Beszélgessünk, mert unatkozok. :-) Kinek mi a gondja? (beszélgetés)
Hát olyat már mondott, hogy szép vagyok, meg mindig int, mosolyog rám... Amikor egy másik pasival beszéltem, kifülelt mindkétszer, meg utána nagy morcosan szólt akkor hozzám.
A bibi, hogy van nője, meg amúgy is ritkán futunk össze.
Szóval nem tudom, hogy mik a szándékai, hogy csak hülyít szimplán, mert jól esik neki, vagy felakar szedni titokban.
Sosem fogom megérteni a férfiakat...
Ha nyuszi, akkor leves. Kell a fenének egy anyámasszonykatonája... :S
Legyen már férfi! Egy felnőtt gyerek??? Áhhh... :S
Azmeghogyaviharba(így egybe)???
Valami tipped van?
Mivel nőből vagy, így legyél nő! Ha bejössz neki, akkor megteszi a kellő lépéseket, hiszen férfi. Ha nem, akkor mégsem férfi...vagy mégsem jössz be neki. Viszont a pasik csak afelé a nő felé nem teszik meg a lépéseiket, akik nem érdeklik őket, a maradéknak pedig személyiségi problémái vannak, amiket jobb nem a nyakunkba venni. :S
Tééényleg! Jut eszembe! Ha van kedved, nézd meg a Nem kellesz eléggé című filmet!
Tulajdonképpen abban van a kedvenc mondásom, miszerint a pasi akkor nem keres, ha nem érdekled.
hűhaaa! nahát! ettől padlót fogtam.
:))))))))))))))))))))
ugye most mindjárt jobb, hogy leírtad?
:O)
Nekem meg az jutott eszembe, hogy, mért a "Párkapcsolat, szerelem" - témakörben indult a topic...révén, hogy aki unatkozik, annak nem biztos, hogy gáz van a szerelmi életében.
Jó, jó! Nem kötözködés ám, csak most eszembe jutott. :O)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Ki mit csinál, mert én úgy unatkozok?
- Gyertek beszélgessünk, adjuk tanácsokat osszuk meg egymással gondjainkat örömünket!!