Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Sziasztok!
Holnap lesz egy kis terhelés arra reméljük beindul a dolog ha nem akkor csütörtökön rendes indítás lesz.
Sziasztok!
Kata, remélem, továbbra is hat a pozitív energia, és Dávidka nem lázas már!
Chris, most már mondjad Bencének, hogy igyekezzen, mert kiváncsain várjuk!
Vica, a gyerkőcök leglehetetlenebb dolgokat képesek megtanulni.:)) Szóval jövőhéten itthon lesztek? Ha megmarad a hó, Dóri biztosan csodálkozni fog.
Moncsi, már csak egy picit kell benntartani Nimót.:)
Mi jól vagyunk. A párom már tud cipőt húzni. A héten megy kontrollra, aztán remélhetőleg elfelejthetjük az egészet. Ma megyek szülőire, pénteken lesz felvételi eredmény, szóval csöppet sem unalmas ez a hét.
Chris,jól megvárakoztat a kis drága:)
az a lényeg,hogy jól vagytok!
puszi
Igen kórházban vagyok. Minden oké csak nem akar beindulnia szülés.
Magzatvíz tiszta , áramlás jó mindennap CTG.
Köszi itt már minden rendben!
Egyébként minden rendben van? NST? Kórházban vagy?
Köszi Kati:-D
Rám fér.
Remélem ti jól vagytok!
Szia Chris!
Ez is nehéz időszak. Az ember már szeretné a kicsit a kezében fogni..... Türelem drága!
Szorítunk!!!!
Sziasztok!
Jelentem Bence még bent van, nem akar kijönni.:-(
Még várunk, várunk.
Sziasztok!
HOgy vagytok?
Bencebaba még bent??:)
Mi megvagyunk.
A másik fél nem jelent meg a tárgyaláson,még lesz 1-2 kör az tuti.Szóval nem lettünk okosabbak:S
Dorci jól van,az ágyában rikácsol:P
Új mániája egy plüss rénszarvas...be kell pelenkázni,majd gondol egyet,közli,hogy "kaka",leveszi az állatról a pelenkát és megy vele a kukához.Megállapitotta,hogy bekakilt:PNehéz meggyőzni,hogy a tiszta pelenkát nem kéne kidobni...:)
Elkövettem egy hülyeséget...a macska nyivákolt a konyhaablak alatt,kikiabáltam,hogy "szkassze".Azt jelenti görögül,hogy fogd be.Ha DÓri meghallja Csucsit nyávogni,akkor kiabál neki,hogy kassze csucsi,kassze...:Pa hülyeséget olyan gyorsan megtanulja:D
Kata fiúk hogy vannak?
Lujzim,párod?
Moncsi,olyan izgi,már nincs sok hátra:)
Én lelkes vagyok,febr.8-ra próbálok repjegyet szerezni és megyünk haza:)ALig várom:)
puszi nektek
Sziasztok!
Lujzika, pozitív energia megérkezett, ma még nem volt láza! Köszi szépen, aranyos vagy!
Vica, Dorcikám mit csinál? Tárgyalás?
Moncsi, drukkolok, hogy még 3-4 hétig az a kis drága a hasadban lubickoljon:))
Chris, Bence baba kint-bent?:))
Chris!
Hírek??
:DDDD
Azért jobb, ha még egy kicsit tovább marad. De szuper, hogy már itt jártok!
Hú de izgis napok ezek.
Gyógyuljatok! Küldöm a pozitív energiát!
Puszi!
Sziasztok!
Kata! Gyógyuljatok gyorsan, szegénykém!
Chris, drukkok! :)
Vica, Lujzika puszillak titeket is!
Mi ügyesen kihúztunk egy újabb hetet. Már csak még egyet kell, hogy töltsük a 36-ot, és hivatalosan is érett babák legyünk. Aztán utánunk az özön(magzat)víz!
Sziasztok!
Ismerem a szemüveget, csak a fejvédő alatt nem fér el:((
Vizsgája sikerült, csak formalitás volt a dolog:))
Dávidka sajnos továbbra is nagyon lázas 38,7-39,7 és nagyon csúnyán köhög....
Puszi mindenkinek
Kata, jobbulást Dávidkának! Remélem, legalább nem let lázas!
