Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
Sziasztok Mindenki!
Ideértem!
Az mondta a meteorológia, hogy derűs, napos idő várható!
Eltalálták! Bingó! :)
Csak az volt a bajom, hogy nem volt kit szidnom ezek után! :)),
Sajtos rúddal bíbelődök (Bence napra kell egy vajlinggal!!!), majd jövök!
Editkém, küldök a Te Bencusodnak is, oké:!! :)
Te meg küldjél krumplit, mert én nagyon krumplis vagyok! :)))
(Egyébként melyik megyében szedtétek a burgonyát?!)
Inga kedves te viszed a fórumot, persze, hogy ide, vagyis közénk tartozol! De ha én is közétek tartozom, akkor legyünk mi ketten egy-egy szendvicsféle és közénk is tartozik valaki és így tovább! :))
(Úgyis a "mi korosztályunk" a "szendvics nemzedék"!)
Vagy mit tudom én a sorrendet, ki-mi közé tartozik, ebben a hierarchikus
világban! :):))))))))))))))))))))))
Akiket nem említettem névszerint (Snauci, Pipi, Mlldi, Dody! :)))))))))), azok felé baráti ölelésem küldöm!
Fogyi: egy hét alatt lement 1,1 kg, tökéletesen boldog vagyok. Szóval most már kezdem érteni-érezni hogyan is kell csinálni a dolgokat! És ráadásul nem is éhezek, eszek mindent (persze azért a fehér-kenyeret, fehér lisztet lecseréltem), de ezen kívül mindent. Mondjuk cukrot már kb. 35 éve nem használok és szerencsére én sem vagyok édes-szájú.
Utoljára húsvétkor ettem sütit, majd most holnap hozok haza valamit, és akkor azzal már el leszek karácsonyig.
Szóval bárki mondhatja, hogy így bizony könnyű.
Majd ha 20 perc alatt letapossa az 1600 lépést, és ezt megcsinálja 3x = 1 órahossza, kérdés, utána mondja-e hogy így könnyű?
Persze hülyéskedek, de végülis Norbi-kódok alapján, (nem a termékeivel) hogy bármit ehetek, csak nézzem meg, hogy mit, mikor, a nap melyik szakaszában.
És a KalóriaBázisra felvésem, hogy mennyit ettem, és mennyit mozogtam, a kettő közötti különbözet, ha a fogyás irányába mutat.... már kész is! :)))
Az en parom is hust hussal, de a süti is jöhet!!!
Edes süti mindig kell itthon lenni, ha csak palacsinta de kell!!!
De a fagyi is jó!!!
Persze csak a hus után:)))
Es mi zujs a fogyi fórumon??
Nem is neztem parnapja:((
Hát igen, az anyukák már csak ilyenek... te sem vagy más, a családodért te is mindent megteszel, ...
én már magam miatt nem sütök ezer éve, bár azelőtt sem sokat sütkéreztem, a férjem húst hússal evett, sütit szinte illendőségből sátoros ünnepeken!
Öszinte leszek, nem nagyon szoktam sosat csinalni!!
De ami kesik nem mulik:))))
Anyukam regen sok fajtat csinalt, most hogy meg mütöttek annyit nem tud fent lenni. Most mire mentünk zserbot csinalt, turosbarackosat!!
Sosra nem volt lelkiereje, mert meg fözött is kaposztat, sült tarja, es majat!!!
Egesz szombaton talpon volt, este mar nagyon fajt a dereka!!!
Az is fincsi, ha nincs rá recepted, ebben biztosan találsz.
Rengeteg fincsi kaját tanultam belőle még ifi-asszony koromban, pedig (míg ez meg nem jelent) én azt hittem, hogy édesanyámtól mindent megtanultam, amit egy asszonynak tudnia lehet!!! :)))
Köszönöm majd atnezem!!!
Valami sajtosat akarok csinalni, most azt kivantam meg!!
Gondoltam a krumplisra is, de nem tudom!!!
Nem tudom ismered-e vagy meg van-e neked Horváth Ilona szakácskönyve.
A 369. oldal tetején van "Tejfölös pogácsa másként" nézd meg, valamikor nagyon sokszor megcsináltuk. Persze lehet, hogy valami mást találsz benne. Jó böngészést!
Hat igen, mar azert a naggya iskolai cuccokat megvettem, most mar nem veszek semmit, majd ha elkezdik a sulit ugy is mondják, hogy mi kell meg es megveszem!!!
Mar igy is sok, de ugy is kell meg gondolom, amit nem vettem!!!
Hat ez van!!!
Tudod mit akarok holnap csinalni, valami pogit!!!
Mar vettem sajtot !!!
Lesz szaladni-valótok még ebben a hónapban, no + kiadásotok is!
Nem könnyű, mire mindent megvásároltok, nemcsak a pénzetek, az erőtök is odavan, annyit kell menni utánuk.
Még jó, ha van olyan üzlet, amelyben szélesebb a választék, és akkor talán elég lesz abba az egybe elmenni, és ott is le tudjátok ti gyalogolni a szükséges időt, km-t!
Ja es meg bör a legvégén!!!
Jo nagy adag lesz, legalabb nem kell föznöm csütörtökön!!!
Jövöheten a zolika kezdi a bölit, tankönyvosztas, evnyito!!
Mehetek egesz heten!!!
A hugom a bencének szülinap nevnapra adidas oldaltaskat vett!!nagyon jó csak eleg drága volt 15000.-ft volt!!!
