Beszélgessünk, mert unatkozok. :-) Kinek mi a gondja? (beszélgetés)
Bocsesz..foglalt. Bár egyre megy. :O)
Nincs mindenkinek helye, szerepe az életünkben...
Elfoglalt? Hmm...
Ha a felhős égnél és a csillagoknál tartunk, akkor úgy fogalmaznék, hogy aki elfoglalt, azt nem a Te csillagod!
Miket mondasz Poldi????!!! :DD
De jókat dumálunk bent, igaz a témának tényleg nincs köze a címéhez. :))
Tud a fórumokban is. Akivel hosszú időn keresztül beszélgethetsz gy fórumban és látod azonos a világnézetetek elkezdhetsz privizni vele.
Ha ez hosszú távon jól működik megbeszélhettek egy találkozót ahol személyesen megismerhetitek egymást.
Most nem férfi nő barátságról beszélek, hanem nő-nő barátságról.
Én mindig drukkoltam az ilyen "szélhámosoknak"!:DDD
Mármint itt a hoxás pasiknak :P
A jelentőségét elvesztette. Igazán a témáról komolyan nem lehet beszélgetni, mert a legtöbb figura arra használja fel, hogy a klub hölgytagjait megpróbálja becserkészni.
Sajnos ez a véleményem róla.
Szerintem, mert mért ne??! :DD
Ennél csak az jobb, amikor a naplómat akarják olvasni. DE...peeersze...majd pont beengedem őket. Egyrészt be sem lépnek, másrészt nem tartozik rájuk. :O)
Én sem vagyok oda a klubokért. Egy klub volt amit szerettem de ott nézeteltérések voltak és ezért vegetál.
Amiben még aktív vagyok azért van, mert néha csak ott tudom elérni az ismerőseimet. Az istennek nem dugják ki onnan az orrukat, ha belemelegednek :-((
Neten.Igen nem könnyű mert 2 havi kaukció sok,most nekünk is,ez egy néni és családi ház,de külön álló.
Úgy volt ma nézi meg anyós,de megtudnak egyezni holnap remélem!Neten sok van.Neten minden van:-)Ne újságba nézzétek!
Felőlem,itt bármiről,amiről akarsz:-)
Ez nem az a fórum,itt az utálkozókat nem kérjük.
Itt a másik segítése a lényeg éteren keresztül.
Fórumozás,nem a másik minösítgetése.Őszinte kérdések válaszok.Ilyen is kell ide!
:DDD
Jó kérdés. Egy idő után szerintem mind aktualitását veszti. Én egynek voltak tagja, az is meghalt. :O)
Lehet, hogy kemény vagyok, de erre is csak azt tudom mondani, hogy ha van nője, LEVES!
Ha nem lenne baromi jól hangzana ez a sztori..., de most van.
Később esetleg kialakulhat valami, de addig...
Sajna ennek mindig az a veszélye, hogy "ma rád cserél le valakit, holnap pedig téged valakire".
Vannak trófeagyűjtő személyiségek. Ő persze nem biztos, hogy az, de egyelőre nincs egyedül. :S
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Ki mit csinál, mert én úgy unatkozok?
- Gyertek beszélgessünk, adjuk tanácsokat osszuk meg egymással gondjainkat örömünket!!