Daninak sikerült a vizsgája? Jó sok megpróbáltatása van. Hogy bírja energiával?
Hát, ez nem valami jó.:((
Lehet viszont kapni speciális szemüveget sportoláshoz. Nálunk is hordanak a kosaras fiúk. Olyasmi a kialakítása, mint az úszószemüvegnek.
Sziasztok!
Chris, nagyon drukkolok! Beszélgessél Bencével, ha már bent vagytok, ne legyen felesleges, gyorsan bújjon ki.:))
Vica, szerintem is az a legjobb, ha nem foglalkozol a dologgal. Mi újság üzleti ügyben?
Cinti mondta, hogy szívesen menne hozzátok dolgozni, ha van hely.
Sziasztok!
Kata,nem piszkálom,nem is kenem semmivel,még popsikenőccsel sem,törlőt sem használok.hátha megoldódik magától...
Chris,nagyon drukkolunk!ügyes legyél:)Remélem Bencebaba kegyes lesz hozzád és gyorsan kibújik:)
puszi
Sziasztok!
Vica, akkor hagyjad Dórci punciját. Én a helyedben a vízben, mikor mosom egy picit széthúznám. Sok kislánynak így spontán szétnyílt....
Chris, drukkolunk ezerrel!!!!! Az már tuti, hogy ketten jöttök ki a kórházból!:))
Várjuk a híreket!
Puszi
Kata
Sziasztok csajok!
Lujzim,tuti sikerülni fog valahová a felvételi.Idegtépő egy dolog,az biztos:)
Örülök,hogy a párod jól van.A házról pedig majd kérünk képeket:)
Kata,édes lehet Dávid,ahogy dumál:)Kis drága:)
Dani négeysével meg tényleg nem kell foglalkozni.Ilyen is kell:)
Chris,még egyben:)Már nem sok van hátra:)Pihenj,amennyit csak engedi Bence baba,bár igy a vége felé nem egyszerű!Nagyon drukkolunk és alig várom,hogy láthassam:)
Moncsi?Már te is ott vagy nagyon:)Keményedés?Remélem minden oké!
Mi megvagyunk...voltunk már jobban.
A tárgyalás holnap lesz,állitólag nem sok az esély arra,hogy megkapjuk a pénzt..ahogy ez lenni szokott:(
Dorci hüvelyét megint nem látom "jónak".Viszont azt a krémet amit a nődoki adott nem adom neki.Egy bizonyos Estrogel estradiol nevű krém.Női hormont tartalmaz,azáltal teljesen szétnyilna ott neki.Változó korban lévő nőket szoktak vele kezelni és nem bizonyitott,hogy gyerekeknek is jó,elég csúnya mellékhatásai lehetnek.Próbálom a legjobb megoldást választani,végül arra jutottam,ha hazamegyünk,akkor felkeresek egy gyermeknőgyógyászt és lerendezzük a dolgot.Nem lehet a dolog vészes,csak egy kis darabon mintha még mindig ott lenne a hártya...ezért kéne a krém,hogy teljesen megnyissa...de ha nem muszáj 2 évesen nem bombázom hormonokkal.nem?
Egyébként cukorpofa és eleven és be nem áll a szája egész nap.Néha meg is értem mit akar:PP
puszi
Mekkora lehet már Bence baba?
Kicsi édes. Szűk helye van már neki. De hátha ez ösztönzi a kinti tágasabb világba való kibújásra:))
Bocsi, közben én is leléptem tanulni....
Szemüveg nélkül nem lát. (3,75-ös cilinderes a szemüvege). Az ellenfelét sem látja, csak elmosódva, a bírót meg(hogy mit mutat) egyáltalán nem látja....
Csajok, megyek, mert sok lett a munka.
Puszi!
:)))
Az ember izgul 9 hónapig, hogy bent maradjon, aztán meg esze ágában sincs kijönnie a lurkónak.:DDD
Azért még bírod?
Jó lenne, ha már azt írhatnád, hogy túl vagytok a nehezén! De nemsokára ez is elérkezik. Addig is kitartás!
Danika négyesével nem kell foglalkozni. Nagyon ügyes. Pukkadjon meg a tanár!
Szegénykém, nagy csalódás lenne, ha nemindulhatna. Szemüveg nélkül nem megy neki?