En nike cipöt vettem neki, meg adidas tornazsakot
Az a baj, hogy a köröm és a csülök nem egyszerre fő, a körömnek több idő kell. Gondolom a párod a combot nem abba akarja, hanem hogy legyen kellő választék, abból lehet a rántott husi!
Persze, ha körömpörkölt bográcsban, + sertéscsülök pékné módra, + rántott comb = ez + lehet, hogy túl sok, sokféle egy napi menünek.
Hát majd kitaláljátok, egész biztosan jókat fogtok készíteni, enni!
A telepatia megint müködik:)))a parom mar a fagyobol elöre tette a csülök köröm es combot!!!
Krumpli most hoztunk 2 zsákkal!!!
Nekünk a bogracsolo felett is van tetö, tehat nem zavar ha esik, csak a gyerekek nem tudnak szaladgálni:((((
Majd meglatjuk!!!
Ha esik bent leszünk!!!!
Mondjuk egy jófajta bográcsos csülökpörkölt, viszonylag rövid idő alatt kész, csak általában eléggé zsíros, ha a szalonnás részt is belekockázzátok, nélküle viszont nem igazán kiadós.
Szerintem még estére jön Dzsúlika, majd megkérdezzük, ő mit talált ki. Bár ahogy írta valamelyik nap, hogy oldalast készített elő ilyen-olyan-amolyan módon.
Igen, az esőt a köpönyeg is mutatja, bár kérdés, mennyire mond igazat!
Nalunk a parom bográcsolni akar, de ö melozik 14 oraig!!!
Majd meglatjuk mi lesz, a gyerekek rantott hust szeretnenek sült krumplival!!!
Üditöt mar vettem, vizet is!!!
De esöt mondott szerdara, es csütörtökre is:((
Mondjuk nekem vagy a fagyóban csirke, csak valahogy most valami másra vagyok éhes. Nem tudom, majd szétnézek, hogy esetleg valami "fogyókúrás malac-sültet", bár amit valamelyik nap snauci említett: közönséges, tisztességes rántott szelet!!! azt is régen csináltam... majd látom.
Azt hiszem, lemegyek a boltba, és amelyik husi szimpi lesz, azt veszem meg, és abból ami majd adja magát.
Remelem is, hogy hülyeskedtel!
En ma voltam a gyogyszertarba, mert szerintem holnap sokan lesznek!!
En is holnap veszek ezt azt, a bence fiam szülinapja lesz 20-an!!!
Tegnap vettem mar sok mindent, holnsp hust kell meg vennem!!!
Ja meg még dinnyét!!!
Na itt mar kezd neleg lenni 24 fok van!!
A lanyom pesten az allatkertbe!!!
A baratnöjeek vittek el!!!
Bence csavarog, de este jön kapalni, mert mar negint nö a gaz a szöllöbe:((((
Es nem szeretem kapalni ha mar terdig er!!!
Ne aggódjatok, csak hülyéskedtem!
Megjártam ahogy mifelénk mondják Tolnát-Baranyát, igaz, hogy a T-mobilnál annyian voltak, mint Oroszországban az oroszok, úgyhogy oda már be sem mentem a csekkel. Majd arra kanyarodok holnap reggel nyitás előtt, akkor majd kevesebbet kell várni.
Aztán rájöttem, hogy mivel szerdán minden zárva az ünnep miatt, tehát holnap kell bevásárolni, kenyér, és ami kell... ki tudja, hogy mi kell???
Ja es Inga, persze hogy közenk tartozol !!
Mi nagyon jol elvagyunk itt szerintem!!
En jol erzem magam!!!
Sziasztok!!!
Latom azert mindenki megvan, kiveve Julika es Snauci!
De majd ök is jönnek ha lesz idejük:))))
En mar 2 adagot mostam, es vasaltam!!
Meg a good markba megyek szörpöt veszek mert elfogyott es pzs!!!
Mindenki jol van remelem!!
Szevasztok!
Jó reggelt mindenkinek, jót nevettem ahogy vissza-olvastalak titeket. Örülök, hogy közétek tartozok! Ugye közétek tartozok?
Szóval mi gölödin-levesnek hívjuk:
azt a hagyományos krumplis-tésztát meggyúrjuk hozzá, a gombócok valamivel nagyobbak, mint amikor a csipetke megfő. Paprikás rántott leves-alapot készítünk, és abba főzzük bele. De mondhatjuk azt is, hogy a leves úgy indul, mintha tojásos levest akarnál, csak nem a tojás, hanem a gölödin-gombóc kerül bele!
Én ha ilyen tésztát gyúrok magamnak, akkor a többi tésztát elnyújtom, szögletes db-okra vágom, és zsírban/olajban kisütve = krumplis-lángos!
Sziasztok!
Szép napot Nektek!
Jó fáradtan ébredtem,itt is nagyon hűvös van,de már süt a nap.
Megyek a dolgozóba,majd délurtn valamikor leszek.
További, minden jót Nektek!
Joreggelt sziasztok!!!
Hát jo hüvösre ebredtünk itt 10 fok van!!
Hat a ttegnapi krumpli szedes betett olyan izomlazam van a labadba:((((
Ma mosok, fözni nem kell anyutol hoztam ebédet!!!
Most kavet fözök a paromnak mert megy meloba!!
Szep napot Mindenkinek!!
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?