélyhűtőbe is, mert jó elővenni akár főzelékhez, vagy bármilyen körethez. Egyébként én a főzelékekhez nem szoktam köretet enni, mert csak, nem tudom miért, így szoktam meg!
A tarjánál, lefejtem a csontot és készül a húsleves. A szép szeleteket rántani fogom, ez a kedvenc kajám, a rántott hús!
Egy pár szeletből pedig brassóit csinálok. Ezt is jó lesz elővenni majd.
Közben majd süteménnyel is kell készülnöm (Bence névnap!).
A sajtos rúd (sós süti) és a grízes süti a kedvence, ezért ezt fogom elkészíteni, mert a nyugdíjas az "időmilliomos"!!!
(A nagy c@rt, nem igaz!!!) :)))
Na, most elkezdem pucolni, a "pucolandókat"! :)
Lassan nektek is kell menni a kertbe, hogy Zolika ne sírjon az apukája után. :)
Sziasztok! Jók legyetek!
Jó kis program lesz, ehhez már csak a tökéletes időjárás kell, ami nem túl meleg, de az sem lenne jó, ha elmosná az eső!
Nézted, hogy a köpönyeg mit ígér felétek holnapra?
Igen gonfoltam, hogy a feleséged nem föz holnap ha buli lesz nalatok!!
A lanyodeknak sok sikert, biztos nagyon szep lesz es ügyesek lesznek:)))gratula nekik!!!
Hat en a vad eteleket nem szeretem inkabb csirke, malac, szerintem azert en us tudnek valasztani:))
A lanyokat meg jol pörgezsd meg, megerdemlik!!
Meg rad is rá fer a pihenes!!
A parom holnap du.megy lazi es gicre!!
Ö oda valosi!!
Szep jóreggelt!!
Nem sokat aludtal, de ha ez az utcso nap kikell birni!!!
A pizza az fini, en is szoktam csinalni es venni is!!ennis megpakolom mindennel!!
En reggel ittam tejcsit meg is szoktam 1 poharral!
Gyerekek kakaot szoktak inni!!
Ja meg müzlivel eszik:)))
Holnap a falunapon meg eszem-iszom bizony!!
Jo lesz az bizti:)))
Szia Julika!!
Meg lehet tudni , hogy mi jot fö holnap???
En altalaban vasarnap fözök ugy , hogy hetföre is maradjon!!!
Ma csak ketten vagyunk itthon a zozoval!!
Fanni lanyom a mamanál, bence fiam a bartjanak van ma szülinapjaves oda ment partira!!
A parom melozik, de 18 orara hivatalos munka vacsira mert a fönöke 50 eves es a feleseg meglepi partit csinal neki es az összes melos ott lesz!!
Eszem iszom dolog!!
Holnap reggel meg 6 orara melo!!
En a zolikaval majd a kertbe megyek, mielött az apja hazajön mert majd menne vele:(((
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?